![]() |
Meni je najveća fora šta mi piše da igram na dx11 :D
|
di ja uopce mijenjam settings? meni se pokrenulo, radi ok al nemam pojma koje su postavke i kak ih promjenit...
|
Citiraj:
|
uspio... na kraju ispada ipak preveliki lag za mene.... zasad na med postavkama....
sad ne znam jel mi problem predstavlja CPU ili grafa... a vjerojatno oboje... mislim da necu radit order dok na zamjenim konfu... dotad bu vec izasel BF6. |
Ja se nadam nekakvoj optimizaciji, ali vjerojatno previše očekujem. Ako ništa, otkrio sam bar ok drivere nakon 10.5a, ove 11.9 :)
Ako ne, bar da srede ovu glupost sa pokretanjem iz browsera. |
Citiraj:
To je Battlelog i to je najavljeno da će tako biti i amen.... Bar nema više glupog konzolaškog limita od 20 frendova, u battlelogu nema limita za frendove.... |
jel se može uopće igrat na win xp?
|
Nebi ti nikava optimizacija pomogla jer ti grafa ima premalo vrama. Sad sam malo igral i vec ima fanatika sa levelima preko 30 i ekipa sa njih 10 takvih tak da je dosta tesko..
Cak su i 260 i 275 preslabe za ovu igru i ekipa se jako zali..Realno ni ja nemam prek 50fps. To kaj na nekim djelovima ide sa 60, 70 nema veze kad na drugima ide sa 40..Barem se overclock grafe ispalti i moze se izvuc jos 20% perf.. Ne mozes se igrat preko xp. Nema dx9 samo 10 i 11. Jopis prebaci na full screen(alt+enter) pa ce ti se fps doslovno raspolovit. I meni kad nije na full screen igra leti.. Stock i 920mhz 2011-09-29 19:23:03 - bf3 Frames: 23571 - Time: 481466ms - Avg: 48.957 - Min: 33 - Max: 88 2011-09-29 19:42:20 - bf3 Frames: 41397 - Time: 708838ms - Avg: 58.401 - Min: 39 - Max: 107 |
Ovo mi skroz čudno djeluje. Nekak mi je sve prazno, nema valjda 50% zvukova u odnosu na BC2. Ne "čuje" se spotanje, niti bacanje municije ili med packa, nitko da bi reko "A" kad pogine, i slično.
Sviđa mi se kaj za kill assist i suppresion možeš dobit hrpu bodova, al onak, uopće nemam filing da u nekog pucam, da sam ga pogadio, iako mi igra svašta ispisuje po ekranu. Jel se to meni čini, ili oružja imaju puno manji recoil nego u BC2. Ili to samo hitbox radi kak se spada.:D Inače, igram na tri ekrana, 5292x1050 reza, sve na midioum, HBAO i AA isključeni, vrti se oko 30 FPS-a vani, malo više unutra(11.10 driveri). Skroz igrivo, čak i jako solidno izgleda, ali ima jedna gadna falinga. Pol HUD-a mi fali, nemam mapu, niti mini, a ne mogu ni veću pozvat. Isto tako nemam ni brojača municije. K'o da hardcore igram, malo nezgodno kad nemam pojma 'di je kaj i kam moram ić' FOV mi je isto tako jako čudan. Na defaultu mi je sve predaleko, a kad ga smanjim, izgleda korektno, ali nema zuma na iron sightu. E, da, ovo sa pokretanjem iz browsera je malo žešća debilana. Al, 'ajd nek im bude, barem ALT-TAB radi 'ko ni u jednoj igri dosad. Ali to što ne mogu "offline" mrdat po postavkama me neopisivo žifcira. I tak. |
Igrao sam svakih 10-20min uz toliko crasha.na 8800GTS 320Mb ( fps 28 do 52 ) :D a na HD3650 512mb nema crasha ali jedva igrivo uz 17 do 24 fps ( samo što nemam pušku na ruci osim nišana ako nanišanim :D )
|
Neke od mapa koje će biti u finalnom izdanju, navodno lik otkrio kopajući po fajlovima od bete...
http://www.battlefield3online.com/ba...uncovered.html |
Citiraj:
I dalje ne kužim svrhu ovog wannabe Steama/Xfirea, osim kaj bezveze zauzima 80-tak MB RAM-a. @ Magarac Pa za 1280*1024 bi valjda trebalo bit dosta 512 MB VRAM-a. Jer eto, razlike između low i high detalja nema, a gpu usage je stalno na 99%. Za razliku od jednog BC2 koji je port i u kojem mi je na ovoj istoj konfi minimum nekih 80 fps-a pa do 170 na nekim dijelovima, a gpu usage 50- 90%. Slabo je to poštimano i vjerujem da će tak ostat i do launcha, a onda eventualno s kakvim patchem pokrpat. Netko je spomenuo i nedostatak zvukova, meni isto to malo smeta, odnosno monotono mi je. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Nema igre bez nekog quada, 4 GB rama i barem gtx460.
Ja ove god igru ne kupujem. |
Citiraj:
EDIT: sve na medium, bez motion blura i AA-a @ 1920x1200 |
Citiraj:
meni je to premalo i ne igram ispod 50. |
Dodajte me na Origin.
ID: ElementalX2 |
Citiraj:
Ipak je ova igra i rađena sa namjerom da DX11 konačno postane standard i da se napravi taj prijelaz koji se eto odugovlači već skoro dvije godine. Nekakav "kvadonja" sa 460gtx ili hd6850 je idealna kombinacija da se Battlefield 3 doživi u punom sjaju. :rambo: |
Citiraj:
|
Ova igra nije normalna, majke mi. Stavio igrat samo na jednom monitoru, odjednom škvadra počela pričat na veliko. Evo ti ovo, evo ti ono, objective simo, objective tamo, Mirko, pazi metak...Svašta.
Ne samo da su mi u eyefinity-u odrezali mapu (koja btw i onak niš ne vrijedi, barem na caspianu, u metrou još kolko-tolko) i brojač municije, nego su mi i zvučne efekte skurili. |
Primijetio sam malu anomaliju u postavkama grafike. Kad je aa post. na high + 4aa igra ide bolje nego kad je med + 4xaa. Ne puno mozda, 5%. Sto je najbolje jos se i vidi da izgleda malo bolje..Nek proba jos netko
|
Citiraj:
|
i kako da se promjeni grafika detalji i tako to... rezolucija???
|
Instalirao i pokrenuo. Min 30 fps vani, a 60 fps pod zemljom (metro). Kao da igram HC. Uopće nemam hud. Ajd, barem klizi sve, osim pokojeg lag-a. Moram malo više isprobat sutra. Inače, stavio sam settings na ultra.
|
meni je nažalost neigrivo.. nije da nemam fpsa, ali nije mi nikako fluidno i neide fino tako da nije nikako za neki mp žešći. pogtovo ovaj zadnji dio na metrou. tu imam 20ak fpsa i totalno je neigrivo. živcira me sto sam stavio sve na low a teksture na podovima i svukud su bas ogormne, highres. razlika na pocetku metroa u parku na low i ultra mi je u nekih 5fpsa?!?! tipa na low imam 35, high 30?! želim osakaćenu grafiku, ali da mogu igrat ko covjek
|
Origin+battlelog+firefox = 400MB RAM-a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nebum tako skoro igrao ovo, prvenstveno zbog nemogućnosti podešavanja postavki za miš, ali ni ovo me ne veseli što mi 10% ram-a ode na nikaj!!!! Još kad uzmem u obzir windoze i sve kaj oni žvaču i nek nekaj zaboravim pogasiti ode svih 4gb kao da ih niti nema! |
Citiraj:
btw. 5870 apsulutno rastura u ovoj igri koliko vidim. Skoro je ista kao 6970 koja je malo brza, vjerojatno zbog vise vrama. BF3 ocito voli puno SPa a tu 5870 jaca i od 6970 ciji bi shaderi trebali bit nesto efikasniji..Konfa tipa q9550 + 5870 bi trebala ganjat igru cisto oko na maksimumu i 2xaa.. |
optimizacija im je baš ono prežestoko smeće..
u zadnjem dijelu metroa na ultra imam više fpsa nego na low?!?!?! ko tu koga j*b*?! |
Citiraj:
Citiraj:
|
bsod :(
|
Da se malo ispravim. Ovo sa zvukovima je izgleda do servera. Negdje se priča sve u 16, negdje niko ni A ni B.
I da, gotovo da nemam razlike u frameratu od low do ultra, a bogami i isto izgleda. Jedino AA i HBAO čine razliku vizuelno i par framova ovamo onamo. Caspian border mi je totalni kaos. Stvarno je velika mapa, 5 zastava, ima pun k. mehanizacije, ali i puno mjesta za sakrit se od iste, trebat će vremena da se ljudi naviknu, nauče mapu, da se sve to malo "stisne". |
je zna ko dal se može promijenit ime vojnika? da mi nije djunasev? :D
|
Inace totalno su sjebani hitboxovi ili mozda server ne registrira metke...
Gadam lika sa snajperom, pojavi se krizic 2 puta, prezivi i pise da ima 60% hpa ili pogodim lika u close combatu, jednom se pojavi opet krizic da je pogoden, ali healtbar mu je na 100% i kasnije u killcamu pise isto da ima 100% hpa. I sad spojiti se na servere od Caspian Bordera je ko dobiti na lutriji :D |
neigriva je igra u smislu bindova, nemre opce stavit strelice ni nis drugo, nekuzim kak neko opce moze na wasd igrat lol...
|
Ja ne razumijem kako netko ne može igrat na wasd...
Meni je to najprirodniji položaj, palac na space-u za jump... |
Citiraj:
|
jel netko uspio podesiti tipke na mišu one sastrane za npr. nož ili bacanje bombu.. ako je uopće moguće.. ?
|
Citiraj:
nego, znam da nisam izmislio toplu vodu, al možda nekom pomogne. ako nemate dovoljno fpsa (kao ja npr :D) možete u softweru od graficke na digital panels stavit da non nativnu rezoluciju aplikacije software-ski rastežu na cijeli screen.. gubi se na oštirini, ali nista previše, a dobije se dosta fpsa.. za mene dovoljno da mogu nekoga napokon i pogodit :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:23. |