![]() |
U Austriji je radilo normalno, cim sam dosao u zg problemi. Ne kuzim kako su tako nesposobni, svakih par mjeseci raspad sistema za mrezu koja se ne placa malo.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk |
Eto da javim,Simpa radi na 4G.Neka potraje... :D
|
I mene zajebavao mobilni signal - uredno piše 4G, a uopće nije spojen na internet. Mislio sam da je do mobitela. "Riješio" sam to prebacivanjem na 3G gdje i nema neke razlike u običnom surfanju.
Btw. ako ikoga zanima, riješio sam onaj problem kašnjenja eMail notifikacija iz prošle stranice prelaskom na Outlookovu aplikaciju. Službena gmail aplikacija je smeće koje ne radi na androidu kako spada, čak ni na Pixelima. |
Nisam pratio neko vrijeme, ovaj issue kada ne radi mobilni net su vjerojatno riješili?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
meni je znalo kasniti jer je zbog tog grupiralo mail-ove i nije obaviještavalo dok ih se ne nakupi... nalazi se u gmail-settings-account-inbox notifications... |
Zadnjih tjedan dana sam nazad na 4G i nije više bilo problema.
Ovo za gmail postavku ne mogu provjeriti jer sam izbrisao app, ali siguran da sam sve te postavke imao naštimane da me notificira odmah. |
Citiraj:
|
Nema frke. Jel pomoglo? Meni eto od tada nema problema. Sad jel do toga ili su tukci popravili gluposti, ne znam...
|
Pomoglo, radi odlicno. Izgleda i da mi se vise ne pojavljuje ona glupa sign into network poruka.
|
Vama kojima je pomoglo ovo podešenje jeste na androidu ili i na iOSu?
Citiraj:
Vjeorjatno to, ja sam stavio te postavke ali idalje nije bas radilo, ali sad vec neko vrijeme radi |
Jeli ovo crkao u Splitu? U par navrata izgubio mrežu, spojio se samo na 3G.
Zadnja 2-3 dana, signal je totalno degradirao. Nemam više od 2 crtice.
Ne puca veza i radi OK, ali stalno pleše 1-2 crtice, a bateriju fino gricka. Gledam u ženin Mi A3, u njemu SIM1 bonbon, SIM2 T-Mobile. T-Mobile full signal, bonbon isto jedva pola. Koji qrac? |
Javili iz Bonbona da je kvar na mreži i da rade na tome.
Moze li se na preplati uzeti samo 40gb, bez sms, poziva?
|
Ne, samo u jako jako velikoj kombinaciji od 140kn.
|
Kod mene su uyebali s ovim zadnjim poskupljenjem, premda mi na papiru računica štima, zadnja tri mjeseca su mi ispala preskupa.
Pa sam ih laganini ody... Simpa mi trenutno ima bolji combo za moje potrebe, i izađe me manje love mjesečno. Valjda neće i ovo štimat samo na papiru. Zahtjev predan, čekam simicu :D |
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Nije bilo uopce mreze, a sad je 3G only.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk |
eto meni upravo crklo (centar Ri) i to sad kad mi najvise treba hotspot na lapu :-(.
|
Crko je i tmobile i bonbon u Puli, proradilo unazad pol sata-sat
|
Ostatak Istre isto, gubio sam signal na oba sima (ht i bonbon) još sinoć oko 18h i jutros oko 7. Tijekom dana nisam vidio.
|
Ja se nadam da uogradeaju mrežu. Mozda 5G?
Ne, odmah stavljaju 6G.
|
Citiraj:
Daleko je do 5G. Отправлено через iPhone |
I meni zajebaje Bonbon u Splitu. Stalno gubi signal, pa je tren 3g, pa tren 4g...
|
Citiraj:
Ccc Sent from my iPhone using Tapatalk |
Imali su "globalnu poteškoću" kaže teta iz dućana. Odoše oni lagano u krasni...
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Meni su problemi stalno zadnjih mjesec dana. A u tom razdoblju su me tri puta zvali iz HT-a u stilu "bonbon je naša sestrinska firma a još bolje mogućnosti vam možemo ponuditi ako pređete kod nas"... Slučajno ili ne, ne znam ali možda namjerno stvaraju probleme...
Na bonbonu me drži samo mogućnost prebacivanja kuna sa broja na broj. Kad to ukinu odoh... |
Vowifi im ne radi. Malo se spoji malo ne.
|
Jučer sam i ja imao problema sa netom u Zagrebu oko podneva.
Koristim 100m in razgovora i 4Gb neta. Jel mi se isplati preč na Simpu? |
Mislim da su ovi lagano krenuli prema ponoru, kad najosnovnije nemogu odrzavat.
Takoder mi sam signal i 4g radi pa ne radi Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
meni danas uredno radi na bonbonu. centar ri.
u svakom slucaju ako krenem gledat neku drugu mrezu ocu da nisu tkoma antene. |
Citiraj:
|
Sta je ovo sa novom mobilnom aplikacijom, oči su me zapekle, majke mi ne znam jel im cilj da ne možeš gledat u ekran pa da uzmeš krivi paket?
A imena paketa su neke hipsterske kratice, koje ja uopce ne razumim, iako sam se smatrao da znam puno kratica al ovdje ih pola ne razumim... dobro ok bonbon je za mlade, al ovaj dizajn je u rangu windowsa 95 |
Novi app je goli k.... Ne znam niti što prodaju niti što je uključeno u koju tarifu.
|
kad se uzima paket preko 121 menija (za nas koje boli k za aplikaciju), imamo izbor NOVI internet i STARI pozivi.
a šta ako ja NE želim novi internet ali želim nove pozive? ide li to? npr 0kn bez interneta + 20kn 200min poziva ? ili baš forsiraju internet paket da bi se moglo uzet pozive? |
Koliko sam shvatio, forsa se taj internet paket
|
Koje su to fore, novi/stari. Kao nekoc pet milijuna starih dinara.
Ako im je bio cilj zakomplicirati, uspjeli su. |
Imaš samo novi i sve je isto kao i stari. Klikneš imam internet zatim TTYL i to je 20kn i imaš 200Min za pozive bez interneta
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:39. |