![]() |
Već se pisalo o njemu ovdje. Zvijer od moba sa jednom manom - nema AMOLED ekran, već inferiorniji S-LCD. Po meni, a i mnogim drugima, nedopustivo za mob takve cijene i pedigrea.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A citam al se niste bas pretrgali od pisanja :D. Mah,tolko sam se zagrijo da cu ga sigurno uzet :D. |
Vuco, postoje dva APN-a. Jedan za Internet a drugi za MMS. Internet isključiš u postavkama ili s widgetom. MMS ostaje i nije potrebno stalno biti spojen na Internet, nego se mobitel po potrebi spaja kad treba primiti ili poslati MMS. Koje su postavke, da li je isto tako na Tele2 i ulazi li MMS u data promet raspitaj se kod njih.
|
Citiraj:
Naziv profila: Tele2 MMS Server poruka: http://mmsc.tele2.hr APN: mms.tele2.hr Proxy: 193.012.040.066 Bez internet profila. |
Android navigacija
Pozdrav,
spremam se kupiti HTC Wildfire i zanima me što je s offline navigacijom na Android uređajima? Postoji li već tako nešto (kao Ovimaps kod Nokije)? Ima li netko iskustva s mp3 playerom kod Wildfirea? Unaprijed hvala. |
Imaš za iGO, Sygic, MyWay,...
|
znači,to instaliram u wildfire i radi offline? jel ima i glas koji govori kamo voziš/hodaš?
jesu karte aktualne? |
Oj ekipa! Da vas pitam.
Ako mi netk može reći recimo top 3 GPS aplikacije koje rade na Desire-u za auto navigaciju. Neka bude mjerilo takodjer kvaliteta HR karte. (lako meni za Zagreb, tamo čak i google radi :P ) Nisam se od ljeta sa tim zaj****o :P , a tada je bio generalni djumbus. Ili su bili za manje rezolucije, ili su štekale/bile broken... |
Citiraj:
|
Thanks.
Sam da pitam. Kakva je situacija sa onim Copilotom? Imao sam ga prije pol godine skoro i imal je jedan od najboljih sučelja tada? |
Imate u novom Vidiju veliku temu 'Navigacije za smartphone' pa bacite oko.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I postoji li pri tome glasovno navođenje na hrvatskom/engleskom? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Imam jedan čudan problem sa defaultnim browserom.
Naime, kad idem na forum.hr desi mi se da mi jednostavno ne updatea zadnje postove nego recimo prikazuje postove od prije 2 dana (staro stanje) i tako stoji neovisno o tome koliko puta refresham, tek brisanje cachea popravi problem, no opet nakon nekoliko dana "zaboravi" prikazivati nove podatke. |
Čim sam čuo muziku i vidio kako fluidno ide morao sam probati
http://www.youtube.com/watch?v=Or-9T44Bt7M Na kraju se oduševio brzinom i koliko dobro šljaka. Preko 9 homescreenova podržava (ako netko fakat ovisan o widgetima etc. Nema app drawer (meni super jer mi ne treba). Sve aplikacije koje ne trebam, rijetko trebam sam strpao u jedan folder nek stoje i nikom ne smetaju, Strpao sam ovaj http://www.miui-au.com/ http://forums.whirlpool.net.au/forum....cfm?t=1546020 0.12.17 (ne znam napamet jer web dolje trenutno, a nekaj mi mob radi) |
Ako imate Windows 7 i Android phone sa Digital Living Network Alliance (DLNA). Pokrenite Windows Media Player-> Stream-> Allow remote control of my Player. Uključite WLAN na smartphonu, pokrenite Music ili Gallery te stisnite Menu-> Select Player. Trebao bi se pojaviti PC kao opcija, izaberite ga i šaljite slike, stream videa ili glazbe sa smartphona na Windows 7 Media Player.
Upravo slušam glazbu sa Desirea na PC-u, mijenjam pjesme, glasnoću, čak se i cover prikazuje na PC-u... Probao sam pregledavati slike i video, sve radi bez problema. Imam HD rom koji ima podršku za DLNA. PC i smartphone su u istoj mreži. Edit: Vrijedi i obrnuto, sa PC-a kontrolirate player na Androidu. Kome je draži foobar, radi i sa njime uz plugin. |
Citiraj:
Fora je što ima milijun opcija ali previše liči na iOS što nikako nije prednost, ne kad je u podlozi puno ljepši Android |
Izašla je mobilna verzija vrhunskog messengera koji može prihvatiti do 6 ljudi u konferenciju video/audio.
1. Prvo skinut zadnju verziju (3.x+) sa http://www.oovoo.com/home.aspx i instalirati na svoj komp (napraviti račun ako treba) 2. S mobitelom otići na market i skinuti ooVoo (trenutno je beta ali se stalno usavršava) To je to! Da bi video poziv radio, na kompjuteru treba biti zadnja verzija programa. Prvi dojmovi: nevjerovatna kvaliteta slike i zvuka (i ništa ne kasni). Testirano preko mobilnog interneta, ne preko wifi-ja :) Svaka preporuka! |
Citiraj:
|
Planiram uzeti mob s Androidom. Zanima me jel kompliciraniji od Symbiana i jeli bolji?
Može kratko objašnjenje? Hvala. |
Nego ima li neko statistiku koliko MB/GB "potrosi" na svom Desire/Desire/HD ili slicnom Androidu koj ima widgeta i svega sto "staalno" guta promet?
Trebat cu ga za provjerit mail (1-2 puta dnevno) i eventualno otic na koji forum ponekad te ove vremenske widgete pa me znaima koliki paket MB mi treba mjesecno za tako nesto posto tmobile nudu pakete 125MB/256MB/850MB u varijanti doplate na vec postojecu tarifu/ugovor. Thx |
Ja imam razne widgete koji se stalno refreshaju, surfam, youtube, itd. pa imam problema preći 500mb mjesečno. Mislim da ti je opcija 850mb dovoljna...
|
Citiraj:
To su dva posve različita sustava a Android ionako nema premca, tako da.. |
Citiraj:
Ovaj kaj sam skinuo ROM je neš između klasičnog kineskog i sensea (ima njegove programe), te ima gmail, market, gtalk i to. best of both worlds. Koliko vidim podržava teme (kojih navodno ima puno) pa bum probal neki bolji icon pack naci i to je to. takodjer su me neke opcije kao kada mi dodje sms novi pa mi odmah otvori reply "u stilu widgeta" preporodile. Koliko vidim ima sam svoj update mehanizam (bum isprobao kad dodje nova verzija), te svoj backup, restore. (plus dolazi sa titaniumom kao opcijom). Preporucam ekipi kaj se igra sa romovima da proba ak niš ;) |
Citiraj:
Nemojte me pitati za link, nemam ga. |
Citiraj:
P.S. Kaj se tiče ROM-ova, ja jednostavno ne mrdam od Cyanogena, lik i ekipa oko njega rade opaki posao. Grafika se uvijek lako složi, ali opcije koje se nude su mnogobrojne. :) Naravno, svakom se nudi neka priča, ali u principu postoje tri glavne branše : "AOSP" (Cyanogen, Oxygen...), MIUI (ludi kinezi :)), te Sense kategorija (ne bih uopće znao nabrojati nekog pojedinačno). |
Citiraj:
|
Hm, diskutabilno. Meni je MIUI gui u principu ružan,pa sve do ogavan (kad vidim neke ikonice tipa oblaci i candy style :) ). Teme za Cyanogen ekipa radi i ima ih fakat guba, makar možeš si i solo većinu stvari složiti. Osobno sam vrlo zadovoljan sa defaultnim launcherom (ADW,odnosno, stavio sam naknadno ADW EX), i bitno mi je da mi mob zgleda koliko toliko ozbiljno. Ne znam, jedino kaj ti mogu preporučiti je da pogledaš na jubitubiju kako to uopće izgleda, te da odeš na forum od Cyanogena,odabereš uređaj koji imaš i imaš podforum teme.
Mene više fascinira ovakav changelog nego grafički dizajn sustava. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Xperia x1 je dobila podrsku za Gingerbread:roller::zdero:
|
Citiraj:
Dakle, Sygic Aura.... imam ju par dana i pokazala mi se kao najbolja, bolje se trake vide, preciznija nekako, sucelje lijepo i cijeli zagreb u vrlo solidnom 3d-u... zakon |
dosao je NAND za HD2 juhu....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01. |