![]() |
Citiraj:
igra je fenomenalna |
Citiraj:
|
Citiraj:
U tih par dana ju prođeš kompletnu uzduž poprijeko ako baš ciljano ideš na to, kao i druge igre dok je free weekend. Nekve SP shootere prođeš još istu večer u par sati. Ukratko - igra definitivno vrijedi trenutne cijene komu je za frenetično coop kasapljenje zombija :goood: |
|
Steam Halloween Sale
Ako netko namjerava kupovat The Walking Dead, na Gamersgate-u je dosta jeftinije! Isto i za Darkness 2, Steam - 12,49€, Gamersgate - 7,49€. I poprilično dobar Boundle na Amazonu: Legacy Interactive Bundle za 4,99€. |
Novi tuljani
Ako nekome treba: Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon Key: 7555L-0JWGQ-6BT5B |
evo još jedan
Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon Key: 22NGD-P0NLX-WY0GN |
-75% Trine 2 Steam discount coupon
Key: Z3BY3-E0LA6-M8VL5 |
Frozenbyte: -75% Trine Complete Collection Steam discount coupon
Key: LZDXI-F935Y-HWKB4 |
Frozenbyte: -50% Trine 2: Goblin Menace Steam discount coupon
Key: V6P4L-ZH49C-PBPWZ Frozenbyte: -75% Trine Complete Collection Steam discount coupon Key: 54PI6-CK8G3-D8ZZ7 |
Citiraj:
|
Frozenbyte: -75% Trine Complete Collection Steam discount coupon
Key: 5XN0K-G808L-EHICW |
Citiraj:
Remedy Entertainment: -50% Alan Wake Collector's Edition Steam discount coupon Key: JZXYD-2KFHJ-0RHIT Recoil Games: -75% Rochard Steam discount coupon Key: DMALF-VFQ0J-YFRHT |
Death Rally, remake starog hita, još danas za 3,14 €. Dobra cijena za malo nostalgije :)
|
Počeo je Autumn Sale
|
O shit, o shit, o shit, trebaju mi pare ali neke stvari su ovdje neodoljivo jeftine :D
|
Broken sword trilogija i Kotor 2 za 30 kuna. Može :chears:
|
Šta reći osim pripremite novčanike :D
|
Ja sam sam sebi rekao "NE", neću davati pare za igre jer nisam odigrao nit sve što sam uzeo još od ljetne akcije, zapravo nakupilo se toga još i od prijašnjih akcija...
Koliko vidim Bethesdine igre su uvijek na slabim popustima, čak i nakon god. dana od izlaska, morat ću se načekat za -66% na Dishonored. :D |
|
Ove koje ja čekam vjerojatno neće biti snižene :D
FM 13 i CoD:Bo2 |
e moj h4ze, suxxo si u sva 4 coda, sta ce ti novi cod :D :D ?
|
Kako sva 4 kad sam igrao samo cod2 i cod4? :D
Nema veze, bitno je sudjelovati :goood: |
dajte neku akcijski cijenu za ovaj BO2 , dobio refund od ruskog i još fali 30€!!!
|
Uzmi najjeftiniji poljski, nema bolji deal od toga nigdje nažalost, ubaciš eng. fajlove i miran si, updejti i ostale gluposti normalno rade. Na Direct2Play.com ti je $46.99 ($44.64 jer pri checkoutu dobiš još -5%), mislim da nema jeftinije.
|
Citiraj:
|
Ok je, hvala :)
Pričekat ću još na steamu da vidim, a ako ne bude ništa uzimam ovo.. Vidim da na tome ima i cod za 200kn |
imaju odlicne cijene, ja sam si bio uzeo d3 pred koji mjesec i sad fifu. imaju i na faceu stranicu, koju lajkas i dobijes neki kod za popust jos nekih 50-60 centi :D s tim da su stavili sta vise lajkova budu imali na fejsu veci popust ce davat za to. kod kupnje nekih igara mozes izabrat oces digital download ili ces da ti posalju boxanu verziju doma, s tim da je naravno box verzija malo skuplja. ali u oba slucaja ti odmah posalju kljuc, samo sa boxom kroz tjedan 2 dobis i kutiju doma.
|
Dobar ovaj današnji Autumn Sale. :D Uzeo danas Portal 2. Za 3,74€ šteta propustiti ;)
|
Još bolje Portal bundle za 4,74 ;)
|
Nije steam ali ima dobrih ponuda http://www.game.co.uk/en/games/pc-do...ekend-special/
|
Uzeo sam i Counter Strike: Global Offensive danas. :D i to ima neki popustić tako da eto, 100kn - 2 odlične Valve igre za razbibrigu kad vani snijeg zakrka :D
|
vidim da je arma 2 CO na akciji za 12€, jel to to, ili ima sanse da bude mozda za 75%?
|
to ti je flash sale tako da tesko da ce biti 75% (posto je sad 50%, tesko da ce biti jos jednom i jos teze da ce biti 75%) ali opet, to je steam tako da nista nije iskljuceno.
|
Sad je CO 40% iako nije na flash saleu. Mass Effect 2 70% off flash sale. Dobra ponuda za onog tko nije odigrao.
Edit: Isto tako i Mass Effect i Crysis Collection 70% off. |
Ima li gdje dobar deal za F1 2012 koji se aktivira na Steamu ?
|
na ruskom steamu je 9.90E
|
F1 2012 sa 50% popusta, za 19,99€. nije loše za 150kn.
|
20 eura mi je trenutno previše za tu igru iako se s piratom baš i nemogu naigrat :D. Niš, nadam se da bu na božićnoj akciji oko 10 Eura a tad bi se i moglo uzet.
|
Ja sam uzeo Chivalry Medieval Warfare, 50% sniženo, 8,99€ :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:02. |