![]() |
Čekam reprizu pa da se i ja mogu smijat, tj. rigat kad vidim Kiru, a i da mogu puno : nuts : kad vidim novu Dax.
|
Još da ste primjetili da je sad PUKOVNICA Kira:rolleyes:
Hebi ga, morala se nekako počastiti za promaknuće... ali jel baš morala otići frizeru?:rolleyes: :D |
da, nova je prava slatkica... bash mi je sljatkasta.... karameljica malja...
da. ovaaaj... da. |
Citiraj:
Disi, samo disi, polako, disi :D . |
Frodo, bu ti herc otkazal. Lake malo. :D
|
Jao koji sam ja kreten. Zaboravio sam na reprizu. :grrr: Pa propucat ću se. Nemrem vjerovat. Mene treba tuć.
|
dobra ova nova dax :p
hvala bogu da su uzeli neku slatkicu..... kira...no comment |
...
Citiraj:
bitka za brodogradiliste ce tek biti a nova dax se prikazuje samo u zadnjoj minuti... ovaj DS9 je postao kao sapunica... ne samo po radnji nego i kad je najnapetije oni prekinu... |
Ahhhh, onda dobro. Al čekam da počne i nekaj sam počel prčkat i sjetim se malko prekasno. To se zove dobro pamćenje.:rolleyes: :o
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislio sam da samo mrtve ispucavaju iz torpedo launchera. Eto, killer, ti ćeš biti prvi kojeg će spucati u obliku fotonskog torpeda dok je još ŽIV!:D
(Enterprise bridge, napada ga Borg kocka) Worf : They have adapted, captain, our phasers and quantum torpedoes are useless! Picard : I was hoping it would not come to this. (qietly : NOT!!!!)Arm vga killer torpedo, Mr.Worf! Maximum yield. (quietly : Oh boy, oh boy, oh boy...:clap: ) Worf : Sir, they are the Borg, but they are still sentient beings, they have rights! Picard : I am well aware of that, Mr. Worf. Open a comunication channel to the Borg ship. Worf: Yes, sir! Channel opened. Borg : We are the Borg, You will be assimilated, Resistance is futi... Picard : This is your final warning! Cease fire or we will be forced to use vga killer as a torpedo... Borg Queen : NOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!! We surrender, we surrender!!!!! Picard (queitly) : Damn, and I was looking forward to using him as a torpedo. (out loud) Affirmative, you have 4 hours to leave Alpha quadrant. Picard out. Borg (to themselves) : Boy, that was close. If they used him, he would destroy all our graphic cards and keyboards. And then who would pay nVidia for the new ones? |
Citiraj:
Sky: goood : :beer: :beer: |
Sky, ti si na nečem opasnom:clap:
|
: lol2 : : goood :
hahahha |
Baš me zanima kolko mu je trebalo da to smisli?
|
kao osoba koja je napisala jedno 50-ak fan epizoda.... ne puno... :D
|
evo jucer je po meni nastavak bio za cistu 5-icu. bilo je stvarno svega i mislim da je bila najzanimljivija epizoda proteklih nekoliko sezona.
a danasnja nis posebno. |
Kaj je bilo danas?
|
Citiraj:
|
Evo upravo postam posebni topic : Voyager - naj epizode Voyager-ovci pozvani ste.....> http://www.geocities.com/Area51/Laby.../pix/women.jpg |
doosadno....
|
Citiraj:
A što ćeš, takav sam kad pritisnu ispitni rokovi, sve radim samo da ne učim:D:D |
di ej danasnja epizoda?
|
U banani, eto gdje...
Jedina dobra fora je kad Nog ne zna što da napravi sa loptom, treba tagati Vulkanca, a Worf u žaru borbe dobaci "Find him and kill him!":D |
baš je bila zakon jučer , baš super komicna
pogotovo onaj dio kad su svi završili pri baširu ( qvark na operaciji jer ga je rom sa palicom maznul ) i dio kad je odo steral šiška van s terena :D |
gamad HRT-jska , nemaju reprizu današnje epizode :rambo:
|
@Ice
Nisi ništ propustio... |
Citiraj:
|
Koji im je sad vrag da nema repriza? :grrr: :fuming: :fuming:
Pa kak ću sad gledat ST kad sam popodne na plaži? :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:55. |