PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

vga killer 01.07.2004. 23:35

Čekam reprizu pa da se i ja mogu smijat, tj. rigat kad vidim Kiru, a i da mogu puno : nuts : kad vidim novu Dax.

Sky 01.07.2004. 23:36

Još da ste primjetili da je sad PUKOVNICA Kira:rolleyes:
Hebi ga, morala se nekako počastiti za promaknuće... ali jel baš morala otići frizeru?:rolleyes: :D

horza 01.07.2004. 23:37

da, nova je prava slatkica... bash mi je sljatkasta.... karameljica malja...
da. ovaaaj... da.

MadBoY 01.07.2004. 23:47

Citiraj:

Originally posted by Horza
da, nova je prava slatkica... bash mi je sljatkasta.... karameljica malja...
da. ovaaaj... da.

Disi, samo disi, polako, disi :D .

vga killer 01.07.2004. 23:56

Frodo, bu ti herc otkazal. Lake malo. :D

vga killer 02.07.2004. 02:11

Jao koji sam ja kreten. Zaboravio sam na reprizu. :grrr: Pa propucat ću se. Nemrem vjerovat. Mene treba tuć.

MentalHarikiri 02.07.2004. 02:15

dobra ova nova dax :p

hvala bogu da su uzeli neku slatkicu.....

kira...no comment

ZMAJ 02.07.2004. 02:54

...

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Jao koji sam ja kreten. Zaboravio sam na reprizu. :grrr: Pa propucat ću se. Nemrem vjerovat. Mene treba tuć.
pa nisi nista propustio...
bitka za brodogradiliste ce tek biti a nova dax se prikazuje samo u zadnjoj minuti...
ovaj DS9 je postao kao sapunica... ne samo po radnji nego i kad je najnapetije oni prekinu...

vga killer 02.07.2004. 03:00

Ahhhh, onda dobro. Al čekam da počne i nekaj sam počel prčkat i sjetim se malko prekasno. To se zove dobro pamćenje.:rolleyes: :o

IceFisherman 02.07.2004. 10:47

Citiraj:

Zaboravio sam na reprizu. :grrr: Pa propucat ću se. Nemrem vjerovat. Mene treba tuć.
Zakaj tak okrutno i bolno. Pa obrati se nama članovima star fljeta , mi te bumo besplatno hitili van kroz air ljock ili napucali kroz otvor od fotonskog topreda ( quantnog , plazmenog kakvog god očeš ) ili te telerportirali među hrpu besnih kliknogaca i đemova. Ti smao biraj , mi imamo vrlo humane i učinkovite metode. Ak očeš možemo ti pružiti jednu vrlo brzu i bezoblnu smrt a to je da dojdeš vu krevet sa major Kir , kad bi si skinula hlače ja mislim da bi od zaprepaštenja na mestu ostal dead. ( še is šemejl :D )

vga killer 02.07.2004. 11:49

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
Zakaj tak okrutno i bolno. Pa obrati se nama članovima star fljeta , mi te bumo besplatno hitili van kroz air ljock ili napucali kroz otvor od fotonskog topreda ( quantnog , plazmenog kakvog god očeš ) ili te telerportirali među hrpu besnih kliknogaca i đemova. Ti smao biraj , mi imamo vrlo humane i učinkovite metode. Ak očeš možemo ti pružiti jednu vrlo brzu i bezoblnu smrt a to je da dojdeš vu krevet sa major Kir , kad bi si skinula hlače ja mislim da bi od zaprepaštenja na mestu ostal dead. ( še is šemejl :D )
Hmmmm, pa najviše mi se sviđa ovo s otvorom fotonskog torpeda. :D vga killer kao kamikaza : roller :

Sky 02.07.2004. 12:57

Mislio sam da samo mrtve ispucavaju iz torpedo launchera. Eto, killer, ti ćeš biti prvi kojeg će spucati u obliku fotonskog torpeda dok je još ŽIV!:D
(Enterprise bridge, napada ga Borg kocka)
Worf : They have adapted, captain, our phasers and quantum torpedoes are useless!
Picard : I was hoping it would not come to this. (qietly : NOT!!!!)Arm vga killer torpedo, Mr.Worf! Maximum yield. (quietly : Oh boy, oh boy, oh boy...:clap: )
Worf : Sir, they are the Borg, but they are still sentient beings, they have rights!
Picard : I am well aware of that, Mr. Worf. Open a comunication channel to the Borg ship.
Worf: Yes, sir! Channel opened.
Borg : We are the Borg, You will be assimilated, Resistance is futi...
Picard : This is your final warning! Cease fire or we will be forced to use vga killer as a torpedo...
Borg Queen : NOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!! We surrender, we surrender!!!!!
Picard (queitly) : Damn, and I was looking forward to using him as a torpedo. (out loud) Affirmative, you have 4 hours to leave Alpha quadrant. Picard out.
Borg (to themselves) : Boy, that was close. If they used him, he would destroy all our graphic cards and keyboards. And then who would pay nVidia for the new ones?

vga killer 02.07.2004. 13:10

Citiraj:

Originally posted by Sky
Mislio sam da samo mrtve ispucavaju iz torpedo launchera. Eto, killer, ti ćeš biti prvi kojeg će spucati u obliku fotonskog torpeda dok je još ŽIV!:D
(Enterprise bridge, napada ga Borg kocka)
Worf : They have adapted, captain, our phasers and quantum torpedoes are useless!
Picard : I was hoping it would not come to this. (qietly : NOT!!!!)Arm vga killer torpedo, Mr.Worf! Maximum yield. (quietly : Oh boy, oh boy, oh boy...:clap: )
Worf : Sir, they are the Borg, but they are still sentient beings, they have rights!
Picard : I am well aware of that, Mr. Worf. Open a comunication channel to the Borg ship.
Worf: Yes, sir! Channel opened.
Borg : We are the Borg, You will be assimilated, Resistance is futi...
Picard : This is your final warning! Cease fire or we will be forced to use vga killer as a torpedo...
Borg Queen : NOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!! We surrender, we surrender!!!!!
Picard (queitly) : Damn, and I was looking forward to using him as a torpedo. (out loud) Affirmative, you have 4 hours to leave Alpha quadrant. Picard out.
Borg (to themselves) : Boy, that was close. If they used him, he would destroy all our graphic cards and keyboards. And then who would pay nVidia for the new ones?

LOL : roller : Potrgao sam se dok sam čitao.

Sky: goood : :beer: :beer:

tihomir 02.07.2004. 20:29

Sky, ti si na nečem opasnom:clap:

MadBoY 02.07.2004. 22:05

: lol2 : : goood :

hahahha

vga killer 02.07.2004. 23:33

Baš me zanima kolko mu je trebalo da to smisli?

ßellerophon 03.07.2004. 10:52

kao osoba koja je napisala jedno 50-ak fan epizoda.... ne puno... :D

Bl@de 03.07.2004. 12:59

evo jucer je po meni nastavak bio za cistu 5-icu. bilo je stvarno svega i mislim da je bila najzanimljivija epizoda proteklih nekoliko sezona.

a danasnja nis posebno.

ćiber_manija 03.07.2004. 15:13

Kaj je bilo danas?

IceFisherman 03.07.2004. 23:01

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Kaj je bilo danas?
Uglavnom , cela radnja se vrtela oko Ezri Dax i njezinog uklopljavanja u okolinu i društvo , tak da jedino kaj je bilo dobro je bila ona , tj. bilo ju je ljepo gledati , a drugo tak tak...:rolleyes:

Visage 04.07.2004. 15:15

Evo upravo postam posebni topic : Voyager - naj epizode

Voyager-ovci pozvani ste.....>

http://www.geocities.com/Area51/Laby.../pix/women.jpg

ßellerophon 04.07.2004. 16:29

doosadno....

Sky 05.07.2004. 08:17

Citiraj:

Baš me zanima kolko mu je trebalo da to smisli?
Oko 5 minuta, samo sam tipkao, bez razmišljanja. Mislim da se vidi:)
A što ćeš, takav sam kad pritisnu ispitni rokovi, sve radim samo da ne učim:D:D

ßellerophon 06.07.2004. 00:01

di ej danasnja epizoda?

Sky 06.07.2004. 01:05

U banani, eto gdje...
Jedina dobra fora je kad Nog ne zna što da napravi sa loptom, treba tagati Vulkanca, a Worf u žaru borbe dobaci "Find him and kill him!":D

IceFisherman 06.07.2004. 15:26

baš je bila zakon jučer , baš super komicna
pogotovo onaj dio kad su svi završili pri baširu ( qvark na operaciji jer ga je rom sa palicom maznul ) i dio kad je odo steral šiška van s terena :D

IceFisherman 06.07.2004. 21:54

gamad HRT-jska , nemaju reprizu današnje epizode :rambo:

tihomir 06.07.2004. 22:05

@Ice

Nisi ništ propustio...

IceFisherman 06.07.2004. 22:11

Citiraj:

Originally posted by tihomir
@Ice

Nisi ništ propustio...

znam , pročitla sam sve detaljno na www.startrek.com ali mi je glupo propustiti sad star trek kad do sad skoro ni jednu epozodu nisam propustil , ustvari niti nisam proustil , sve sam ih gledal , ali oni me uvek zaribaju. Sad bum moral čekati subotu anvečer da pogljedam bašira i njegove ljubavi

vga killer 07.07.2004. 01:46

Koji im je sad vrag da nema repriza? :grrr: :fuming: :fuming:

Pa kak ću sad gledat ST kad sam popodne na plaži? :(

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:55.