![]() |
Citiraj:
Instalirao sam ju i na Semprona nafrljenog na 1900 mhz, 768 mb DDR400, ATI 9550 128 mb/128 bit. :D |
Citiraj:
Ma, radi i na PIII 933 MHz/Coppermine, 2x256MB, ATI 9550:D Samo je trebalo renejmat jedan fajl... |
Evo isprobao sam i radi jako dobro ,cak i vise nego ocekivano i nisam nikakav file renejmo :D .Probati cu prosnjofati po ovom topiku i renejmati taj file pa da vidim koliko to znaci, ili ako mi netko more skratiti muke s time :P
|
Probaj ovo ja sam rename-o taj fajl i radi mi od tada
prvo backup-iraj ova dva fajla mssmp3.asi mssds3d.flt i mssmp3.asi to mssmp3.bak mssds3d.flt to mssds3d.bak |
Citiraj:
sinoc se tamo dobro haklalo :) Nego imam problem,na svim orginalnim serverima se igra ok,ali nekim koji nisu "pravi" me kicka zbog nicka kao da je in use, ono wtf? |
:chears:
rijesio sam problem sada mi igra radi rjesenje mom priblemu je bilo "mssmp3.asi" => "mssmp3.bak" igra radi:lol2: iamma na 800*600 @ 100Hz min 30 fps ali ja volim igrati na 1024*768 @ 100Hz i ne pada ispod 25 fps-a a grafika je zverska jedino imamam jos problema kad mi je xfire ukljucen igra nece radit:fiju:???? zanima me dali ima tko kakav dobar server pa da mi posalje ip ??????? Hvala unaprjed!:respekt: |
Citiraj:
cod4 radi na pentiumu 1,6Ghz 768rama i 9550se. onda zasto tebi nebi radio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel je imao ko ovakvih problema:
Instaliram COD4, multiplejer mogu pokrenuti normalno, ali singlplejer ne, izbaci mi grešku tipa, igra nije dobro ugašena, te nudi da li da nastavim u safe modu ili ne, što god da stisnem neide dalje. Kad tek pokrenem SP, vidim (traje 0,1sec) sliku igre, koja nestane u toj desetinki sekunde i to je to. Neide dalje. I što sad? |
mssmp3.asi sam obrisao i sad radi sve 5.
Jelc daj dojdi na server da ti pogledam hemeroide kroz optiku od protuavionca. :D |
Citiraj:
e kad sam ugasio xfire sve radi ok:chears: javi ako sam pomogao:lol2: |
Citiraj:
hvala ipak. nekome će ovaj detalj sigurno pomoći:respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e nanovo reinstalirao igru, i vratim odprije iskopirani prifles folder, i igra me izbaci da je resetirala postavke jer se nešto bla bla...
uglavnom, ne radi mi više ona mpdata..? kako dobit rankove nazad? |
e rijesio sam ja problem imam pod opcijama u xfireu popis igar akoje on podrzava e tamo ima i cod 4 sp i mp cak i demo al uglavnom odabrao sam mp i naso ga na disku i prpozna ga.
do toga je sve ok samo kada hocu da se spojim na neki server igra nece raditi e i doso ja na ideju pod postavkama je bila mogucnost iskljuciti mogucnost koristenja xfire-a unutar igre, onemogucio sam xfire i sada mi radi, mogu se i spojiti na servere i radi mi sve ok zapravo skoro sve moram reinstalirati drivere za grafu al to mi nije bio problem. ovako to izgleda: http://www.max-save.org/viewer.php?id=2197653.JPG a sto se tice ASe-a nije se ni meni sviđao a nisam ga ni koristio mislio sam ga samo osposobit u slucaju da mi xfire nebi htio radit al eto skuzio ja... |
evo mali update kaj se tice servera
89.18.42.46:28962 --- TDM i ostali tipovi ( vjerojatno bu TDM ali moze biti da bu neko vreme i neki drugi tip igre .. uglavnom sve osim S&D ) 89.18.42.46:28960 - S&D :chears: |
cod4
bod ekipa!!!!imam jedan problem nakon instaliranja coll of dity 4 kad pokusavam otvorit single player izbaci i upali se neki "Run is safe mode" i pise
"this is recommeded for most people it will change your settings but not yout controls" sta da napravim MOLIM POMOC!!!!!!!!!!! |
Klikni yes :D
|
seta: r_redeneredpreference "Shader Model 2.0"
25-50% + FPS (nema vidljive razlike) HF :chears: |
Može neki hint što treba još napravit osim zamjene mpdata da igra uspješno prihvati. Napravio sam backup ( na svu sreću ) prije stavljanja patcha i već svi znate što se dogodilo nakon pokretanja igre. No, kada samo zamijenim mpdata, opet mi poskida rankove kod ulaska u igru.
|
sličan slučaj kod mene. ja sam morao formatirat particiju, prije toga sam u igri imao patch 1.1, skopirao sam profiles cijeli folder sa već ubačenim unutra mpdata file-om koji je radio, i sad reinstaliram igru, instaliram patch 1.2, skopiram unutra backup folder od profiles, i NEĆE. izbaci mi da su postavke resetirane, nešto bla bla...
|
ja lagano izgubio save-ove iz SP-a,tako da moram iz početka proć igru...strašno
mislio sam je proć još 1-2 puta ali s nekakvim šiframa ili extras koje dobiješ kada prodješ igru,ovo je za ubit se sada... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Skinuo sam s neta nekakav save,ima sve što sam imao pa krećem s igrom iz početka na još težoj razini :chears: |
Igram stalno Sabotage i puno mi je bolji od S&D-a. Obje strane mogu plentat. Nekak mi je aktivniji. :goood:
EDIT - JEDNO UPOZORENJE: Citiraj:
|
koja je shema sa prebacivanjem na shadere 2.0, te kako se to očituje u igri?
te, postoji li način ubacit mpdata file ponovno u igru, pošto nakon reinstla stari način više ne funkcionira, iako sam imao kopiran komletan profiles folder... ? te daj MisterM ubaci IP tog servera gdje igraš sabotažu? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:04. |