PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Konzole (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=77)
-   -   PlayStation 5 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=305862)

virty 23.11.2022. 18:18

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3639137)
Imate više PlayStationa pa si više pretplata kupio ili?

Citiraj:

Autor vacs (Post 3640162)
tako je...

1. ps5 - acc sa ps+
2. ps5 - acc sa ps+ i ukljucen console sharing i svi ostali acc (koliko god da ih bilo) imaju pristup svemu sa glavnom na kojem je ps+

jedino sto ako na prvom ps5 imas vise acc ostali ne mogu koristiti ps+

btw u kombinaciju se jos moze i jedan ps4 dodati uz dva ps5

Ja imam svoj account, a sinovi imaju svoj zajednički account.
Sveukupno 2 accounta.

Na prvom PS5 (to je moj PS5) se i sinovi znaju logirati sa svojim userom te igraju svoje igre tj one koje su kupljene na njihovom accountu.

Bitno nam je da obe plejke imaju pristup online igranju i "besplatnim" igrama.
Je li radi upload save pozicija u oblak na oba accounta / plejke u ovakvoj situaciji?

Juice 24.11.2022. 16:58

Citiraj:

Autor kiki86 (Post 3639556)
fixni internet je dovoljan, ali samo ako potpisujes novi ugovor ili prelazis kod njih. Mozes se i ubost za bon od 500kn od konzuma ili mullera. Navodno postoji i caka za internet za 1 kn prvih 6 mjeseci al to nisam uspio dogovorit, pa nisam uzeo. E da i 5 je igara a ne 4 ko na slici, gt7, fifa 23, horizon 2, spider man i gow ragnarok. Po meni je ok ponuda sa bonom od konzuma i da prodas igrice si na nekih 3500 kn za konzolu sa 2 joya

Ide i na produljenje ugovora, uzeo maloprije.
S tim igricama, drugim joystickom, tri mjeseca pretplata, bonom u mueller/konzumu od 500kn je dobra ponuda da. Čak i da ga čovjek odigra triput i proda za godinu dana.

vacs 24.11.2022. 18:40

Citiraj:

Autor Juice (Post 3640448)
Ide i na produljenje ugovora, uzeo maloprije.
S tim igricama, drugim joystickom, tri mjeseca pretplata, bonom u mueller/konzumu od 500kn je dobra ponuda da. Čak i da ga čovjek odigra triput i proda za godinu dana.

Jel vrijedi i za homebox?

Juice 24.11.2022. 20:42

Citiraj:

Autor vacs (Post 3640479)
Jel vrijedi i za homebox?

Mislim da ne. 99% sam siguran da mora bit koax ili optika, al pitaj ih

vacs 24.11.2022. 20:51

Citiraj:

Autor Juice (Post 3640517)
Mislim da ne. 99% sam siguran da mora bit koax ili optika, al pitaj ih

Pitali da, samo zica

Mirkopoter 24.11.2022. 21:31

Citiraj:

Autor virty (Post 3640185)
Ja imam svoj account, a sinovi imaju svoj zajednički account.
Sveukupno 2 accounta.

Na prvom PS5 (to je moj PS5) se i sinovi znaju logirati sa svojim userom te igraju svoje igre tj one koje su kupljene na njihovom accountu.

Bitno nam je da obe plejke imaju pristup online igranju i "besplatnim" igrama.
Je li radi upload save pozicija u oblak na oba accounta / plejke u ovakvoj situaciji?

Ako na tvoj PS-u ti koristiš svoj acc, a sinovi svoj tu i tamo, a na PS-u od sinova se koristi samo njihov acc onda ste trebali uzeti PS+ na njihovom accountu i uključiti console sharing na tvom PS-u i svi bi imali PS+.

Pupo 25.11.2022. 08:51

Citiraj:

Autor kiki86 (Post 3639556)
fixni internet je dovoljan, ali samo ako potpisujes novi ugovor ili prelazis kod njih. Mozes se i ubost za bon od 500kn od konzuma ili mullera. Navodno postoji i caka za internet za 1 kn prvih 6 mjeseci al to nisam uspio dogovorit, pa nisam uzeo. E da i 5 je igara a ne 4 ko na slici, gt7, fifa 23, horizon 2, spider man i gow ragnarok. Po meni je ok ponuda sa bonom od konzuma i da prodas igrice si na nekih 3500 kn za konzolu sa 2 joya

Kako iskamčiti taj bon u muleru? Vidim da nije klikabilno preko neta.

tnx

Juice 25.11.2022. 09:04

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3640598)
Kako iskamčiti taj bon u muleru? Vidim da nije klikabilno preko neta.

tnx

Kolko sam skužio telefonski bon ide automatski, njega je prvog spomenula kod ponude za produljenje.
Najjednostavnije ti je ostavit broj na stranici i telefonski proć. Brzo zovu povratno

kiki86 25.11.2022. 09:09

je telefonski moraš, i pitaj ih jer ti neće ponudit, bar meni nisu. I probat ce ti uvalit za 8kn mjesecno ono osiguranje neko, to reci da ti netreba ako ti netreba, mores ga i sam ukljucit preko app ako ti treba...

Nbdy32 25.11.2022. 10:53

Upravo komunicirao sa tele 2, nemaju konzola za sada, ali veli ženska samo 2 igrice idu i to fifa i ričet ...

Za bon nije rekla ama baš niš, jesam ja kaj fulal ili se to ne radi o tele2

grizli1 25.11.2022. 11:02

Mislim da se radi o A1 ponudi

Juice 25.11.2022. 11:34

Tak je, o A1 ponudi pričamo.
Ovoj tu: https://www.a1.hr/privatni/promocije...da#PlayStation

Mommistake 25.11.2022. 12:50

Citiraj:

Autor Nbdy32 (Post 3640657)
Upravo komunicirao sa tele 2, nemaju konzola za sada, ali veli ženska samo 2 igrice idu i to fifa i ričet ...

Za bon nije rekla ama baš niš, jesam ja kaj fulal ili se to ne radi o tele2

Ričet me pogodio u srce... :D Ričet, rečet, nema veze. :)

Incre_Dible 25.11.2022. 14:00

Ima netko da ja naručio ps5 i da je već dogovorena dostava od strane A1? Narudžba napravljena prije par dana ali nikakvih povratnih informacija nisam dobio sa njihove strane.

kiki86 25.11.2022. 14:23

vidim dosta po fejsu da ljudi prodaju baš te igre iz paketa pa bi rekao da su krenule dostave, al neznam koliko se čeka.

emilblomsky 25.11.2022. 23:02

Evo, uzeo i ja ps plus extra.
Odlične free igre. Je 200kn skuplji od osnovnog, Al realno, ne trebaš kupovat igre uopće.
Sad mi je žao što jesam.

Juice 26.11.2022. 10:53

Prije nego plejka stigne, jel i dalje ima neke razlike između našeg accounta i US. Pretpostavljam u popustima na igre u storeu?

Gemmy 26.11.2022. 11:04

ja imam US acc, i uvjek je bio jeftiniji sta se tice igri

ali sada je dolar jaci i igre su skuplje nego kod nas

mislim da cu napravit HR acc kada ova preplata istekne, jer ce biti u eurima onda pa ce sve cijene biti slicne

Pupo 26.11.2022. 14:29

Citiraj:

Autor Incre_Dible (Post 3640708)
Ima netko da ja naručio ps5 i da je već dogovorena dostava od strane A1? Narudžba napravljena prije par dana ali nikakvih povratnih informacija nisam dobio sa njihove strane.

Frendu s posla dosla u petak ujutro.

virty 26.11.2022. 14:47

Ja koristim HR account "oduvijek", uopće me ne zanimaju US i ostali accounti.
Bude i na HR popusta i dobrih cijena.

emilblomsky 26.11.2022. 15:31

Citiraj:

Autor virty (Post 3640935)
Ja koristim HR account "oduvijek", uopće me ne zanimaju US i ostali accounti.
Bude i na HR popusta i dobrih cijena.

Ma bezveze sam utukao 1000kn u igre. Trebao sam odmah uzeti ovaj extra plus, i mirna bosna.
Imaju odlične besplatne igre, a i one koje nisu su dosta snižene bile. Bar jučer!

Juice 26.11.2022. 16:18

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 3640942)
Ma bezveze sam utukao 1000kn u igre. Trebao sam odmah uzeti ovaj extra plus, i mirna bosna.
Imaju odlične besplatne igre, a i one koje nisu su dosta snižene bile. Bar jučer!

Samo ak sam dobro skužio igre su određeni period gore, par mjeseci do godine dana pa se miču.

Jakesevic 26.11.2022. 16:43

Narucio 17.11. net i ps5. Tehnicar bio i uveo net 22.11., ksd mogu ocekivat ps5 u praksi?
Kontaktiro sam a1 sluzbu za korisnike, kazu da ce iduci tjedan predat kurirskoj sluzbi pa onda se njih ceka... posto znam da u pravilu to cesto nije tako jednostavno, mozda netko ima saznanja iz prve ruke koliko traje dostava?

andy91 29.11.2022. 21:40

Vidim po par oglasa sa dosta nizom cijenom PS5, npr. https://www.njuskalo.hr/ps5-konzole/...oglas-39109999

Dosta sumnjivo, ali nudi dostavu putem poste i korištenjem Njuskalovog PayProtecta koji osigurava Kupca prilikom kupnje.

Ali cijena je vrlo niska i nisam siguran šta bi došlo. :)
A opet Kupac bi trebao biti siguran jer koristi PayProtect. Ne razumijem kako bi muljaža prošla.

Ima li tko sličnih iskustava?

Mommistake 29.11.2022. 21:44

Citiraj:

Autor andy91 (Post 3641751)
Vidim po par oglasa sa dosta nizom cijenom PS5, npr. https://www.njuskalo.hr/ps5-konzole/...oglas-39109999

Dosta sumnjivo, ali nudi dostavu putem poste i korištenjem Njuskalovog PayProtecta koji osigurava Kupca prilikom kupnje.

Ali cijena je vrlo niska i nisam siguran šta bi došlo. :)
A opet Kupac bi trebao biti siguran jer koristi PayProtect. Ne razumijem kako bi muljaža prošla.

Ima li tko sličnih iskustava?

Bilo je dosta slučajeva varanja i putem tog PayProtecta.

Najbolje da odeš sam po to, izgubiš 300kn goriva i siguran si.

Ako ne želi osobno preuzimanje, bježi od toga.

Daten 29.11.2022. 22:16

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3641753)
Bilo je dosta slučajeva varanja i putem tog PayProtecta.

Najbolje da odeš sam po to, izgubiš 300kn goriva i siguran si.

Ako ne želi osobno preuzimanje, bježi od toga.

Prevara 100%

Javio mu se da li mogu sutra doći u Županju po PS5, dobio ovaj odgovor:

robii1013
22:03

Ja sam u drugom gradu, pa mogu slati preko payprotect-a
daj mi svoj broj telefona, napravit ću narudžbu
dostava o mom trošku
Plaćaš preko payprotect-a, ja ti pošaljem proizvod, ti ga primiš, provjeriš i tek nakon potvrde narudžbe, njskalo mi prebaci novac.
Ovako ćemo oboje biti sigurni.

Odmah mi je stigla sms poruka s lažnim payprotect linkom..

andy91 29.11.2022. 23:40

Aha, znaci fora je u lažnom linku koji dođe na SMS.

Hvala, sve jasno! Zvučalo je kao prevara, ali mi nije bilo jasno di je zez.

Mirkopoter 30.11.2022. 00:35

Prijavite ga

Mommistake 30.11.2022. 09:03

Citiraj:

Autor Daten (Post 3641760)
Prevara 100%

Javio mu se da li mogu sutra doći u Županju po PS5, dobio ovaj odgovor:

robii1013
22:03

Ja sam u drugom gradu, pa mogu slati preko payprotect-a
daj mi svoj broj telefona, napravit ću narudžbu
dostava o mom trošku
Plaćaš preko payprotect-a, ja ti pošaljem proizvod, ti ga primiš, provjeriš i tek nakon potvrde narudžbe, njskalo mi prebaci novac.
Ovako ćemo oboje biti sigurni.

Odmah mi je stigla sms poruka s lažnim payprotect linkom..

Eto, čisto savjet.

Ja uvijek pitam da bi sam po to došao, bez obzira jel to Split ili Osijek, makar u 90% slučajeva ne mislim po to ići. :D

Ako ništa drugo, pitam da će frend doći po to danas.

Ako se izmotavaju, odjeb.

Svojevremeno sam našao svoje prve Airpods za nekakvu sumnjivu cifru. Zamolio tu kolegu s foruma (pošto su bile u Puli), da mi ih podigne. Zvao lika, dolazi frend danas, ovaj rekao može. Otišao kolega, probao slušalice, potvrdio da su original i rade, dan danas ih žena koristi. A 300kn manje nego igdje na njuškalu. Tako da, ima ljudi kojima treba lova, ali stvarno 1% je takvih.

Hrconja 30.11.2022. 09:32

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3641832)
Eto, čisto savjet.

Ja uvijek pitam da bi sam po to došao, bez obzira jel to Split ili Osijek, makar u 90% slučajeva ne mislim po to ići. :D

Ako ništa drugo, pitam da će frend doći po to danas.

Ako se izmotavaju, odjeb.

Svojevremeno sam našao svoje prve Airpods za nekakvu sumnjivu cifru. Zamolio tu kolegu s foruma (pošto su bile u Puli), da mi ih podigne. Zvao lika, dolazi frend danas, ovaj rekao može. Otišao kolega, probao slušalice, potvrdio da su original i rade, dan danas ih žena koristi. A 300kn manje nego igdje na njuškalu. Tako da, ima ljudi kojima treba lova, ali stvarno 1% je takvih.

Vjerojatno si kupio fake airpodsice nazalost.
Provjera serijskog broja ti vise nije dovoljan dokaz. Naucio na tezi nacin

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32.