![]() |
Kao vecina amazon artikala, popust na internacionalne artikle je nikakav. U slucaju 4k maxa, doslovno nikakav:
https://keepa.com/#!product/3-B08XY388HX Ne znam zasto je tako. Jednostavno za alexe i firestickove su se uvijek uzimali de proizvodi preko mailboxa. Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Na NF-u uglavnom svi filmovi/serije koje idu u DV imaju i DA audio? Kad gledas jedan takav Dolby Vision film jel ti info na TV-u pokaze da ide u Dolby Vision i Dolby Atmos, bez obzira na kanale?
Pitam te zato jer i meni na FS 4K idu samo 5.1 kanali, ali uredno reproducira Dolby Atmos, iako TV ima samo stereo kanale. Kad je na TV-u ukljucen Passthrough onda na AV prijemniku dobijem Dolby Atmos signalizaciju i 5.1 eAC3 zvuk. Btw, kako imas podesen Audio na FS-u?. Kod mene je podesen na "Best Available" |
ne pise nista kad se pokrene video. kod frenda izbaci, zato mislim da ne radi. dok npr kad pokrenem plex, na soundbaru mi pise dolby atmos.
isto best available. narucio 4k max model, navodno na njemu to radi ok pa cemo vidit. meni je FS ukljucen u soundbar a on preko arca u tv. |
Probaj ukljucit FS direkt u TV, a iz TV-a eARC-om u Soundbar. Na TV-u podesi Audio Passthrough opciju...
|
probao to prvo, al na tvu nemam tu opciju pa sam isao u soundbar ukljuciti.
|
A koji je to TV u igri, il je to neka tajna kad ga ne navodis?
|
nije tajna lg 65uk6300
|
Citiraj:
Sent from my 220333QNY using Tapatalk |
Koji to "ovaj" box ima certificiran L1? Neki S912???
|
Koliko znam, samo Minix Neo sa S912 ima certifikat. Moze bit da sw promjenilo.
Najbolje provjeriti kad udjes u samu aplikaciju, pa pokreni Test Pattern. Pisat ce ti sve. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Može mi netko pomoći?
Naime, pokušavam instalirati HBO MAX na Firestick, ali bezuspješno. Na storeu postoji aplikacija, ali piše da je "nedostupna". Čitao sam da je geografski ograničena pa sam pokušao skinut APK file, ali kad ga instaliram , kaže da je nepodržana verzija i nudi download koji me odvede opet na aplikaciju na storeu koja nije dostupna. Ima li neki način da se instalira? Hvala |
ja sam neki dan skinuo i normalno instalirao, isto pisala nepodrzana verzija.
|
Citiraj:
Iako sad vec ima novijih verzija, nisam ih isprobavao jer HBO_Max gledam preko Kodi_20 HBOMax addon-a. |
Mislim da je kolega u drugom postu pokrio tu problematiku. Nije lose podsjetiti na taj odlicni faq!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, prednost tog TV-a je uglavnom da je jos iz generacije koje su podrzavale DTS. Medjutim, mene zanima cemu tolko tezis tom "Atmos" zvuku? Meni kao audiofilu SoundBar i Atmos u istoj recenici zvuce blasfemicno :chears: |
Citiraj:
Kodi u 1080p na novoj telki koju imam izgleda perfektno, radi se o QE75Q950TSTXXH. Do sad nisam ni znao što je dobra slika dok nisam upogonio telku i box. Vrlo sam zadovoljan. Sent from my 220333QNY using Tapatalk |
Citiraj:
sistem je 9.1.2 valjda ima neke razlike 5.1 sa i bez dolbya. |
Nabavio sam Firestick 4K i spojio ga LG smart TV (2018, LM6300), web OS.
Spojio sam ga u HDMI 1 ali mi CEC funkcionalnosti nema, odnosno ne mogu kontrolirati firestick s LG daljinskim. Ima neki trik? Simplink je uključen... |
Jesi podesio da ti FS skroz prepozna Tv?
|
Moraš i u setinzima FS 4k uključiti CEC.
|
Jesam, FS je prepoznao TV. I ukljucen je CEC.
|
probaj u postavkamaTV-a vidit dal je bio pedesen za drugu marku TV-a tako je bilo meni jer mi je prvo bio u samsungu pa LG
|
Citiraj:
|
A očito ću ga morati resetirati.
Naime, radi se o rabljenom FSu kupljenom na njemačkom ebayu, i nije došao resetirani, postavljeni TV je bio Samsung pa sam ja promijenio na LG ali očito to ne šljaka baš najbolje... |
Zna netko koja je zadnja verzija maxtv to go app i gdje je najbolje skinuti?
I neki free iptv player koji moze citati listu iz datoteke koju bih stavio na stick? |
Citiraj:
|
Citiraj:
:google: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:57. |