![]() |
Citiraj:
Barem ih možeš poklonit nekome i usrećit ga, sa dedicated mining grafom ga možeš samo ražalostit kada shvati da ne može ni Tetris igrati na njoj :D |
Citiraj:
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Citiraj:
Problem je kad izadju dedicated mineri kaj ce sa diff otic u nebesa i aj bok "mali rudari"... |
Citiraj:
ali da, kad tad ce postati cigla :D but not yet...not yet... Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Citiraj:
Zašto su svi isprepadani jer kao neće moći prodati svoje kartice? Pa ako je nešto više od 5$ na dan (za cijeli rig) to je profitabilno :D Malo ste me zabrinuli, sada kada imam 20 komada... :D |
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Po sadašnjem stanju koliko se cca može zaraditi mjesečno na RX 470 (u dolasku su mi 3 komada za sada) i koliko se mjesečno potroši internet prometa na ovaj poslić jer pošto imam vip-ov homebox sa 100 gb da znam da li je to dovoljno ili ne?
Hvala.. |
Citiraj:
|
Da li je neko otvarao nalog na Bitstamp-u? Tj veritifikovao, slao dokumentaciju itd...ako je, koliko je cekao na odgovor?
|
Pozdrav
nemam nikakvog iskustva.. Da li mogu u Claymore Dual Miner bat fileu staviti string od jaxx walleta koji sam otvorio? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Neko pomoć? Hitno je bas... :/ |
Citiraj:
|
topro86
Uzmi Z270A Pro, odlična ploča i radi super s 6 grafi... Napajanje zavisi koliko te košta od 1200W i koje je.... Citiraj:
|
Samo imaj na umu da Poloniex zajebava ako želiš withdrawat svoje valute na Jaxx ili bilo gdje drugo.
|
Interesantno da niko nije napravio neki jednostavan program koji bi laiku omogućio da izabere što želi majnat, da mu otvori adrese, wallete i sve što treba, kreira komandnu liniju i počne majnat
|
Citiraj:
|
ima ima
nicehash samo ti walet adress treba evo ja se tako igram. i 1 grafa ide sve u btc i čuvam na coinbase |
Da li samo ja ne mogu napraviti adresu za ETH na Krakenu ili je to nešto drugo, jer kad kliknem na Deposit ništa se ne događa?
Na Poloniex je sve u redu... Code:
3. Potrebno je napraviti ETH adresu na koju će rudariti |
Citiraj:
doduse cifre nisu bile velike (0,083 BTC-a) ali radije ja to prebacujem po malo nego cekat Citiraj:
|
Citiraj:
Kako to funkcionira? Kao neka aukcija? I zašto on limitira hashing power u ovom tutorialu, zar nije bolje šta više to bolje? Ne znam. Citiraj:
|
Nisam niti ja imo nikad problem , a cak im i support nije los , frendu su nekidan sredili account jer je izgubio 2fa key a nije imo backup
|
To kaj ti gledas nicehash video
To je drugi dio njih Mores majnere kupiti i rudariti Tipa burza Skini app Daj mu btc wallet adresu i pokreni Odradi benchmarke i pocel bu rudariti Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
http://i.imgur.com/c77dsgRs.jpg |
Citiraj:
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
frend mi posložio miner jer ja nisam znao kako ću no kasnije kad sam vidio gdje, što, kako zapravo i nije neki problem
znači rudarim eth (trenutna brzina 33.100 MH/s sa jednom r9 390) preko claymore dual ethereum miner v9.4 na dwarfpool, wallet mi je exodus sad sam pustio nek rudari, čitao sam ovdje što se sve može raditi s tim no iskreno zapeo sam, gdje sa eth-om koji je na dwarfpool, prebaciti na wallet? na walletu ima exchange, ručno upišem trenutno 0.037eth(9.65$) sto je 0.00041btc te ima vrijdenost samo 1.16$? te mi zabravo stoji 0.00$ not enought funds da li ja to nešto krivo radim? totalno sam zbunjen |
Citiraj:
Citiraj:
|
otvori si na poloniexu deposit address od ETH i samo pročitaj ono crveno.... ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:03. |