![]() |
Bio si najbrži :)
Nije kopija nego Coolpad F1 koji se u Indoneziji prodaje pod imenom Himax Polymer Octacore Eto... |
ne bi bio najbrzi da nisam trazio konverter valuta.:D
2.000.000rp =137€ |
|
Pa šta onda nisi odma rekao da se radi o F1 :) i ptice na grani znaju da je trenutni best buy u toj kategoriji.
|
Pa nisam jer me iznenadio indonezijac koji mi je poslao (kineski) alat nimalo nalik Flash Tool-u i uputstvo za
flešanje Coolpada i onda vidim da je F1 u njih Himax Polymer :) I eto, stavio sam iz štosa da vidim hoće li netko zagrist :D Evo upute za alat po imenu YGDP Izgleda iznimno jednostavno :) |
Predlazem da se otvori posebna tema o kulpedu...
|
Neće se otvarati niti jedna solo tema od nekog kineza. Barem ne još.
|
Citiraj:
|
Gledam sad malo, pa jel moguće da bi me manje izišlo da sam uzeo F1 umjesto Xiaomija 1s? Nema mi logike, al možda logika tu ni ne igra? Objasnite mi!
|
Citiraj:
pogotovo kad ce za par tjedana biti moguce napraviti order bez istih. |
Citiraj:
|
I šire :D
|
Citiraj:
što rade vaših 8 jezgri kad kod mene antutu kaže da od 4 na honoru 2 većinom spavaju |
Imaš loš rom koji ti ne gasi ikonicu za nepostojeću drugu SIM karticu :p
Ovo ako radi bojim se da neće dugo jer će se naći netko (prema dosadašnjem iskustvu) da obavijesti coolicool i nadležne organe kako ljudi kupuju na neispravan način (čitaj: u krivoj trgovini) :( |
Dakle, ako niste do sada shvatili, kupite kulped što prije...idu ko vruće kifle...ili barem kao kubot prije godinu dana :D
|
Citiraj:
A možda još nije kasno... Želi netko kupiti novi Xiaomi Hongmi 1s? :kafa: |
Citiraj:
- nema CyanogenMod loga na pozadini - originalno dolazi sa ColorOS-om - ne podržava WCDMA 1700 i LTE 1700 i 700 Prilično sam siguran da se internacionalna verzija može jedino kupit uz pozivnicu, jer je napravljena u suradnji sa Cyanogen inc. To je jedina mogućnost da kontroliraju broj prodanih primjeraka. E sad razlike nisu baš nešto za EU (za USA jesu zbog te dvi LTE frekvencije), pa kome odgovara... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Niti su Coolpad i rebrand Cubot ista klasa po kvaliteti niti su ista klasa uređaja. Niti itko ovdje ima koristi od guranja Coolpada za razliku od nekih koji su imali koristi od guranja Cubotara. Tako da nemojmo pričati gluposti. Coolpad je renomirani proizvođač, Cubot je... ajmo reći da nije i ostati na tome. A između 1S i F1... osobno bi uzeo F1. Bolja baterija, bolja kamera, veći ekran i više RAMa...duplo. Ali dobro, ako čoek voli više MIUI i snapdragon procesore, samo naprijed, nije to loš uređaj. Govorim iz osobnih preferenci. |
Ak nekog zanima Umi C1 iz EU, sa kuponom DMUMI10 -13$
Ne znam jel to kaj vredi, a mislim i da bi trebalo biti bez PDV-a |
Eh, da, sad vidim i ja ... 29 € .... upraf sam im odgovoril na mail da uopće nisu zanimljivi
|
Citiraj:
Troll off. Ljudi traže dobru preporuku, dok košta toliko koliko košta F1 je best buy i ostalo je manje isplativo u tom cjenovnom rangu, osim u posebnim slučajevima(ako je 4.7 maksimalna veličina ekrana ili se traži MIUI out of the box primjerice). Ovdje se ne radi o preporuci po kojoj će netko gomilati pare preko referal linkova i kupona nego je community zajedno skužio da ima minimalno problema s tim coolpadom, plus što specifikacijama iskače od svog cjenovnog ranga. Priča završena. Ne znam što tebe muči u tome da se ljudima preporučuje nešto provjereno? Jel imaš ti neku posebnu korist od toga da se prodaju neki drugi uređaji? Inače nisam vlasnik nijednog kineza trenutno pa nisam butthurt nego sam samo zbunjen tvojim stavom. |
Danas sam primijetio da mi vibracija na Coolpadu cudno se ponasa.
Pisem odjednom nekakav cudni zvuk prilikom vibracije kao nesto krcka sad mi je u redu no ono zasigurno nije bilo. Bojim se da kojim slucajem elektromotor ili sto vec pokrece vibraciju nije bas u redu. Ne zelim dizati paniku, ali ono stvarno nije bilo bas pravilna vibracija. |
Na kojem djelu mobitela osjetiš veću vibraciju?
Si se probao zvati s uključenom vibracijom pa da vidiš kakva je onda? |
Citiraj:
Nikad to nisam dozivio u godinu i pol na LG 4X pa mi cudno. Sad je sve u redu i normalna je vibracija pa cu pratiti bas da li ce se opet pojaviti. |
Citiraj:
|
Je li istina ili nije - vijest je tu:
Meizu Mx4 je prešišao brojku od 3.000.000 on-line narudžbi :) |
jel tko naručivao ekran za THL W100?
|
Citiraj:
Nadalje, vi fakat oćete da se ova tema zaključa i obriše ili što. Jučer sam podijelio kartone i obrisao postove i očito da nije bilo dovoljno. Ok, danas još podijelim pa ćemo vidjeti dalje. Ne znam jel treba nacrtat da je ovo tema o Kineskim mobitelima. Dakle, mobiteli... Temu o internet dućanima, carina i slično imate u podforumu o mobitelima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |