![]() |
20e je dosao na ota
Magarac skoro sigurno je zbog mreze. Trazenje signala cucla strasno. |
Citiraj:
|
Negdje sam pročitao da je garancija na bateriju 6 mj. osim u slučaju kad je fixna kao na g2. Sad da li je to stvarno tako; ne bih znao..
|
Kakve su slušalice od G3? Neki prosjek kaj se dobije sa telefonima ili za koplje bolje/lošije?
|
Citiraj:
Imaš dosta recenzija za njih na netu pa vidi detaljnije, ali okej su sluške kolko sam isprobao na kratko. |
Ja neznam kako je drugima ali mi se cini kao da g3 baterija na 20e brze curi
|
Dal netko zna jesu li mobiteli iz vipa/tcoma zaključani? Konkretno mislim na g2?
|
Jesu
|
Mora se kod njih otključat da bi ostala garancija il se može nekak drugačije i koliko bi to ugrubo koštalo?
|
Možeš preko unlock kodova online, par dolara i ne gubi se garancija.
|
Moj G2 iz Vipa radi na sve mreže.
|
Citiraj:
|
moj iz vipa isto otkljucan
|
Navodno je i HT pustio v20e za G3.
|
Primjecuje li netko probleme s baterijom na 20e
Ne znam da li si ja to nesto umisljam ali nekako mi brze curi. |
Nope, nikakvih problema.
Pa prati potrošnju. Ima i alata za praćenje potrošnje koji detaljno prikažu. |
Pratim. Nije stvar da ne drzi, punio sam prije skoro 30h ali sot je tek 1h12m a vec je na 57% i nisam previse koristio mob bas da testiram.
Kao sto rekoh mozda brijem prije nisam pratio. |
Jel treba radit hard reset nakon ota updatea na 5.0 v20e? Mislim, jel poželjno to napravit?
Iskreno, malo sam razočaran, tu i tamo trzne, ne radi baš uglađeno, a i taj 5.0 je korak naprijed, natrag dva... |
Pozeljno bi bilo napraviti.
|
Citiraj:
Nisam imao pojma da je to poželjno napraviti :D Sreća pa nemam puno appova kao prije kada sam sistem ima masu opcija za koje sam nekada koristio appove :D |
Citiraj:
|
Bruno jel znas sa koje stranice je najbolje uzet unlock code u slucaju da je mob zakljucan?
|
Citiraj:
|
Poslali i probao sve kodove i ne radi. Moj g3 lockan na vip
|
Citiraj:
Ja sam uspjesno otkljucao G3 putem toga prije par tjedana. Isto je bio lockan na Vip. |
Da, poslao im mail pa cemo vidjet.
|
Ubacio sam Samsungovu EVO 32gb karticu, UHS-I, prebacio skoro bitno sa Patriota cl. 10 i osjeti se dobar boot u citanju galerije. Isplati se ulozit nes vise novaca..
|
Zadnje punjenje baterije mi je na g3 otišlo u danu, pogledam kaj je pojelo bateriju - Telegram 55% a nije niti jedna poruka poslana/primljena...
Uninstall ili ima pomoći? |
Root i greenify ;)
|
Pogledaj koji tocno servis unutar Telegrama je izazvao to pa samo njega blockaj.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:23. |