![]() |
Citiraj:
Poslano sa Sony XZ3 |
Frendu ističe ps+ za 10-ak dana i uzeo je novi u SD. Ako ga odmah ukuca, da li mu kreće od trenutka ukucavanja ili tek kad stari istekne?
|
Citiraj:
|
Ako nekom izlazi pretplata, u Sancta Domenici je PS+ snižen na 389 kn i uz Tele2a4KP kod ispada 330 kn
|
Citiraj:
Meni za par dana ističe pretplata. Prošli put sam uboa 12+3 mjeseca na akciji, a sad sam baš u potrazi. |
Krenula su sniženja na igre i manje više svugdje iste cijene, ali možda je SD najbolji izbor zbog dodatnih kodova.
Ako nekom treba joypad, trenutno su 300 kn na mall.hr |
Zbog kojih igara se isplati uzimati PS4 pro?
|
U SD kontroleri idu za 240 kn ako nekom treba, samo upišite kod BF GAMING 20
|
Pitanje.
Koristi netko miš + keyboard za PS4? Funkcionira to kao na PC-u? |
Citiraj:
|
Ne radi baš kao na PC-u, osjeti se razlika.
|
Ja sam bio spojio MX Master i K810 preko bluetootha, ali samo sa misem i tipkovnicom mogao jedino kroz onaj pocetni plavi PS screen, igre ne.
|
Pretpostavljam da je input lag ogroman, cime se gubi jedina svrha k+m comboa na konzoli - FPS igre.
|
Mislim.da na.nekim (vecini fps) igara nije moguce koristiti m+kb tako da i nije bas pametno kupovat taj adapter ako ti je namjena za fps igre.
|
Ja kad gledam ovog svog indijanca od sina kako igra fortnite s kombinacijom miša i tipkovnice... Nisam baš primjetio lag.. Miš je G402 tipkovnica coolermaster..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa Sony XZ3 |
nije tema ali pošto pričate o tome, xbox
|
Citiraj:
Spoji tipkovnicu i miš u PS4 i igra kao na PC-u? Bez dodatnih adaptera i ostalih điđa-miđa? |
Da... Bar sta se fortnite tiče... Neznam za druge igre, nisam probao! 😂 😂
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
pitanje nekoga ko je zadnji put PSX igrao prije 18tak godina:
mogu li se na PS4 igrat legendarne igre koje su proslavile plejac? recimo Crash bandicot, GT, kula world... ima likakav emulator i mogu li se nove igre igrat kao i one nekad - jogurt varijantom (pomoću čipa) :lol2: |
Gdje kupiti produljeno jamstvo na 3 g za Playstation 4 Pro a da to nije sancta domenica ?
EDIT: Nasao na ekupi i konzolu i jamstvo. |
Citiraj:
http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx/ |
Citiraj:
Imaš PS Now, servis koji streama igre na tvoj PS, ali nema igara za PS1. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kužim.
Napisao je čovjek za PS4 emulator, pa mi nije jasno bilo :D |
Citiraj:
|
ajoj..to me baš bacilo u bed...
htio sam jednim udarcem sa PS4 dobit 3 muhe (PSX,PS2 PS3)... jbg, PS2 se rijetko nađe a da je OK... ovo sa revivalom PS i igrama je čista pljačka pošto nema svih ili bar 80% igara rađenih za PS1... |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ako ce ovo sve vec uzimati zar nije onda jednostavnije da uzme PS3 (odgovarajuci) i jednostavno stavi cfw? Tu onda ima ukljuceno i PSX i PS2 i PSP i PS3 i sve sto se moze pokrenuti u RetroArch-u? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:03. |