![]() |
Arsenal je u ovom trenu red ajduku, a Schalke :respekt::kafa:
|
nisam baš za Real siguran. Mislim da je odg +3 puno realnije očekivat.
|
Topnici će tuč :D
|
Čim/ako Dinamo popije prvi gol, bacam se na Real.. Nemojte bit škrti sa linkovima za live stream, jer dok ovdje pronađem link koji valja prođe pola tekme i dobijem 20 sijedih. :D
|
Vezano za streamin, uz već poznate LShunter i Lemontv dobio sam preporuku za ove dvije, pa prosljeđujem. Večeras cu ih testirat: http://www.day.to/ i http://www.vipboxsports.eu/
|
|
Ajde da milan nekog dobije. :D
|
Jel ja to njušim smjenu trenera? :D
Zoki Mamić nije baš zadovoljan sastavom Dinama... I rekao je to nekoliko puta. |
Vida zadnji vezni. :facepalm:
|
Danas ćemo mi biti plitak potok.
|
Prije suho korito. Ovo već sad izgleda kao da će bit golijada...
EDIT: skoro ga popili |
Zlataneee ,,,"OŽEŽI":D:D
|
Vida tudum.
|
meni ovo čak dobro i izgleda, čop, ibanez i lijevi bek (ne znam kak se zove) su loši, al nist vise losi nego psg, osim sto ovi imaju ibrahimovica koji je dvije klase iznad svih
|
0:2:D JOOJ! I Real I Dortmund zabili odoh po cugu na benzisku!:D
|
Izgledalo je dobro. Bojim se da je manjak forme problem.
|
Odlična tekma Borusije i Reala.. Brza, precizna, baš milina za gledat.. Luka odličan.. Još da je Real pobjedio, gdje bi nam dušo bio kraj...
|
Ajme, ovaj mali Alilović je u drugom dodiru s loptom poslao takvu loptetinu, toga se nebi ni Pirlo sramio!
Kovačić dobro vuče loptu po sredini, još malo da se zjača tek onda se budem počeo hvaliti da mi je u rodu :D Sve u svemu, čini mi se da ovaj Dinamo nekako počinje igrati, čak i Čop. |
Citiraj:
|
Ma ja sam jučer ispalio na živce gledajuči tekmu. Ovaj Sammir je takav jad da je to strašno!!! Lik ili pukne po golu i to nikako a ako vidi da ništa neće uspjeti baci see..
|
Everton-Liverpool i Chelsea-United , nedjelja.
Predobro! Pobjede Evertona i Uniteda , čiste ko suza! |
Znači Chelsea i Liverpool dobivaju. Nema diskusije.
Nego... jučerašnji poništen gol Aggera protiv Anzhija. Kako su ti suci nesposobni to je nevjerovatno. 10 metara udaljen gleda što se događa i poništi čisti gol. Debili u FA-u, debili u Europi. |
Citiraj:
|
Postoji i pravilo "potpune kontrole lopte" (complete control).
Puno se pravila mjenja iz godine u godinu. Prije par godina Klose je na gotovo isti način ukrao loptu golmanu i zabio gol. Vrlo kontroverzno no gol je bio priznat. BTW; Eh, da. :D Citiraj:
|
Uglavnom, igrač nema što oduzimati loptu golmanu koji ju drži u ruci (rukama).. Potpuno opravdano poništen gol (sa moga stajališta)..
|
Citiraj:
|
Užas kako lova uništava nogomet, odvratni su mi takvi klubovi.
Citiraj:
|
Glavno da ima Dinamo čitavo čudo napadača, a nijedan kak se spada :D
A i ono veliko pojačanje Carrasco je nešto utihnuo. Treba nama jedan pošten napadač i jedan pošten lijevi bek. Možda ne bi Mate Bilić bio loš da su ga na kraju doveli. A Klasnić sigurno ne bi. A lijevi bek ne znam. Možda onaj mali Pamić ako ima još neke želje doć u Dinamo iz Čehoslovačke. |
Milan-Genoa? Jel vrijeme za pobjedu Milana?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:15. |