![]() |
Pa bolje ti se zapiti u birtiji, makar i sam, nego doma pred kompom...to je totalna depresija :D
|
kriza je ;)
a i nisam neki ovisnik o birtijama, mislim jesam, al to nezavrsi dobro, bar ne po ovim hladnocama xD |
Jebiga, da sam blize i da imam imalo vremena dosao bih popit koju...ovako me jebe 80kn udaljenosti,
|
Citiraj:
|
Ne pijem s amaterima :p
|
Aha:)
Ne pusti te baba, jelda?:D |
Jedva bi cekala da odem pa da je fejs samo njen :)
|
Pa, kaj čekaš onda?:D
|
Citiraj:
znao sam se zapit sa frendom bezze i derat multi... bio sam četvrti na serveru, lol đeki, nitro i TĐN ! :roller: |
S obzirom na broj ljudi druga opcija je da ispapučarim kod žene u praznom stanu. Sad se i ja dvoumim. A vidim da ekipa NE-Osijek više čita ovaj topic nego mi. Baš smo selo.
A još nam i spamaju... ;-) |
Haha, ajde bar tema nije totalno mrtva ;)
|
Ja sam cak i bio u OS u subotu kad me zena odvukla u zenski shopping, pas mater :(
|
Citiraj:
|
oce biti nakraju sastanak???
BTW...zna netko di ima MAT plastike u osijeku za kupiti (odlicno bi bilo kad bi imo neko 38 mikrona), ja sam narucivao inace iz splita ali da ga *ebes neznam vise ime firme, eurotrade nema |
Ja bi dosao , al idem kuci u petak, jebg... kud bas 29.
|
ma nis od sastanka, ja vec skuvo nove planove, kontam si da vise necu ni gledat ovu temu, ak bude sastanak javite mi na PM, ovo je smjesno
|
Ne kuzim, sta vam fali da se nadjete vas tri-cetiri lika i dobro zapijete? :D Najgore su mi te isforsirane zabave tipa doceka novih godina, najbolje sam se znao nalokati neplanski - tipa odem u birtiju na kavu i nema me do navecer :D
|
Citiraj:
ili jos bolje odem na kavu a dodjem ubijen za 3 dana :beer: |
A to nisam prakticirao - inace bi mogao pakovati pinklec od zene :)
Ali otici po kruh ujutro i doci lagano primazan popodne je bila cesta pojava :D |
Daj ajde nedjelja :)
|
Ako je petak dolazim na kavu, čistim jetru sad 2 tjedna.
|
ma,kao sto kaze Momir ovo je presmjesno...Tu ima 5-6 clanova koji uvijek zele doc dok niko drugi nece,ne da im se...
Ajmo uvest novo pravilo,tko ne dodje na sastanak forumasa(bilo kojem gradu da se radi) znaci da mu nije stalo do foruma i dobiva trajni ban?? :P...Kladim se da bi na svakom sastanku bilo 30 clanova :D.na Žderonjama 100+...ahaha.. Salim se... Ma hebiga...ako bude nesto,zovite,javite na PM... |
Znači ništa danas?!
|
Vidim da ne :S...ccc
|
Nema druge nego da vas ja sve potrpam u Caddy i istresem u neki restoran... :D
|
Koja organizacija haha...
|
Jel ima tko kakav s.939 procesor za posudit na sat-dva samo da isprobam jednu ploču? Centar i bliža okolica, treba mi večeras, sutra ili što prije. Plaćam ćevape :D
EDIT: kontakt na PM. |
Citiraj:
Koji OT na temu! Nego, di ima dobrog domaćeg vina?! |
Trgovine Beljskih podruma (jedna na Sjenjaku, prekoputa benzinske), Erdutskih podruma (ima jedna u Ružinoj), Vukovarska vina (Vupik, pored Makedonke) itd. Nije baš domaće, ali se nađe jeftinih, a dobrih ;)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |