![]() |
i u ovom tvom slučaju mi i Španjolci prolazimo ako se ne varam?
|
Citiraj:
Onda je Italiji svejedno dobili - izgubili. Al opet s druge strane, Irci su ponosan narod i nevjerujem da ce se samo tako predat. Pa 40 000 njihovih navijaca je gore! Ja sam siguran da ce biti X :goood: EDIT: Trapatonni neće dati 'popust' svojim Talijanima... |
Zna li netko gdje mogu procitati tocne statistike igraca na euru? Koliko je tko pretrcao itd.
|
danas poljska + rusija =$$$$
|
|
Upravo sam skužio da na TPB-u ima sve EURO utakmice, čak i neke u HDu...
Mrak, sad ću pogledati sve koje sam propustio :) |
|
Euro 2012 Croatia vs Spain prgava pretpostavka ![]() |
Još će na kraju i Grčka dalje proć :suicide:
|
Evo Česi goolllll:care:
|
Ova Poljska je katastrofa, svaku tekmu prvih 25 min igraju vrhunski, svakli protivnik do sad (Grčka, Rusija, Češka)u tom periodu izgledaju smjesno, nemoćno, bezidejno, ali kad prodje tih 25 min, onda oni postanu smjesni, nemoćni, bezidejni i spasavaju rezultat. Ovakom igrom nakon 90 min oni ne mogu pobjedit nikoga.
Česi su im fino zabili :) |
d fak? Poljska? Rusija? :fuming:
|
LOL koji rasplet u A skupini, pa nemou vjerovat da su grci prosli...
|
4 boda i negativna gol razlika i prolaz dalje, to ima samo u A skupini :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad eto već posta :D |
Uf, Rusi su me razocarali. Slijede Spanjolci...nije tesko njima zabiti gol, no postavlja se pitanje kako ih sprijeciti da ne zabiju.Dakle, ono sto je problem jest ne primiti gol protiv Spanjolske.
|
Citiraj:
Nadam se da će ih švabe fino naguziti :D |
Preformulirat ću svoje, nadam se da će švabe bit prvi u B grupi i naguziti ih poslije toga :D
A mi onda Španjolce i gotovo :D |
Hrvatskoj ce bit problem ne kako ne primiti gol od soanjolaca nego kako im opce uzet loptu:) Ja cu se kladit da ce Sildenfederer napravit penal :)
|
Citiraj:
|
Grci:flyingey:
|
Nemrem vjerovati da su se opet provukli.... :( Žao mi je Poljaka. :(
|
Naš novi selektor genijalac...Štimac na početku utakmice izjavio kako su Poljaci i Česi nekada igrali za istu državu, a sada su protivnici.
|
Vidovnjaci znaju: Bit će teško, ali Hrvatska ide u četvrtfinale
Sutra ce biti show! Moja prognoza: Irska vs Italija 0:0, Hrvatska vs Spanjolska 2:1 |
U ćemu je sad problem?! Kad je čelzi igrao tako svi ste bili sretni i govorili da se nogomet ne igra radi ljepote, da su bitni golovi, pobjede...
Sad kad je grčka napravila to isto (opet!!!) sad likujete. Nek su otišli dalje, nek se ljudima još malo zgadi taj antinogomet! |
Citiraj:
|
Jebe tebe chelsea i dalje vidim. Pa nije bas isto. Rusi nisu imali srece, a barcelona je nesposobna za biti zicera i penal. Razlika je. Kad je chelsea osvojio ligu prvaka dosle su ponude iz raznih dobrih klubova za igrace, a kad su grci osvojili nije doslo nista. :)
|
Ja mislim da će danas Nizozemska dobit u hendiju i Njemačka , i Nizozemska ide dalje.
|
Danas x obje utakmice :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |