![]() |
fora..sigurno ste se dobro zabavili:) kojom ste stazom isli dolje nakon njivica?
|
Citiraj:
Sto se tice voznje na Bozic nemrem nikako jer sam na nekom rucku, al dog cemo se jos. |
cuks prejak si ti za taj bajk..sve lomis:)
|
Jbg. Sad cu jos ispast siledzija :D
|
Citiraj:
|
Ko je uopće spominjao Božić, vožnja je u subotu, nedjelja je rezervirana za krkačinu i probavljanje, sve preko toga je previše.
Ja osjećam posljedice od jučer, budući da je dobar dio spusta prošao u grču tako je i dobar dio noći prošao u grčevima a danas ko zombi se vucaram. |
Ne znam jel netko već vidio na Dropbike-u ili Youtube-u, ali fakat lik ima skill :D
http://www.youtube.com/watch?feature...loy9L05h8&NR=1 |
reko mozda ste isli na pilanu.nikad neznas..jesu prohodni oni kanali na kraju?pretpostavljam da tamo nije bio utaban snijeg..
racunajte na mene za badnjak..bas me zanima hoce li djedica prelazit preko sljemena:) |
kaj je lik i iz maternice na biciklu izaso :eek::eek:
ne vjerujem kaj sve moze:care: |
Yebeni luđak.
|
ljudovi di je sile? ne javlja mi se na mob, danas dolazim u zg pa da mu pakne donesem, oce li netko biti u blizini trga oko 19.30 ili 22.00 veceras pa da mu to pokupi?
|
ja sam na trgu u to neko vrijeme pa se mozemo mi naci.
|
Citiraj:
|
Mozda ti se i ja dodjem smijat. Radim do 22h pa mozda navratim :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Samo vi uzivajte decki, od iduce godine se vracam sa svojim HT-om i V-brakeovima! :D |
haha super
Ne bilo kojim HT-om ako se dobro sjećam :D |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Zna li netko ima li kod nas negdje u nekom dućanu/servisu kupiti adaptere centerlock na 6bolt i koja im je cijena, ili ću biti primoran ebayirat opet? :D
|
Buhin je imao ali se ne sjećam cijene
|
Jel možda tko zainteresiran sutra za Sljeme, laganini tempo?
|
Pretpostavljam da si vidio da je palo dodatnih 10cm snijega?
|
Ni metar snijega me neće smetati, samo bum ponio alat više - sklopivu lopatu :D
|
Onyx radi put za ostatak ekipe, ajuuuj kak kjut! :D
|
Ja se nadam na pomoć planinara i njihovih nožica :D
|
Danas je napadao snijeg, sutra planiras voznju, a nije vikend i sto mislis koliko ce danas i sutra hodaca proci?
|
Ma Nik, zajebajem se.... :D
P.S. Od kad si ti tak ozbiljan? :D |
A ja mislio ti ozbiljan, pih :D
Za ovu kolicinu snijega treba pricekati barem vikend i to do nedjelje po mogucnosti. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma Voltage je i tata i mama :D Neću ga tek tako mijenjati
|
Zalutao sam danas u Lidl po neke sitnice, kad ono prodaju muske pripijene bokserice, sinteticke, 2 kom. za 44 kn.
Jako udobne, vrlo elasticne (s elastanom), isplati se ubost, smijesna cijena, takve brandirane gace nisu ispod 100kn. |
Intersport ima popust do 30%, skoro sam si hlače piknuo. Bile su jedne windproof, jedne water resistant i treće neke pojma nemam. Na kraju ošo doma razmišljajući jel mi to treba, a fakat bi mi dobro došlo pogotovo sad kad je vani blatno i trebam za osušit trenirku dva dana valjda...
Također, ona njihova fulka sa čist solidnom opremom je sad 6 somova. 140mm hoda napred i nazad, Ario shock, Juicy 3 kočnice, Deore pogon, lanac, mjenjač prednji i šifteri, SLX Shadow zadnja mašinica, Mavic X317 obruči sa 1.8 ili 2.0 žbicama na M525 nabama. Bomber 33 naprijed. |
Citiraj:
|
kaje bajkeri, ste zivi? celi dan gledam na forum, a ni jednog posta :o
|
Deda, zaradjujemo za kruh :)
Btw, jucer mi opet pukao lanac. Srecom, ovaj put nisam isao kroz crveno i imao sam alat :D |
Citiraj:
|
cuks kako tebi tako cesto puca lanac??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cuki zapitaj se zašto ti tako često (tj. češće) puca lanac.
Kad ti se suspenzija komprimira lanac ti se rastegne (tzv. chain growth) i ako ti udaraš po pedalama ko sivonja kakav jesi lanac ti trpi. Or so I read on the interweb. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:37. |