![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
1. sezona još nekako, ostalo nula. 1899, 2 epizode, meni odlično. Dark mi je bio odličan, malo pred kraj pao, ali i dalje odlična serija, jedna od boljih. Zato mi ovo sjeda. Malo na temu, što znači na netflixu pod titlovima: English (dubbed)? I koja je razlika između English (original) i English (dubbed)? |
Ne znam na Netflixu, ali dub je inače sinkronizacija.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Već unaprid spominjani Peripheral nije loš ali isto malo sporo radnja ide.
Začudo serija nije woke, čak je glavna negativka žena k tome i crnkinja, Chloe je predivna seljančica, a brat masu baca na Chrisa Pratta. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
U meniju, konkretno na seriji 1899, imaš pod subtitles i English original i English dubbed. |
Pogleda 1899.
Nema cliffhanger |
fala Ivo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1899
Nitko ne spominje glazbu?! Jefferson airplane, deep purple, bunnyman ... 🥰 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledao tek 2 epizode. Meni se osobno takva glazba ne uklapa baš u seriju. I općenito mislim da je zvučna pozadina prenapadna. Radnja mi je zvučala jako intrigantno i sviđa mi se setting, ali za sad mi serija nije ispunila očekivanja. Ako se nešto konkretno ne desi u 3. epizodi mislim da ću odustat. |
Citiraj:
Jos jedna topla preporuka, A Very English Scandal. Kad sam vidio Hugh Grant opet u seriji i ne bacivski pogled na imdb, ponadah se necemu slicnom The Undoing. No nakon sto je usao Hugh u sobu, nazvao lika bunny i stavio vazelin na ladicar pored kreveta, postalo mi je sumnjivo :D Pretpostavljam da je radnja kasnije oko sudjenja al' sam nekako izgubio volju za gledanjem :D |
RIP Nicki Aycox (fanovi Supernaturala će je odmah prepoznati)
https://www.jutarnji.hr/scena/strane...su-je-15278098 |
Umro i zeleni Power Ranger. RIP JDF :(
|
Odgledao 1899 do kraja.
Super serija. Nema cliffhanger per-se na kraju, zavrsetak je u stilu kao i Dark prva sezona - dakle ima kraj, ali nije sve doreceno i za ocekivati je nastavak. |
Dark mi je bio jedna od najboljih serija zadnjih godina, veseli me 1899. Ako je upola dobra ko Dark, već vrijedi gledanja.
|
Citiraj:
|
Jel taj Dark ona švapska serija ??? Da ne kopam sad ???
|
Citiraj:
Nije losa serija al' malo je spora. Ne znam zbog cega stalno ocekujem da nadju ona alien jaja i da im skoci mlado od aliena u facu :D |
točno moje razmišljanje. jučer zaspim na pol druge epizode, probudim se na kraju četvrte i izgleda da nisam previše propustio :D
|
Citiraj:
|
Tulsa King E2, za sada drži kurs, super sve.
|
Citiraj:
|
Kad je najboljiji glumac danasnjice :D Jedino, sto mu je to sa facom? Obrazima? Previse botoxa?
|
Što mu je? A što bi mu bilo, uz sve to što si nabrojao samo još dodaj godina proizvodnje.
|
Atlanta zadnja sezona standardno dobra .
I daj neko molim ka boga neka posta neku sliku tu nemogu više ovoga Vidu gledat jeb* me pas Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ee0a156899.jpg |
Citiraj:
|
Pogledao The Watcher. Uz par propusta glumaca i poteza koji te samo naživciraju fora serija, čist okej. Čeka se druga sezona
Preporuka još za Inside Man, britanska mini-serija od četiri epizode. |
pogledao Mayor of Kingstown cijelu sezonu, moram reci jako zabavna serija
|
City on a hill, HBO Max.
Jel gledao tko ? |
Inače kužim švapski pa mi jezik nije smetao, ali ...
Dark, ok je do pred kraj druge sezone, treća, pa neznaš ko je koga, ko koga nije, ko je kome stari, ko je kome mater, ko je kome sestra i čiji je brat čiju sestru ... |
Citiraj:
Istina, zakomplicirali su jako, ali ne može ni biti jednostavno. Možda su mogli i bez Generalno nemam zamjerke osim samog kraja. Dosta je teško sve pohvatati, treba baš dobro paziti |
Citiraj:
Vrlo dobar uradak. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:17. |