![]() |
Koji je koji,ovaj jedan je ko crtic, jel drugi nije?
|
oba su animirani.
|
Citiraj:
Valjda imam pravo na svoj ukus bez da mi neki mlatimudan soli pamet?! |
Gledao sam one novije (prvi link) Clone Wars. Dobra animacija i radnja.
|
https://youtu.be/SWJrG3Ua5Kk
Spaghetti Western Trailer for "The Mandalorian" Doslovno ono o cemu sam pricao :D |
Kao i kompletni star wars koji vuče korijene iz samurajskih filmova i špaget vesterna.
|
Citiraj:
Ja isto popizdim kad mi neko sere kad kažem da je Star Trek debilno smeće od tematike i serijala, pa se sablažnjavaju i pokušavaju mi objasniti da to ipak nije za djecu već za odrasle... Pikard, Pomoz Borg... ma daj e... moš mislit. Tako da, podržavam te u tvom mišljenju i pravu na mišljenje. |
Rijetko komentiram ,ali se u potpunosti slažem jer je meni recimo GOT takva debilana da mi je zanimljivije pogledati bilo koju tursku sapunicu..i normalno da je bilo brdo ljudi koji mi objašnjavaju da ne kužim seriju i pokušavaju me preobratiti...
|
Citiraj:
|
Da presječem, odgledah Show Me A Hero - vrlo dobra mini serija baš po mom ukusu. A dns slabo nailazim na takve. Prepoeuka.
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk |
Mandalorion je sa 4. epizodom otišao kvasinu...Čuvariv7. epizoda, i dalje serija raste. Jako dobro.
|
Jbga sad bi vi svaku epizodu da je Emmy materijal. Ako ćeš stavit standarde od prvih 3 epizoda 90% serija se više neće gledati.
Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Ma i 3. je meni neki trećerazredni kaubojac koji malo toga ima sa SW atmosferom. Debelo mi sad ide na živce lik koji nikada ne skida šljem...kao da gledam robota. Ne kužim zakaj ga ne skine kad je sam u letjelici i sl. da ga upozna publika ili su štedjeli na nekom solidnom glumcu. Gledam samo zato je jer to "SW", inače bi odustao odmah.
|
Mandalorian 4ep. totalno sranje...samo me podsjetilo zasto SW nikad nisam mogao shvatiti ozbiljno. Klasika, 7-77godina target publika. Ni tamo ni vamo....Ako sljedeca nastavi u ovakom tonu odustajem.
|
Da, standard serija. Ja gledam samo zato jer je slika lijepa i efekti su majko mila fenomenalni i pitam se tko je to slagao...
Dok se sjetim Gemini Man, lol Sto je s ovim watchmenima meni prenisko rating da gledam, ali vidimd a su sad poceli dizat rating, ali 7,3 prenisko, sto nevalja? |
Citiraj:
Meni je kao casual SW fanu serija odlična... |
Citiraj:
Ako si gledao 4. epizodu i kad ga je ona žemska pitala kad je zadnji puta skinuo kacigu, odgovor je bio "jučer", naravno ne pred nekime. Mi gledatelji nismo netko koga on direktno vidi, i sasvim bi se poštivalo taj zakon u tom svijetu da za nas gledateljstvo, u svojoj "samoći" ponekad skine FAKING kacigu i nešto odglumi osim kaj radi pantomimu cijelo vrijeme...ono kaj se i ševe u tim kacigama :D |
Skine kacigu kad sere i zube pere. Dakle barem 2-3 puta dnevno
|
Citiraj:
|
https://www.youtube.com/watch?v=dh4uUt3Bbjs
Ja sam umro :D (obavezno zvuk uključiti) Citiraj:
|
Počeo Mandaloriana gledat i u dahu pogledao 4 epizode, a uopće nisam neki SW fan. Zasad odlično.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-A505U using Tapatalk |
Jeste probali srat sa kacigama na glavi? Ja jesam i nije ugodno jer ti se žile na glavi prošire, glava nabubri i onda kaciga jako žulja.
A ova njegova pogotovo jer mi se čini da je čvrsti dosjed na glavi. |
Citiraj:
Strefićete aneurizma na ćenifi boktejebo. |
baš to, salatica i kupus - klizi ko po ledu. :D
|
Izasao je strip kao uvod u novi ST, Picard - Countdown. Procitao, nije lose uopce.
|
sljedeci petak (13) dolazi Expanse se4 :goood:
|
Znanli se ista novo o nastavku Altered carbona osim da je sezona potvrdjena (jos prije x mjeseci)?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |