![]() |
Skužio sam da se ne kužimo :D (Al smo zaspamali :D)
|
Ma ovo je spamara, ups svaštara :D
Bude Vuco ak mu smeta pobriso ;) |
Oce ko u nedjelju ujutro cestom na sljeme?
|
Citiraj:
To ce biti jedini normalan dan za bicikliranje u ovom tjednu. |
Koje vrijeme?
|
Ja i kolega s posla smo se dogovorili u pola 9 kod remize. Uglavnom ja bi morao do 14h bit doma da formulu mogu
gledat. Ako vam odgovara koje drugo vrijeme dajte prijedloge. |
Dakle oko pola 10, 15 do 10 bi bili od tunela? Meni bi to pasalo.
|
bio sam gore i nije prevruce jer nema sunca predvecer na toj strani...samo treba malo volje:)
|
Citiraj:
Tako nekako. |
Ajde daleko je nedjelja, ali kako sad stvari stoje ja vam se pridružim. Još se u subotu dogovorimo.
|
Meni odgovara izmedju 9 i 10h - u subotu jos potvrdimo tocno vrijeme kod tunela.
|
Evo da i ja malo zaspamam :D
Bio sam danas kod Vuce. Nosio sam mu moju strelu (Dart2) da otvori i pogleda. Kad smo otvorili vilju apsolutno nista nije iscurilo od ulja van jer ga nije ni bilo :( Covjek mi je to poservisiro kako Bog zapovjeda, nalio ulja unutra, ocistio, itd. Dojmovi: moj Dart je postao Reba ....je, mos si mislit :D Salu na stranu, vilica sada radi puno mekse, ugodnije. Stvarno se osjeti pomak. Eto, ovim putem mu se i zahvaljujem i preporucam svima da pohrle kod njega na servis :D A sad odoh malo skakutat oko zgrade sa "novom" viljom :) Btw, @Vuco - popravio sam ciklokomp. Tenkre sam strgao zicu kad sam busio ono kuciste. Zalemio sam natrag i sad radi ko beba :) EDIT: mozda vam se i ja pridruzim na Sljemenu u nedjelju. EDIT2: Dodjoh sa voznjice. Malo su me ljudi cudno gledali u parku kad sam se sa bajkom zaletio niz stenge. Strela radi ko avion :D Stvarno preporod. |
To mi je i slogan radionice:
"Za male novce pretvaram vašeg Darta u Foxa :D" Još sam ga i naučio malo o dampingu :beer: |
Dosao sam servisirat vilju, a usput sam besplatno poslusao i predavanje o dampingu :)
Di tog ima :D |
Vuco, pitanjce, da li se može izmanipulirat Sektor da umjesto 100-140 ima hod 90-130?
Vjerojatno ne, treba probat pitat. |
Ima li interesenata za šumsko putovanje u nedjelju ili ćemo svi cestom? haha :D
Upravo sam se vratio sa night ridea, 50km, prošo cijeli novi zg i centar prema zapadu, nakon 22h se fino da vozit, prije ne baš. |
Izgleda da vilica ide na servis tek za desetak dana ali zato najavljujem noćnu Dotrščinu sa zamjenskim bajkom. Ima li zainteresiranih sa lampama? Ne znam dan, to se još dogovorimo.
|
Citiraj:
Rezanje gornjeg djela opruge za 1cm ? Spustilo bi vilju na 130mm, makneš 40mm uturna i dobiješ 90mm na krajnjem položaju. Samo nikad nisam dobro gledao kako je Uturn opruga gore spojena sa čepom (sve se nekako mora složit u procesu montaže, što znači da u velikom broju slučaja se da i rastaviti). Sad je pol 2 u noći al brijem da nisam previše fulao :). |
Citiraj:
|
Ma pitam iz znatiželje, ne neke realne potrebe. Samo što sam onda počeo mislit i bio budan do 3 ujutro.
Ali kad bih htio dobiti 1cm nižu vilicu, ne bi li onda stanchioni potonuli taj 1 cm dublje u lowerse, odnosno tukli u dno lowersa? Kad bi se rezala opruga, ne bi li tad ona postala i "mekša" u smislu ista težina sad sjeda na kraću oprugu istog materijala? Mislim to je neka moja logika, nikad nisam vilicu otvarao. Srale, ti si uzimao Sektora 110-150 nakraju? Ako da, gdje i za koliko? Pitam za frenda. |
Sile, dam ti ja darta da nepotrebno ne pilis sektora. Moze vilja za vilju, ne moras mi nis nadoplatit :D
|
Ej cuks, ja baš tražim nešto manje hoda, može 1:1 za mojeg marzočija? :D
|
Naravno. Das marza, platis cugu i to je to :D
|
Ne bih imao srca odvojit te od tvoje Rebe kad ti ju je Vuco složio Cuks :D
|
Znao sam ja da si ti dobra dusa :D
|
Dug i trnovit je put do nečega kao što je vucin revelation :p
Sad imaš Darta 4 pod nogama, peri deri, bar ti ne bude žao ak ju potrgaš ;) -- Jel itko ikad mijenjao oprugu koja napinje kavez zadnjeg mjenjača? U prilici sam nabavit X9 po 200kn i samo to treba mijenjati, a kako imam X5 za smeće, iz njega lako mogu uzeti ju. Na X5 je opruga samo razapeta među dvije "osovine", pretpostavljam da je tak i na ostalima, al kako se najmanje mučit? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se tice nedjeljnje voznje, mozda se i ja prikljucim ekipi sumara (mislim da je destro reko da bi on iso sumom) ALI nisam posteno vozio bajk mjesec dana, a i alergija me muci pa bi to bio jako spor tempo ako bi se opce i odlucio ici, a to zavisi u kakvom stanju ce mi biti oci taj dan jer ovo drugo me toliko i ne smeta. |
Citiraj:
|
Max, sigurno nemam headset koji ima 1 cm viška s donje strane :D Ma to je fix ideja koja me prošla isti tren. Ajd ako ima više zainteresiranih možemo ili šumom ili drumom, zginut ću kak god.
Hmm Srale, i nisi se usrećio pretjerano s tom cifrom :/ budem kontaktirao Romana da vidim da li on može pribavit. Koju oprugu imaš unutra? Meni je ova defaultna kao mekana a imam 71 kg kad se najedem janjet'ne. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:34. |