PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

brodjo 27.09.2013. 00:06

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 2467834)
Taj poster je fake. :chears:

I film uopće nije smijurija, stvarno je dobar i napet. Ja ga definitivno preporučujem.

Dobar film ukupno gledajući, al su kraj mogli bolje napravit po meni. Nekako onako očekuješ nešto divlje, i onda ko meko sranje na kraju

MuroF 27.09.2013. 14:44

film je tak.tak,nikak mi nije legao Pitt u tom filmu.

domis 27.09.2013. 15:04

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 2467834)
I film uopće nije smijurija, stvarno je dobar i napet. Ja ga definitivno preporučujem.

napet na početku, u sredini to opada, da bi završio na jedan od najdebilnijih načina koje sam vidio :D
ugl, nije loš film za pogledat, ali nije niti dobar...neka blijeda sredina, kak bi se pri nam reklo - ni v rit, ni mimo :)

Dizel 28.09.2013. 10:59

Klasično američansko smeće. Zaboravit ću ga za 3 dana.

Mad_Duke 28.09.2013. 11:17

Citiraj:

Autor Dizel (Post 2468948)
Klasično američansko smeće.

Da, da, sve američansko je smeće :) Slažem se za ovaj film, ali Amerika je producirala onako tone filmova koji su jednostavno, zakon :)

Mikeyy 28.09.2013. 11:23

World War Z je ono... loš. Ne mogu reći da je smeće, ali je loš.

Šta ima od ove godine ok filmova? Trebam neku kolekciju od 10tak filmova za put ljudima pripremiti.

Mislio sam Cloud Atlas, i tu sam stao. :D

Mad_Duke 28.09.2013. 11:34

In no particular order or genre :) Evo sa vrha glave

Mud, We're the Millers, Clear History, (Beyond the Pines, mnogo ljudi nije gledalo, a isplati se), The Hunt, Kick-Ass 2, Django Unchained. The Hobbit...

Ipak mi mozak ne radi, idem spavati par sati, sorry :D hahaha

geronimo_2 28.09.2013. 11:36

Citiraj:

Autor Mikeyy (Post 2468956)
World War Z je ono... loš. Ne mogu reći da je smeće, ali je loš.

Šta ima od ove godine ok filmova? Trebam neku kolekciju od 10tak filmova za put ljudima pripremiti.

Mislio sam Cloud Atlas, i tu sam stao. :D

Gangster Squad, Oblivion, Django Unchained, Lincoln, Argo, The Hangover - Part III.
to je manje vise ono sto mi je ostalo u sjecanju, sto znaci da je ostalo ove godine meni bilo manje vise smece :zdero2:.
:chears:

wnbeeeE 28.09.2013. 12:06

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2468961)
In no particular order or genre :) Evo sa vrha glave

Mud, We're the Millers, Clear History, (Beyond the Pines, mnogo ljudi nije gledalo, a isplati se), The Hunt, Kick-Ass 2, Django Unchained. The Hobbit...

Ipak mi mozak ne radi, idem spavati par sati, sorry :D hahaha

potpis na mud i veliki potpis na The Hunta koji me je stvarno ugodno iznenadio, odličan film. Još jednom, živjeli europski filmovi ;)

Ostalo su mi ok filmovi, al ni blizu huntu. Beyond the pines je isto okey filmić, zabavan u svakom slučaju.

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 2468965)
Gangster Squad, Oblivion, Django Unchained, Lincoln, Argo, The Hangover - Part III.
to je manje vise ono sto mi je ostalo u sjecanju, sto znaci da je ostalo ove godine meni bilo manje vise smece :zdero2:.

Ti si baš odabrao po meni sve fail filmove ove godine. Oblivion je blago rečeno katastrofa film, performans tom cruisea je za bljuc bljuc. Argo je tipično uzdizanje amer'ke, hangover III - mislim da kritike gledaoca sasvim dovoljno govore, stvarno neznam što je to dobro ili smiješno bilo kome u tom filmu. Django je jedini čist fine na ovoj listi, al niš revolucionirano.

MuroF 28.09.2013. 12:06

svi nahvalili Argo pa ajd da pogledam,i ono,niš posebno,dosadnjikavo..

geronimo_2 28.09.2013. 12:16

Citiraj:

Ti si baš odabrao po meni sve fail filmove ove godine. Oblivion je blago rečeno katastrofa film, performans tom cruisea je za bljuc bljuc. Argo je tipično uzdizanje amer'ke, hangover III - mislim da kritike gledaoca sasvim dovoljno govore, stvarno neznam što je to dobro ili smiješno bilo kome u tom filmu. Django je jedini čist fine na ovoj listi, al niš revolucionirano.
covjek je trazio listu iz glave, to je bila moja.
cruize mi odlicno glumi skoro pa uvjek i oblivion mi je ok film, nije odlican, ali je ok.
slazem se u potpunosti da je argo uzdizanje fasistickog US rezima, ali je zabavan i IMO odlicno napravljen.
hangover III je svakako daleko od prvog djela, ali u velikoj nestasici dobrih filmova naravno da cu ga pogledat, iako sam se nasmijao mozda 2 puta :-(.
django mi je genijalan.

wnbeeeE 28.09.2013. 12:24

Eto, skoro djelimo identična mišljenja za svaki od tih filmova. Komedija, a nasmiješ se dva puta, cmon :D

Btw, pogledaj The Hunt ako nisi :) I ti, i svi ostali.

simpleplan 28.09.2013. 12:43

Place behind the pines, The Hunt i jedan stariji, The inside man, sve preporuke.

Pogledao i Tower Block, film je onako, što ga više gledaš, to je dosadniji, ali opet može proć, nije totalno smeće.

Princ288 29.09.2013. 01:54

Novi kick ass ni blizu jedinici, a glazba i muzika neznam dali je uopce ima, jer mi nista nije ostalo u glavi, za razliku od prvog djela, ali svejedno zabavan film

Toorop 29.09.2013. 09:35

Pogledao sinocThe Haunted House smijao sam se, plakao od smjeha :D :D film je odlican za pogledat navecer za one koji dodu s posla umorni i zele se opustiti :)

Halos 29.09.2013. 11:51

Pogledao:

Pain & Gain - zaspo sam na pola, komp se sam hibernirao... :D 6/10
This is the End - to sma gledao kad sma se probudio, pa nisam mogao zaspat, ali htio sam :D . 6/10
Iron man 3 - dobro za pogledat i ubit vrijeme, ali inače ništa posebno. 7/10 (spešl efekts)
World War Z - zapravo ok, ali malo mi to prebrzo skače iz jedne radnje u drugu... 7/10

Mommistake 29.09.2013. 16:03

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 2468965)

Hangover III mi nikako nejde tu. Meni jedan od failova ove godine :(

Dizel 29.09.2013. 17:40

Hangover 3 - totalni fail.

Halos 29.09.2013. 19:06

Sad sam pogledao:

Oblivion - nekakva priča tu je, i ima štih, ali neeekako neznam. Dobar ajde završetak ono sretan, suze i to :D
Hangover 3 - failčina definitivno.

Hamm 29.09.2013. 22:13

Hangover 1 je bila ok komedija.
Hangover 2 je bio zaista loš.
Hangover 3 je toliko loš da sam se od 100min filma smijao možda 2-3 sekunde. Zaobići u širokom luku. Odvratno loše.

Kon-Tiki. Vrhunski film i svaka preporuka.

Thank you for smoking. Film iz 2005 godine i ako ste ga propustili kao ja, preporučam vam da ga pogledate. :)

trouble 30.09.2013. 01:00

Gone baby gone odličan,starijem Afflecku nebi nikad više dao glumit ako se mene pita :D

Drift_King 30.09.2013. 13:27

Bacio se malo na mafia filmice sada. Moje preporuka je klasicni mafijaski film, Little Cezar

Od samog dna pa sve do vrha, napredak i kontrola svega u gradu, mozda fali nekih elementa ali film je sasvim ok. Posebno mi se svidila atmosfera, B&W pridonosi ugodaju puno :)

Mad_Duke 30.09.2013. 13:31

Pogledaj si od Cagneya filmove. Meni je on najdražih glumac uz Bogija tog razdoblja! :)

Drift_King 30.09.2013. 13:39

Imam trenutno poveci popis filmova koje tek treba pogledati, a moje zelje i ideje filmova su malo cudne tako da.... sada je na redu Scarface ali origigi 1932 :)

IcyTexx 02.10.2013. 00:40

Ljuuuudii, obavezno ići gledati Rush u kina!! Sad sam došo sa IMAX "premijere" i film je prezakon. Čekam ga otkad je najavljen i preodličan mi je. :D
Nema toliko utrkivanja i formula koliko sam želio (iako su te scene odrađene perfektno), ali film je odličan!

veve 02.10.2013. 00:42

trouble 03.10.2013. 01:09

Pacific Rim....neloše...5.5/10

Mommistake 03.10.2013. 15:27

Pacific Rim.. Hmm.. O tome bi se dalo pisati..

Ali ukratko, pošto volim takve filmove, sve što nema veze s realnošču, mogu reći, da sam se razočarao. Ništa bolje od Battleship po meni, gluma koma, emocije još veća koma, fizika, logika pa i sf dijelovi, jednostavno ne na razini nekog filma o kojem bruji cijela nacija zadnja 3 mjeseca.

Nije bačeno vrijeme, ali ako netko nije za takve filmove, jednostavno neka zaobiđe.

Ocjena: 4-5/10...

gsxr750k9 03.10.2013. 15:37

pacific rim - pravi djecji film

ZoS2 03.10.2013. 16:15

the lone ranger

iskreno, očekivao sam barem razblaženo trippy iskustvo dead mana, dobio priglupi holivudski proizvod. nije da me neko tjerao da gledam, sva krivica je moja.:D

eventualne opaske da je film sasvim dobar 'za potrošiti sat i po vremena' uzimajte s maksimalnim oprezom. puno previše filmova kojima je jedina svrha 'potrošnja sata i po vremena' ima u zadnje vrijeme.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:57.