![]() |
Citiraj:
|
film je tak.tak,nikak mi nije legao Pitt u tom filmu.
|
Citiraj:
ugl, nije loš film za pogledat, ali nije niti dobar...neka blijeda sredina, kak bi se pri nam reklo - ni v rit, ni mimo :) |
Klasično američansko smeće. Zaboravit ću ga za 3 dana.
|
Citiraj:
|
World War Z je ono... loš. Ne mogu reći da je smeće, ali je loš.
Šta ima od ove godine ok filmova? Trebam neku kolekciju od 10tak filmova za put ljudima pripremiti. Mislio sam Cloud Atlas, i tu sam stao. :D |
In no particular order or genre :) Evo sa vrha glave
Mud, We're the Millers, Clear History, (Beyond the Pines, mnogo ljudi nije gledalo, a isplati se), The Hunt, Kick-Ass 2, Django Unchained. The Hobbit... Ipak mi mozak ne radi, idem spavati par sati, sorry :D hahaha |
Citiraj:
to je manje vise ono sto mi je ostalo u sjecanju, sto znaci da je ostalo ove godine meni bilo manje vise smece :zdero2:. :chears: |
Citiraj:
Ostalo su mi ok filmovi, al ni blizu huntu. Beyond the pines je isto okey filmić, zabavan u svakom slučaju. Citiraj:
|
svi nahvalili Argo pa ajd da pogledam,i ono,niš posebno,dosadnjikavo..
|
Citiraj:
cruize mi odlicno glumi skoro pa uvjek i oblivion mi je ok film, nije odlican, ali je ok. slazem se u potpunosti da je argo uzdizanje fasistickog US rezima, ali je zabavan i IMO odlicno napravljen. hangover III je svakako daleko od prvog djela, ali u velikoj nestasici dobrih filmova naravno da cu ga pogledat, iako sam se nasmijao mozda 2 puta :-(. django mi je genijalan. :chears: |
Eto, skoro djelimo identična mišljenja za svaki od tih filmova. Komedija, a nasmiješ se dva puta, cmon :D
Btw, pogledaj The Hunt ako nisi :) I ti, i svi ostali. |
Place behind the pines, The Hunt i jedan stariji, The inside man, sve preporuke.
Pogledao i Tower Block, film je onako, što ga više gledaš, to je dosadniji, ali opet može proć, nije totalno smeće. |
Novi kick ass ni blizu jedinici, a glazba i muzika neznam dali je uopce ima, jer mi nista nije ostalo u glavi, za razliku od prvog djela, ali svejedno zabavan film
|
Pogledao sinocThe Haunted House smijao sam se, plakao od smjeha :D :D film je odlican za pogledat navecer za one koji dodu s posla umorni i zele se opustiti :)
|
Pogledao:
Pain & Gain - zaspo sam na pola, komp se sam hibernirao... :D 6/10 This is the End - to sma gledao kad sma se probudio, pa nisam mogao zaspat, ali htio sam :D . 6/10 Iron man 3 - dobro za pogledat i ubit vrijeme, ali inače ništa posebno. 7/10 (spešl efekts) World War Z - zapravo ok, ali malo mi to prebrzo skače iz jedne radnje u drugu... 7/10 |
Citiraj:
|
Hangover 3 - totalni fail.
|
Sad sam pogledao:
Oblivion - nekakva priča tu je, i ima štih, ali neeekako neznam. Dobar ajde završetak ono sretan, suze i to :D Hangover 3 - failčina definitivno. |
Hangover 1 je bila ok komedija.
Hangover 2 je bio zaista loš. Hangover 3 je toliko loš da sam se od 100min filma smijao možda 2-3 sekunde. Zaobići u širokom luku. Odvratno loše. Kon-Tiki. Vrhunski film i svaka preporuka. Thank you for smoking. Film iz 2005 godine i ako ste ga propustili kao ja, preporučam vam da ga pogledate. :) |
Gone baby gone odličan,starijem Afflecku nebi nikad više dao glumit ako se mene pita :D
|
Bacio se malo na mafia filmice sada. Moje preporuka je klasicni mafijaski film, Little Cezar
Od samog dna pa sve do vrha, napredak i kontrola svega u gradu, mozda fali nekih elementa ali film je sasvim ok. Posebno mi se svidila atmosfera, B&W pridonosi ugodaju puno :) |
Pogledaj si od Cagneya filmove. Meni je on najdražih glumac uz Bogija tog razdoblja! :)
|
Imam trenutno poveci popis filmova koje tek treba pogledati, a moje zelje i ideje filmova su malo cudne tako da.... sada je na redu Scarface ali origigi 1932 :)
|
Ljuuuudii, obavezno ići gledati Rush u kina!! Sad sam došo sa IMAX "premijere" i film je prezakon. Čekam ga otkad je najavljen i preodličan mi je. :D
Nema toliko utrkivanja i formula koliko sam želio (iako su te scene odrađene perfektno), ali film je odličan! |
|
Pacific Rim....neloše...5.5/10
|
Pacific Rim.. Hmm.. O tome bi se dalo pisati..
Ali ukratko, pošto volim takve filmove, sve što nema veze s realnošču, mogu reći, da sam se razočarao. Ništa bolje od Battleship po meni, gluma koma, emocije još veća koma, fizika, logika pa i sf dijelovi, jednostavno ne na razini nekog filma o kojem bruji cijela nacija zadnja 3 mjeseca. Nije bačeno vrijeme, ali ako netko nije za takve filmove, jednostavno neka zaobiđe. Ocjena: 4-5/10... |
pacific rim - pravi djecji film
|
the lone ranger
iskreno, očekivao sam barem razblaženo trippy iskustvo dead mana, dobio priglupi holivudski proizvod. nije da me neko tjerao da gledam, sva krivica je moja.:D eventualne opaske da je film sasvim dobar 'za potrošiti sat i po vremena' uzimajte s maksimalnim oprezom. puno previše filmova kojima je jedina svrha 'potrošnja sata i po vremena' ima u zadnje vrijeme. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:57. |