![]() |
Citiraj:
|
Mene ovo godinama ubija i ne mogu se sjetiti o cem se radilo, pa mozda netko od vas zna.
Ugl, na zemlju su pali ( mislim bar ) neki meteoriti ili vragovi koji izgledaju kao crno glatko kamenje, i kad ga netko uzme u ruku upikne ga i nesto se dogadja sa njim. U tom filmu je jedan tip oderao/ostao bez koze na sebi i derao se da je "kljuc" za nesto. Ima itko ikakvu ideju? ;D |
U tom filmu jedan od glavnim likova je bio "dylan" iz beverly hilsa. Takodjer me zanima naziv filma
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0118452 |
Citiraj:
|
Pogledao za vikend The Crazies i The Zero Theorem.
I od jednog i drugog sam više očekivao. Meh. Da nisam pogledao niš ne bi propustio. |
Hvala buljaka i G.ost, to je to ;D
|
pogledajte PK , indijski film traje oko 2 sata i nesto al ima 3 dijela po 10 minuta plesa i muzike ma se moze komodno preskocit.
Inace je film komedija i moram rec meni se svidio humor. Nije usiljeni neki. |
Citiraj:
ima ga u 720p |
Turski Winter Sleep drama prema kratkoj Čehovljevoj priči Nevjesta. Izvrsna gluma, produkcija, dijalog i fotografija. Sjajna ekranizacija i adaptacija posebice za one koji vole Čehova.
Usto i jako lijepo inkomponiran suptilni 'obračun' protagonista s mass-produkcijom sapunica u svega par sekundi dijaloga. ;) Trebalo je naći vremena za ovakav film od gotovo 3h i 20. ;) Svaka čast i na prilagodbi prijevoda. Netko s iznimnim osjećajem za jezik ga je pravio. P.S. Bacam se na istraživanje truske kinematografije. Pričično mi je strana i nepoznata. |
izbjegavati Camp X Ray u sirokom radijusu
3 days in desert, dosadan film ali Amber Tamblyn jedini razlog zast sam ga gledao ... preslatka je |
Bez brige. Čim sam vidio ko glumi u X ray campu, mometalno sam proleev dobio :)
|
... |
Toxin - ocaj i bijeda
The Dead Inside - klon 28 days/weeks later, samo puno puno gori |
Citiraj:
|
Znam da neisčekuju mnogi afleka u ulozi batmana, al eo dok je online. |
I ja pogledao American Sniper. Odličan film!
|
Mortdecai ocjena 3
zaista sam ocekivao vise od filma |
American Sniper - dobar, malo su mi efekti bili nerealni (kao što su rupe od metaka) ali prilično dobro dočaran rat, kaos kao i promjena koju čovjek doživi na sebi zbog rata.
8/10 |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Hot tub time machine 2 - dosta vulgaran film, humorističan , na nekim djelovima sam vrštao doslovno od smijeha. Dobro je dozirana vulgarnost ima nekih pretjerivanja ali film je meni super.
|
The Cobbler ignorirajte ovaj put ocjenu i pogledajte film. Za nedjelju dušu dao. Seriously.
|
Hot Tub Time Machine 2 - kakav odron od filma. Prvi dio mi je bio okej i zabavan, ovo je takvo smeće. Žali bože vremena.
Top Five (2014) - solidna komedijica od Chris Rocka. Ima i dosta ostalih komičara. The Wedding Ringer (2015) - meni se svidio film i na par puta me dobro nasmijao. Think Like a Man (2012) - prvi dio "duologije" :D. Za nasmijati okej filmić Think Like a Man Too (2014) - drugi dio. Nije tolko dobar kao prvi, no svejedno okej za pogledat American Sniper (2014) - odličan film. :care::care: @Mario92 - nerealne rupe od metaka? Home Sweet Hell (2015) - loš film. Bolje neš drugo pogledajte Bad Asses 3 - tko je uživao u prva dva dijela gdje Danny Trejo i Danny Glover razvaljuju uživat će i u ovom Berlin Calling (2008) - za sve stare partijanere. Paul Kalkbrenner pokazao kak se partijalo u starim danima City Island (2009) - dobra komedija. I dobar prikaz pomalo disfunkcionalne obitelji Growing Up and Other Lies (2014) - mislio da će valjat neš, no ispao loš. Tammy (2014) - ova debela mi ne sjeda nikak tak da mi ni film nije niš posebno Phoenix (2014) - dobar povijesni film (drugi svjetski rat) no drugačiji, nema ratovanja već se vrti oko druge radnje The Cobbler (2014) - zabavan film. Ništa specijalno baš, no zabavan The Water Diviner (2014) - zanimljiva priča, no često jako dosadan film. Jedan od lošijih iz opusa Rusella Crowea Kill Me Three Times (2014) - zabavan i zanimljiv austrilski film. Za ubit vrijeme odličan Going Clear: Scientology and the Prison of Belief (2015) - odličan dokumentarac o scijentologiji The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst (2015) - mislim da sam već spomenuo bio, al ne škodi. Još bolji dokumentarac nego prethodni. Ima šest dijelova no izvrstan je |
evo dosao nam i Escape from Alcatraz sa klint istvudom u HD dump
meni drag film |
Citiraj:
|
a drek onda, ja ga nisam trazio :P
|
lol ovaj Kill me three times - urnebesan film
the forger - nist posebno 4/10 |
Pogledajte film PK,nije mu ocjena 8,4 neutemeljena.Sto se mene tiče najbolji film ove godine
|
Taken 3.
Slabiji od prvog, daleko bolji od 2. ali i dalje loš :D Kod potjera kadar traje 2 sekunde i ima ih 2000, složenih u jednu dugu potjeru od 3 min. Liam ne može trčati ni 2 min :D |
Poker Night (2014) - solidan filmić, okej za pogledat. Poster je malo čudan i liči na neki horor, no zapravo je trilerčić
|
Jupiter Ascending - nakon 20 minuta zgadilo mi se u zeludcu i povracalo
film traje 2 sata a od samog starta neka polu star-wars fantazija bez imalo smisla dao sam mu 1 |
Pogledao F&F 7 u 4D Cinestar :D, fora, radnja je ovdje totalno nebitna, ovo je za mozak na pašu.
|
Od vrhunske nordijske produkcije, ako je nekome slučajno ;) promaknulo, Fasandraeberne aka The Absent One 2014 ili, po naški, Čuvar fazana! :)
I Živoradu Tomiću se sviđa. :D |
Absolution ... bljeda "akcija" sa stevom segalom
|
Exodus, 4/10, pet puta sam prekidao, nit spektakla nit akcije, niti je prica prikazana bogzna kako.
|
Last Knights
Ne znam kojeg vraga sam tu glupost uopce isao gledati. Uzas od price, glume, likova pa na dalje. Honour, honour and some more honour. Bljuv! 1/10, nema cak ni dobrih zena u filmu pa da barem na racun toga dignem za ocjenu vise :( |
F&F - skoro izasao iz kina i zao mi je kaj nisam.
|
Si ti pogledao ikoji od prethodnih nastavaka F&F? Mislim ono, čisto me zanima jel ti to nešto novo ili si već upoznat s time da ti filmovi nude pregršt scena jurnjave, simboličnu radnjicu, hrpu eksplozija i metaka, preživljavanje nemogućeg, izvođenje nemogućeg, kršenje zakona fizike, maltene SF. :D
|
Pa jesam, ali ovo je onak, preslo sve granice. Ne velim da nisu i prethodnici, osim prva tri dijela, ali sedmica je zbilja something else.
|
Ak si ih gledao prije, onda nemaš pravo jambrat. :D
Ja to nikad ne bih gledao u kinu, no doma pustit, pojačat, kokice i mozak na pašu, to da. I zaboravit ga nakon 5 min također. :D Pogledao sinoć Monty Python and the Holy Grail. Plakanje... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |