![]() |
ej..jer se kom da ici danas na sljeme nevecer oko pol 6,6?nece bit vruce:)
|
Jesi siguran da neće bit vruće i kad pada mrakač? :D
|
bit ce malo sparno do pola sljemena negdje..onda bi trebalo bit malo svjeze..mrak pada oko pol 9..ak se krene u 6,do 7 i 15 si gore.odmoris pol sata i taman stignes dolje prije mraka...
|
sunset: 19:48
Računaj da je u šumi mrak još i prije |
onda nema odmora:)
|
Čuj ti tehnološko osviještenog ljenivca, Murina će nać i podatak o relativnoj vlažnosti samo da ne pedalira :D
|
nije ovo vrijeme za takve napore...
jedva se natjeram da malo izađem kasno navečer. i onda je temperatura malo pre visoka :D |
Preknap mi je to, pogotovo jer nemam blage veze kolko ću moć potegnut, ostajem doma učit, šta ću drugo. :)
|
|
Sile, tek danas idem po oringove i onda tražim kad će Zmija imati vremena za zamjenu istih :) Nisi ti bio tu kad sam ja pilao ljude da idemo. Bio sam jedan od redovitijih na Sljemenu, i opet ću :D Žao mi je što još nisam bio na noćnu, ispravit ću i to čim mi vilica bude uredna.
Treba kome prednja hidraulika? Hayes nine, nove pakne + par na 40ak%, ne treba odzračivanje. Pun mi je K klinaca sa DB-a, samo me zavlače. Cijena: 200Kn |
Ma zaebavam te. Vani nije za bike nikako, gori asfalt pod kotačima, sunce tuče u glavu ravno, voda u bidonu kipi nakon sat vremena. Meni se ni na Dotku ne da koliko je gadno.
|
Znam ali se moram opravdati :D Meni žao guma po ovome, a moram ih frigati po gradu
|
Citiraj:
|
|
nis onda mi preostaje da sam idem makar krepo od vrucine...odnosno ak nema vode na tigrovom oku sigurno cu krepat...
|
Odi, odi, izazivaj vraga
|
Citiraj:
A na dotku smo išli prekjučer i ja sam već na vrhu osjećao takav pritisak u glavi od vrućine da je to bilo za ne izdržat! Imao sam i kapu i naoćale cijelo vrijeme! |
Aha, a ono kaj zakipi u cjevčici? Vidio sam Edu da piči kraj maksimira, al nisam vidio tebe
|
Gume se hebeno lijepe za asfalt, bar ove moje mekane. Oringovi su u džepu, još malo i idem i ja bezbrižno... :D
|
Prije i bezbolnije bi to sredio da si originalne kupio preko ebaya/maratona ;)
Sad još kad ti neće odgovarati bit će zabava :) |
Ma bili su oni gotovi odavno, nego ih nisam skupio do sad :) Odgovarat će jer sam imao mjere. Daj link, da vidim koliko koštaju original
|
|
Ja ih ne mogu naći, zato sam i pitao.
U ovom setu sa enduroforkseals su i o-ringovi? Šta nisu samo prašnici? |
Sve je u njemu, uljne brtve i prašnici.
Samo "prašnici" dolaze za RS i fox vilje jer su one tak izvedene ;) Na ebayu su isto ti enduro frajeri samo još skuplji hehe :D A kod Aleša se da sve naći, samo treba nazvati/mailati i pitati ;) |
Ma nema veze, ovako za 60kn imam 6 komada u dvije dimenzije. Izmjereno je 18,5 X 3 a ovaj je mogao napraviti samo 18 ili 19 X 3, pa sam uzeo po 3 komada svake, bit će i za buduće servise :)
|
Ajd, baš me zanima dal će to držat i kolko dugo, jer pored takve cijene nema smisla kupovat original jel :)
|
Bit će bolji od trenutnih u svakom slučaju jer su načeti/zarezani
|
Ma ko da ćeš usporedit sa potrganim, daj pliz :D
Imaju li te brtve osigurače u obliku prstenastog federa? |
|
Ahaaa, tebi ne trebaju dust wipers i oil seals dakle? Moj bed frende ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:09. |