![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema sanse pribliziti se gledanosti/popularnosti koju je GoT imao no da su recimo napravili prequel tj. dolazak House of Targaryen u Westeros i nastanak svih 7 kraljestva., e to bi bilo vec nesto :kafa: |
Umjesto da snimaju pre-prequel, mogli su kako treba snimiti zadnju sezonu GoT.
Anyway, sto je sa trecom i zadnjom epizodom of The War Of The Worlds? |
Citiraj:
1. Gdje je zmaj ? :D 2. Zmaj dolazi u Wall nazad Jon Snowu. 3. Bran Stark iznenada umire od neke kuge/bolestine/magije... 4. Kraljestva se raspadnu/potuku u politickoj prostituciji ko ce dalje biti chief... 5. Jon Snow sa zmajcekom krece u ponovo osvajanje/spaljivanje Westerosa kao i prvi Targaryen, jos okrutnije i krvavije... povijest se ponavlja ! :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Nema glumaca indijskog i hmong porijekla. I am offended.
|
Ni muško ljubakanje ne vidjeh. Čudno...
|
pogledali fortitude.
razocaran sa s3 :nono:. jel to bilo otkazano pa su preko k snimili taj conclusion od 4 epke :stoopid:? neznam sta gledat sad. imam ovo na disku al nisam uspio naci jel imaju kakav takav kraj il je cvik pa ak neko zna... Legion Lethal Weapon Travellers Wayward Pines Berlin Station Frontier Into the Badlands Stan Against Evil :chears: |
Wayward Pines nema kraj kako treba jer je serija zapravo otkazana, a ne završena.
|
fala. brisem je. nema mi smisla gledat serije bez kraja.
|
meni je wayward zanimljiva bila za gledat.
legion je jako čudna - netko bi rekao glupa čak. |
Citiraj:
Citiraj:
|
:care:
Citiraj:
Nema SF-a kvalitetnog, sve sto bi gledao jos nisu pocele sezone, spao sam na The Flash i mrtvace kako koja izadje... u ocaju gledam i onu batwoman. |
Watchmen?
Zasad dobar, prve dvije epizode. Prva polovica druge epke se čini da će zagazit u melodramu, ali onda krene opet. |
Citiraj:
neg onaj frontier mi se cinio ful dobrim i sad cvik. kao fol zato jer je otiso akvamen glumit u onu drugu od epla. |
Wičer trejler odličan :goood:, jos kad je progovorio (isti voice Geralta iz igre :D)
scena iz kade :D jedva čekam :goood: |
Nova serija "See"
Jel neko pogledo prvu/drugu epizodu, ocjene se cine odlicne za sad na IMDB https://www.imdb.com/title/tt7949218...f_=tt_eps_sn_1 |
Citiraj:
|
Pogledao jučer S02 Jack Ryan-a. Radnja je ok, ali glavni lik mi i dalje 'nije sjeo'. Da je ćato, rekao bi ok. Ali kao akcijski junak nije 'pogođen'.
|
Watchmen sve bolji, izvrsna atmosfera. Jako dobro.
|
Citiraj:
|
pogleda sve tri, dobra je zasad.
ima tu i tamo glupih elemenata, ali u suštini za sad je vrijedna gledanja. |
Citiraj:
Ok je. Ima hrpa nelogičnosti ali ok... Pomalo bizarne scene sa molitvom al ajd...:D |
Citiraj:
|
Sve što je vezano za Witchera do sada je bilo ozbiljno. Bilo bi neozbiljno da ova serija bude neozbiljna.
|
Jel to neka serija o vjesticama? :D
|
Citiraj:
Gender bender i te fore :lol2: |
IMDB objavio listu 100-njak serija sa informacijama koja od njih će se nastaviti tj. ukinuti
https://www.imdb.com/imdbpicks/cance...r/rm3520791296 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:53. |