![]() |
A cak se registrirao na Alfiste :)
|
Citiraj:
I to je to...da mi je netko rekao da ću za života uzet peugeot,rekao bi mu da je lud:lol2: Citiraj:
Aa da,tko pita ne skita...:) al sam ipak odustao,sad dobijem komad auta za manje para...i noviji. P.S. Samo da pohvalim taj salon u kopru,svašta sam čuo prek njuskala zašto auti nemaju servisne knjizice...muljavine teške,a ja pitam tipa iz kopra jel ima auto servisnu a on meni kakav je to auto bez servisne??? :D |
ma bit će to ko bog... samo nemoj da te vidim po zg kako mi desni far tuče previše visoko :D
|
Citiraj:
@TB super vozilo. Vidio sam par sedana na cesti i fakat je pojava. :) Frajer je majstor samo takav. |
Thoroughbred B:
Dobra kola. Pravi poslovni karavan. |
TB - auto izgleda ko nov. Super kupnja. Puno sretnih kilometara zelim.
|
Thnx,budem ga poslikao...:)
|
Svi se ulizuju...gle ih :D.
Ajde čekamo te felge i to pa ćemo vidjet :p |
kaj nisi reko da nećeš karavan:D
|
Citiraj:
|
Nisam dugo ništa nabacio :D
MP4-12C https://drive.google.com/folderview?...2M&usp=sharing Micek ![]() ![]() ![]() Ovo me tjera na pomisao da budem acab :D ![]() ![]() ![]() Šteta kaj nisam snimio zvuk :nuts: ![]() ![]() ![]() |
Citiraj:
Ptice su mi zasrale lak i ostavile tragove, bas tam dise vidi. Vec sam razgovaral sa nekima i nema tu pomoci. Ne znam kaj zderu ali bi ih bombama potjero. To ce mu srusit cijena osjetno, SX4. |
Citiraj:
Nešto po tom opisu je ovo http://www.njuskalo.hr/auti/subaru-l...oglas-12971459 Zvao čovjeka,itd...zvao servis,itd...odustao. |
ma daj kill it with fire yebote... ono u garanciji pol auta promijenjeno.
|
Ne znam koliko bi to bilo zanimljivo ostalima u temi o filmovima, ali za nekih mjesec dana stiže ovo.
Jedva čekam |
|
Citiraj:
:care: Ove e30tke i e190tke koje lete po Nurburgringu :drool: koliko sam samo s njima krugova na rFactoru odvozio :D |
Citiraj:
|
meni isto subaru ono,fatalna privlačnost,ružni,skupi,troše al imaju ono nešto :D
se jako vide te fleke,baš pojelo lak? |
Vecina tih drekeca i ostecenja se moze ispolirat. Ako nije pojelo i boju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mislio sam na ona stara vremena bez subaru dizela,bez porše suv-ova,kad je jag bio britanski itd :D
da,tih 150 konja mi se čini taman mjera. |
150 dizelskih konja je dobra mjera za puno auti. Dobar je taj motor, 350Nm. Imaju i jako dobar novi autamtski mjenjac u Subaru. Outback, grdobina ide dobro sa tim motorom, navodno. Ne ide ko 3.6 sigurno. Trosi u prosjeku slicnih motora al ima i boljih.
Sad ih je puno izbacilo nove 1.5 dizelase. Ford, VW, u Mazdi je u dolasku, mozda Fordov itd.. |
ama kakav subaru mrtvi pa jel vi znate cijene servisa tog čuda, a nejednom sam čuo/čitao o subaru pouzdanosti.
|
Izgleda da je i meni vrijeme za ponoviti se.
Karavan, dizla, pogon na sva 4, ksenonke, po mogućnosti automatik, ispod 100k km i 3 godine. Prijedlozi? |
|
Evo me iz Kopra,dobio auto za 13250 eu s godinu dana garancije (na apsolutno SVE,a ne samo na motor i getribu kao kod nas)...auto je vrhunski,doslovno kao nov,dobio sve račune od servisa,sve piše i u servisnoj...vrhunska cijena na kraju,kod nas rijesavaju audije a4 za 17k s 180 000km s garancijom.
Vuče predobro,stvarno ima snage pun klinac,motor vrlo tih,opreme da se userem s oproštenjem... 150 eu platio tehnicki i osiguranje u slo,vrijedi 15 dana... Nakon godinu dana opcija produljenja jamstva za 250eu na još 1 godinu. Vožnja stvarno užitak,kad bude lijepo vrijeme bacim koju sliku. Eto,završila saga na najbolji mogući način,stvarno sam zadovoljan s autom i cijenom... http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-...oglas-12142580 P.S. samo da pohvalim avtomik,lik nas je odveo u peugeot na besplatan pregled + provjeru po šasiji da nije imao nikakvih nesreća. |
Odlično izgleda, ima na njihovoj stranici još jedan isti, malo manje na satu i bixenon ali i nešto skuplji + 150g CO2.
http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-...oglas-12623414 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:10. |