![]() |
Citiraj:
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
Darius Tanz nema sise.
Ban. :D |
lol, evo obecavam da u buduce necu nijednog člana pc eksperta gnjavit sa magarcima za koje niko nikad nije cuo...pogotovo bez sisa :)
">v peace |
Citiraj:
Bome izgleda obećavajuće. Utrpali su dosta poznatih (i nepoznatih) likova. Prema traileru, serija je već snimljena. Sto nas sad muče do nagodinu?! Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
|
Fenomenalne ocjene vidim :D
|
Mozda je kao metrica, lower is better D
|
Čim su u opisu na IMDB-u naglasili 'lesbian', znaš kakva će biti serija.
|
Da nije nekakvo SJW prenemaganje? :D
|
U stripovima je lezbijka, ali serija bude nažalost ispala smeće.:fiju:
Citiraj:
|
Nisam citao opis. Ako vec mora, jel vam draze da je batman gay ili batwoman? :D
|
Bude već i Batman gay u jednoj od iteracija, tak da se nitko ne uvrijedi.:D:) Queer Eye for the Dark Knight bi se mogla zvati serija u kojoj kad ne lovi zlikovce, ima firmu za dizajn interijera.:D:kafa: Alfred je tak jasno ljubavnik i asistent u dizajniranju.
Za Batwoman se gay dio priče jako dobro paše, jer su to podjednako dobro posložili u stripovima, ali bojim se da je na TV-u taj dio samo zato, jer je moderno i popularno. I da se netko ne uvrijedi.:D:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni ova Ruby Rose izgleda kao Justin Bieber, pa mi je to još dodatni minus na ionako loš početak serijala :D |
Posralo pilot totalno. Vjerojatno to ne bude dalje išlo :)
E i nema glumca/glumice/glumaca/glumico Indijskog podrijetla. I am offended. |
Sto ste tako negativni? Dobili smo i zemskog jokera ili sto li je vec ono. Ispricavam se, pogledao sam samo prvih 5-6 minuta :D
|
Citiraj:
Pogledao pilot i sta rec.., bilo je i gorji pilota/serija :D tak da nije lose totalno no budemo vidjeli kako se prica bude razvijala a za ove 2 pa mogu reci da za razliku od Supermenke gdje je ona gay veza malo odurno i forsirano prikazana pa drame zive hebote... ( falilo jos samo cupanje kose i nokata i naricanja iz turskih sapunica ) ovdje je to ipak dosta drugacije prikazano tak da moze proc ! Nema veze kak glavna glumica izgleda ( gabor na kvadrat ) no kad se upakira u odijelo ufff... uostalom, to je i tipicno za zene da bolje izgledaju "upakirane" . Doduse ima izuzetaka ali evo, 7 of nine je isto bolja upakirana ;) |
Mislis na supergirl? Meni je glumica simpaticna i obzirom na scenario, odradjuje dobar posao. No pogledao sam samo prvih par epizoda i mislim da jos nije bilo gay scene. Al prva epizoda je bila zanimljiva, posebno kad je isprobavala outfit :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Yellowstone - Kevin Costner, moderni western, bitke za ranč, obiteljske svađe, kriminal, ubojstva, indijanci. Serija od Taylor Sheridana, scenarista hitova Sicario i Hell or High Water i redatelja Wind Rivera. Završio jučer sa prvom sezonom, iznenađen sam kako za ovo nisam čuo prije, preporuka. 8/10
|
Yellowstone je jako dobra serija. Čitao sam da imaju u planu više sezona (5-6 možda).
|
Ja sam pročitao da misle napraviti 7 sezona, to je ok ako ostane format od 9 epizoda po sezoni, ne bi trebalo biti razvučeno.
|
https://www.imdb.com/news/ni62648050...ref_=hm_nw_tp1
jedna od meni boljih ako ne i najbolja ratna serija, gg apple |
Citiraj:
Ček, ne kužim, to će se tek snimat ili je već snimljeno, ako će se tek snimat, kako ti je to najbolja ratna serija? |
Tek je naručeno, pa se onda počinje snimati, a nastavak je na Band of Brothers - jedna od najboljih (mini)serija WWII tematike.:)
|
A onda kužim :D
|
Samo za okorjele fanove... počela je zadnja sezona
izašao je Supernatural S15E01 (!) 15 godina hebate |
Untisumpora, mislim da sam pogledao 12. ili 13. moram nadoknaditi.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:03. |