![]() |
misliš pokupiš :D
|
Citiraj:
|
Evo doso napokon doma.
Nakon kaj smo pogledali bajk, popricali sa deckom i vratili se u Zagreb. pojeo i otisao sa Cuksom se nac sa Siletom i onda do Zmijoljuopca. Tam smo prisustovali rodjenju zlatice 2, koja zgleda odlicno nije vise tak pederska ko zlatica 1 :D Sto se tice Endura, on je zakaparen i cekam samo da dobijem neki kesh pa da odem po njega. Bajk je u odlicnom stanju. Vilja nema lufta sve radi kao podmazano. Ima HS i LS podesavanje kompresije, zadnji shock isto nema lufta. Rama isto nema nigdje lufta. Dijelovi na bajku zgledaju ko novi, brzine se saltaju od sale i sa lakocom. Rama ima par kozmetickih ogrebotina sto je i normalno za takav bajk ak ga se vozi po onim terenima za koje je i namijenjen. Ne moram rec kak radi 160mm napred i nazad, guta sve pred sobom i osjecaj je ko da se vozi po asfaltu. Velicina bajka je taman, i sa mojom sic stangom ce mi biti taman, mozda jedino kasnije lulicu okrenem normalno jer je sada nagib -7 stupnjeva. Jedini problem bi mi mogao predstavljati pogon jer je naprijed 24-36, a iza 11-34 Uglavnom sam odusevljen kak se bajk dosta lagano vozi po ravnom (jbga brda nije bilo pa nisam mogo uzbrdo) osjecaj je kao u direktorskoj fotelji :D Sada jedino ne mogu docekati da dodje u moje ruke |
Znači ipak, čestitam :)
|
Citiraj:
|
Je bas sam gledao i omjer je veci za nekih 0.2.
Bum vidio na prvom usponu :D Citiraj:
Dok nece bajk bit kod mene, necu biti miran. |
Razlika je ~0,02 u omjeru. Minimalno, da ne velim nemoguće za osjetiti razliku.
Ako si imao 11-32 kazetu, druga šajba iza ima 28T (znači 22-28 je druga brzina). Ona je za ~0.1 veća u omjeru od 22-32. A ovo je 5x manja razlika od toga. |
A razgledavanje endura je bilo epsko.
Dođe lik, bok bok, i krene max probavat kak to sve ide i šok i vilja i okrene sve moguće gumbiće na vilji u svim mogućim random smjerovima - drka po floodu po lockoutu po high i low spusti se dolje krene šarafit rebound a lik ga gleda i misli si "jebote ovo ni milan tarot neće vratit kak je bilo". I onda kao idemo do nekih stepenica isprobat bike - jebem ti ravnicu - i naš vrli Max gura bike do tam. Pa ko je tu lud, uzmem ja bike i malo drljam po njemu i pumpam rinzole i prek neke livade. I naravno stepem najveće govno u Ivaniću. Bajk je fotelja, biće to dobro, i mislim da će odlično ić uz brijeg bez obzira na hod. Šok se fino zaključa, i nije težak začudo. A Zlatica v2 odnosno Konan ispunjava očekivanja. Lakši, poletniji i okretniji bike. Ljepota je u oku promatrača ali meni je predivan. Žao mi stavljat ono smeće od nosača bidona gore, samo će ga poružnit. Sutra Dotka pa nek padaju sjekire. Ko hoće, nek računa cca podne-1 đir. Moram i Niku dofurat pare za štitnike, bilo bi vrijeme. |
a slika/e?
|
Dođi na Dotku pa ga vidi :D
Bio je mrak, sutra će bit photosession. Moram nać poziciju lule i sica, malo se poigrat s tim. Ali ulijeva mi povjerenje opušteniji kut vilice, vuče na divljanje, naginjanje, skakanje .... |
Da dođemo napravit đir moj prika Bronhitis i ja :D
|
Citiraj:
na proljece kad bude bilo zainteresiranih za jaaaako laganu voznju, jedan vikend cu rezervirat za pce sleme... Citiraj:
na 26-34 nema toga brega ako imas imalo kondicije... ja sam tu i tamo za gorski kotar i alpe znal bacit napred 22 umesto 26...:goood: |
Citiraj:
evo dio videa http://www.youtube.com/watch?v=aT9erw49Uhs jutub sruši kvalitetu dosta al jbg... |
Dotka cca podne. Idem ujutro na kafu s Cuksom i maxom, pa lagano. Ko god hoće, dobrodošao je.
|
Max, ja sam danas prvi put u životu nakon 22-32 kombinacije išo sa 24-36. Nikakvih problema nisam imao, dapače, činilo mi se ko da imam mlazni motor :D
|
to te ushićenje gonilo :D
|
Prije bih rekao 4kg lakši bajk ;)
|
a može bit da je i to imalo (mali) doprinos :D
jed2i ko je ovaj ispred tebe, ne prepoznajem ga? |
Citiraj:
Citiraj:
I do sada sam vozio samo naprijed 22, a iza 32. al jbga treba vidjet, ici cu uzbrdo sigurno, a za koje vrijeme bumo vidli mene ne dira koliko mi treba do gore :) Danak tome je sto se vozim samo preko vikenda, al sam se sjetio da mi deda u podrumu ima neki kucni bajk pa cu ga srediti da mogu doma pedalirat dok gledam telku :D EDIT: Htio rec da smo izvagali Cuks i ja svoje bajkove, a Silete ramu. Cuksov vepar (tak ga je nazvao :D) je tezak 16.1kg, moj zelenko ima 15.1, a Siletova rama je imala mislim 1.9kg |
Citiraj:
|
Beskućnik neki? Sudeći po grbetini na leđima, kaj pol svih osobnih stari fura sa sobom :D
|
Broj 1 sa Pitchem jelda ?
A momak sa Yetijem je ? Onaj rozi yeti ili ? |
Da, to je broj 1...i srebrni Yeti.
Sreli smo ga jednom kad si mi pokazivo gdje je Dotka, i u Lugarnici je non-stop. Ganja se covjek stalno. |
da, on ima pitcha
a yeti mislim da nije rozi, ne znam ko je taj drugi |
Citiraj:
Ne znam tko je momak na Yetiju. Meni je i dalje onaj rozi najjači. Mislim da je ASR 7, jednom ga vidio u paru sa novim CoilAir-om koji uživo isto izgleda brutalno. |
Citiraj:
Bogme je vepar i mene iznenadio. 16.1 kg :D Kilu iznad mojih ocekivanja. Ici ce na fitness prvom prilikom > kad zaradim love za lakse kotace :D Zlatan iliti Konan sasvim lijepo izgleda. I veoma je poletan. Stvarno je Sile uzeo dobru ramu. Btw, pohvala Zmijoljubcu na centriranju kotaca, sad malo manje plese :) |
Kaj smo nakraju zaključili, da li CRC šalje na poste restante ili ne?
|
Citiraj:
Kaj ne znas...jos si ga pitao za neke Shimano tene koje je imao. Nizi lik, kratko osisan BiH naglasak. |
Citiraj:
Vidim po snimci, napro si momke :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Nope. Toliko sam je ja platio prije 3 mj. I to je ista cijena po kojoj ide i Recon 351.
|
Citiraj:
ak ju prodas za tolko platis mi mini pileci kebab :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
lovro ja sam ti u stanu do nekih 10.30 onda idem sa sekom vodit macku doktoru i nakon toga idem na voznju sa SIDom :) i od nekih 2 sam opet u zapresicu...:goood: |
@deda - otici ce ona po toj cijeni. Dobra je vilica i nije da ih previse ima :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I btw , ak se laganica vozaš po onoj svojoj šumi i gorskom kotaru , zakaj će ti onda druge kočnice , čini mi se da si Saint čeljusti nešto spominjao? Za to ti je i obična hidraulika dosta. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:11. |