PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Drvoje 23.08.2013. 08:11

Pa Daredvil mi je baš bija uber super cool film....NOOOOOT!!! :D

blackened 23.08.2013. 08:27

Ovo će bit u rangu Batmana sa George Clooneyem.

syss 23.08.2013. 09:47

omg... znači što sam pogledao, pogledao sam :D

Mad_Duke 23.08.2013. 14:59

Već napisao negdje. Lik ima bolju konstituciju od Balea za Batmana, glas mu ne može biti gori od Balea, a sve ovisi o dobrom scenariju. Kao da bi Clooney bio toliko loš Batman da nije bilo studijskih prohtjeva i Schumachera.

syss 23.08.2013. 15:11

onda si ti zemi val kilmera :D

Z-man 23.08.2013. 15:19

Kakvi su vaši dojmovi o filmu Into the Wild? Nisam još pogledo, pa da čujem jel ocjena na IMDB-u opravdana?

zhaccc 23.08.2013. 16:44

Citiraj:

Autor Z-man (Post 2447561)
Kakvi su vaši dojmovi o filmu Into the Wild? Nisam još pogledo, pa da čujem jel ocjena na IMDB-u opravdana?

Meni je film bio odlican.

coconut 24.08.2013. 11:57

Mislim da će Ben biti fail u Batmanu. On je više karakterni nego akcijski glumac. Jednostavno ga ne vidim u toj ulozi i bojim se da će biti u razini Vala ili Georgea. Val i George su odlični kao kriminalci (npr. VK u Vrućini, a GC u Ocenovih 11/12/13), ali nikako akcijski glumci.

Brko 24.08.2013. 12:55

Pain and gain

Ne znam priču po kojoj je napravljen film, ali film je... Ne znam, radije sam kod zubara 2 sata. Ovaj rock je totalni panj od glumca. Ni jedan dobar film nema...

9800pro 25.08.2013. 01:55

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2447947)
Pain and gain

Ne znam priču po kojoj je napravljen film, ali film je... Ne znam, radije sam kod zubara 2 sata. Ovaj rock je totalni panj od glumca. Ni jedan dobar film nema...

Neznam kaj je tebi, pa to mu je najbolja uloga...bez njega bi film bio bezveze. Čovjek je za neškolovanog glumca odglumio fenomenalno tog lika:beer:

Danas redom, prvo zadnji star trek pa iron man 3. Filmovi su me totalno zadovoljili i preporuka svakome sci-fi/space/tech filmoljupcima:D

Brko 25.08.2013. 12:43

Citiraj:

Autor 9800pro (Post 2448283)
Neznam kaj je tebi, pa to mu je najbolja uloga...bez njega bi film bio bezveze. Čovjek je za neškolovanog glumca odglumio fenomenalno tog lika:beer:

Danas redom, prvo zadnji star trek pa iron man 3. Filmovi su me totalno zadovoljili i preporuka svakome sci-fi/space/tech filmoljupcima:D

Ti ne znaš kaj je meni, ali ja znam kaj je tebi da ti je Rock dobar.

aski 25.08.2013. 12:46

Into the wild je odlican film. Svidja mi se prica i dok gledas, zapitas se za neke stvari i pomalo se uzivis.
Pogotovo mislim da bi trebao biti dobar za one koji su putovali ili putuju dosta.

alengrosevic 25.08.2013. 12:52

Evo jučer sam pogledao "Broken city" i film mi je čisto ok. Russel Crowe je odlično oglumio svoj lik, svaka mu čast. Nakon Gladiatora i "The next three days" ovo mu je po meni najbolje sjela uloga. Mark je isto odradio film u svom stilu. Priča je dosta dobra, uglavnom vrijedi pogledati.

U petak sam gledao "Olympus has fallen", isto tako dobro utrošenih 2 sata. Mislim malo je nategnuto kako Gerrard Butler sve uspije srediti (moderni Steven Segal), ali tijekom cijelog filma mi nije bilo dosadno. Cijelo vrijeme neka radnja, stalno se nešto događalo. A i malo su ameri dobili po pizzi, pa mi je tim vise bilo zanimljivo gledati :D

9800pro 25.08.2013. 12:58

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2447947)
Pain and gain

A kaj ti imaš protiv The Rock-a :)
Trebao bi i Batmana glumiti :D
Nhf Brko:beer:

Omerta 25.08.2013. 13:02

Ma (ispod)prosječan glumac, siledžija i niš drugo..
Ima pokoji ok film, ali nemam baš neko mišljenje o njemu, onako mlaki filing..

syss 25.08.2013. 13:56

u snitchu mi je rock to dobro odradio imho, brokekn city oke totalno, ali sinoć pogledo side effects - e to se treba gledati ;)

Zmaj000 26.08.2013. 00:53

http://www.imdb.com/title/tt2404463/
Odlican film, bas sam se nasmijao, preporuka :)

Roberto 26.08.2013. 09:56

Taman i ja jučer pogledao The Heat, dobra komedija :)

Side Effects, također dobar :)

Vjeko 26.08.2013. 23:34

The General
Legende nikad ne umiru. Interesantno kako svakih nekoliko godina mogu gledati ovaj film i svaki puta iznova zanimljiv!
Onaj tko nije - obavezno pogledati inače neće imati curu nikada!!

Toorop 27.08.2013. 00:56

taman sam završio gledat We're the Millers
a lude i opičene komedije, nakon pain & gain, film godine :D bar što se komedija tiče! BOLESNO, ali ismijao sam im se to nije normalno

ima par ludih scena, npr. kada se u kamperu Keni ljubi s "sestrom" i sa "mamom" i onda im uleti ona mala a "stari" sve snima.
dok su u šatoru i tip mu gura prst u uho.. umirao sam
kada budete gledali obratite pozornost kada Jennifer bude izvodila striptiz kako nema neke bujne grudi, no naa kraju filma ima bar 2puta veće :D :D
ima još toga ali da vam ne ubijam film :D

trouble 27.08.2013. 02:08

Pain & Gain mi je OK bio...na preporuku istog pogledah Project X i onak...meh bezveze

Pupo 27.08.2013. 07:48

Citiraj:

Autor Toorop (Post 2449322)
taman sam završio gledat We're the Millers
a lude i opičene komedije, nakon pain & gain, film godine :D bar što se komedija tiče! BOLESNO, ali ismijao sam im se to nije normalno

ima par ludih scena, npr. kada se u kamperu Keni ljubi s "sestrom" i sa "mamom" i onda im uleti ona mala a "stari" sve snima.
dok su u šatoru i tip mu gura prst u uho.. umirao sam
kada budete gledali obratite pozornost kada Jennifer bude izvodila striptiz kako nema neke bujne grudi, no naa kraju filma ima bar 2puta veće :D :D
ima još toga ali da vam ne ubijam film :D

Prejak je film, baš za opustit i nasmijat se

robert7 27.08.2013. 11:28

Pogledao i Now you see me, i moram reći da me film oduševio koliko je zabavan :)

Da je remek djelo nije, ali me 2 sata držao prikovanog pred ekranom :)

MuroF 27.08.2013. 13:20

u subotu pogledao paranormal aktiviti i ono,meni je strašno zadnjih 5 min filma,a prije je mlako..
ostale nastavke nisam gledao

Toorop 31.08.2013. 20:52

Pogledao sam Now You See Me
Film odličan! Preporuke definitivno. Dobro je to što sve do kraja filma ne saznaš sve, već ti daju samo po malo dijelove i ona ajmo reći slažeš puzle :D :D

wnbeeeE 31.08.2013. 21:42

pogledao (djelomicno) oblivion - nisam izdrzao do kraja, a i moram priznati.. ne podnosim vise organski tom cruisea.

A ovo je već film Priceless

Kakvo osvježenje, kakva gluma, kakva radnja i kakav ludi humor.
Zadnje čega se sjećam ovako dobroga je definitivno Intouchables, s time da me je ovaj još više nasmijao.

Stvarno smo ja i cura uživali od samog početka do samoga kraja.

ps. ovo nije tipičan hollywoodski comedy/romance muvi. Nema niti jedne sličnosti.

svakako preporuke

ps. syss ne zaboravi na saving grace, a slobodno pogledaš i ovaj french muvi :P

Citiraj:

Autor syss (Post 2448437)
ali sinoć pogledo side effects - e to se treba gledati ;)

pogledao jučer, odličan triler.

Zadnji film koji me uspio tako smuljati je shutter island.

Toorop 31.08.2013. 23:08

Evo pogledao i Iron Man 3! Meni film zakon! Robert Downey Jr. a.k.a Tonny Stark je živa legenda, kako on može glumit meni fantastično, jedva čekam 4. dio. Ovaj je bio odličan!

Ecips Dlo 31.08.2013. 23:54

Citiraj:

Autor Toorop (Post 2452498)
Evo pogledao i Iron Man 3! Meni film zakon! Robert Downey Jr. a.k.a Tonny Stark je živa legenda, kako on može glumit meni fantastično, jedva čekam 4. dio. Ovaj je bio odličan!

neće biti 4og nastavka..barem ne sa RDJ
prema ugovoru ima za odglumiti jos 2 nastavka avengersa

Toorop 01.09.2013. 09:21

Pa, kolko ja znam potpisao je ugovor za još jedan dio + avangersi :) rekao je da neće više, no $ su u igri i rekao je da će odraditi još jedan dio što je zakon

bixsy the king 01.09.2013. 09:45

Now You See Me - nije mi legao...ideja filma je svakako zanimiljiva,ali nisam se uspio uživiti u radnju...ocjena 5/10

The Great Gatsby - nakon pola sata filma obuzela me želja ugasim tv...usiljeno pogledao do kraja i pitam se kakvo sam to sranje gledao...ne želim ocjenjivati.

Ne sjećam se kad me je zadnji put neki film oduševio...gdje su nestali dobri filmeki ? :fuming:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22.