![]() |
Pa Daredvil mi je baš bija uber super cool film....NOOOOOT!!! :D
|
Ovo će bit u rangu Batmana sa George Clooneyem.
|
omg... znači što sam pogledao, pogledao sam :D
|
Već napisao negdje. Lik ima bolju konstituciju od Balea za Batmana, glas mu ne može biti gori od Balea, a sve ovisi o dobrom scenariju. Kao da bi Clooney bio toliko loš Batman da nije bilo studijskih prohtjeva i Schumachera.
|
onda si ti zemi val kilmera :D
|
Kakvi su vaši dojmovi o filmu Into the Wild? Nisam još pogledo, pa da čujem jel ocjena na IMDB-u opravdana?
|
Citiraj:
|
Mislim da će Ben biti fail u Batmanu. On je više karakterni nego akcijski glumac. Jednostavno ga ne vidim u toj ulozi i bojim se da će biti u razini Vala ili Georgea. Val i George su odlični kao kriminalci (npr. VK u Vrućini, a GC u Ocenovih 11/12/13), ali nikako akcijski glumci.
|
Pain and gain
Ne znam priču po kojoj je napravljen film, ali film je... Ne znam, radije sam kod zubara 2 sata. Ovaj rock je totalni panj od glumca. Ni jedan dobar film nema... |
Citiraj:
Danas redom, prvo zadnji star trek pa iron man 3. Filmovi su me totalno zadovoljili i preporuka svakome sci-fi/space/tech filmoljupcima:D |
Citiraj:
|
Into the wild je odlican film. Svidja mi se prica i dok gledas, zapitas se za neke stvari i pomalo se uzivis.
Pogotovo mislim da bi trebao biti dobar za one koji su putovali ili putuju dosta. |
Evo jučer sam pogledao "Broken city" i film mi je čisto ok. Russel Crowe je odlično oglumio svoj lik, svaka mu čast. Nakon Gladiatora i "The next three days" ovo mu je po meni najbolje sjela uloga. Mark je isto odradio film u svom stilu. Priča je dosta dobra, uglavnom vrijedi pogledati.
U petak sam gledao "Olympus has fallen", isto tako dobro utrošenih 2 sata. Mislim malo je nategnuto kako Gerrard Butler sve uspije srediti (moderni Steven Segal), ali tijekom cijelog filma mi nije bilo dosadno. Cijelo vrijeme neka radnja, stalno se nešto događalo. A i malo su ameri dobili po pizzi, pa mi je tim vise bilo zanimljivo gledati :D |
Citiraj:
Trebao bi i Batmana glumiti :D Nhf Brko:beer: |
Ma (ispod)prosječan glumac, siledžija i niš drugo..
Ima pokoji ok film, ali nemam baš neko mišljenje o njemu, onako mlaki filing.. |
u snitchu mi je rock to dobro odradio imho, brokekn city oke totalno, ali sinoć pogledo side effects - e to se treba gledati ;)
|
http://www.imdb.com/title/tt2404463/
Odlican film, bas sam se nasmijao, preporuka :) |
Taman i ja jučer pogledao The Heat, dobra komedija :)
Side Effects, također dobar :) |
The General
Legende nikad ne umiru. Interesantno kako svakih nekoliko godina mogu gledati ovaj film i svaki puta iznova zanimljiv! Onaj tko nije - obavezno pogledati inače neće imati curu nikada!! |
taman sam završio gledat We're the Millers
a lude i opičene komedije, nakon pain & gain, film godine :D bar što se komedija tiče! BOLESNO, ali ismijao sam im se to nije normalno |
Pain & Gain mi je OK bio...na preporuku istog pogledah Project X i onak...meh bezveze
|
Citiraj:
|
Pogledao i Now you see me, i moram reći da me film oduševio koliko je zabavan :)
Da je remek djelo nije, ali me 2 sata držao prikovanog pred ekranom :) |
u subotu pogledao paranormal aktiviti i ono,meni je strašno zadnjih 5 min filma,a prije je mlako..
ostale nastavke nisam gledao |
Pogledao sam Now You See Me
Film odličan! Preporuke definitivno. Dobro je to što sve do kraja filma ne saznaš sve, već ti daju samo po malo dijelove i ona ajmo reći slažeš puzle :D :D |
pogledao (djelomicno) oblivion - nisam izdrzao do kraja, a i moram priznati.. ne podnosim vise organski tom cruisea.
A ovo je već film Priceless Kakvo osvježenje, kakva gluma, kakva radnja i kakav ludi humor. Zadnje čega se sjećam ovako dobroga je definitivno Intouchables, s time da me je ovaj još više nasmijao. Stvarno smo ja i cura uživali od samog početka do samoga kraja. ps. ovo nije tipičan hollywoodski comedy/romance muvi. Nema niti jedne sličnosti. svakako preporuke ps. syss ne zaboravi na saving grace, a slobodno pogledaš i ovaj french muvi :P Citiraj:
|
Evo pogledao i Iron Man 3! Meni film zakon! Robert Downey Jr. a.k.a Tonny Stark je živa legenda, kako on može glumit meni fantastično, jedva čekam 4. dio. Ovaj je bio odličan!
|
Citiraj:
prema ugovoru ima za odglumiti jos 2 nastavka avengersa |
Pa, kolko ja znam potpisao je ugovor za još jedan dio + avangersi :) rekao je da neće više, no $ su u igri i rekao je da će odraditi još jedan dio što je zakon
|
Now You See Me - nije mi legao...ideja filma je svakako zanimiljiva,ali nisam se uspio uživiti u radnju...ocjena 5/10
The Great Gatsby - nakon pola sata filma obuzela me želja ugasim tv...usiljeno pogledao do kraja i pitam se kakvo sam to sranje gledao...ne želim ocjenjivati. Ne sjećam se kad me je zadnji put neki film oduševio...gdje su nestali dobri filmeki ? :fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |