![]() |
:care: Kakva zvijer od auta..
Najsmješniji su mi komentari ispod videa, ekipa od zavisti ne zna šta bi rekla pa govore da je lag ogroman i da je auto neupotrebljiv, strašno. A da ih staviš u takav auto na jedan pull vjerovatno bi gaće napunili od straha i sreće odjednom :D |
i dalje moraš prozore na žgance otvarat :D
nemre se to uspoređivati sa onom kolonom. |
Taj gnoj dvojka je ko američki muscle car-ovi, ide dobro po ravnom dok ne dođe do zavoja :-)
|
Svaki dan u zg vidim jedan americki policijski auto. Cini se NYPD ili tako nesto, bas je kul a nikako da ga uslikam, mozda je vec i bio tu no ne vidjeh
|
Ma malo zafrkavam Ozrena, gdje je ta dvica od GTRa, vjerojatno u grabi na prvom zavoju.:)
|
A ne nema lag, 1000+ KS iz dve litre. To je turbina velicine vesmasine koja se valjda ne zavrti do 5,6 tisuca..
|
Idem sutra pogledat ovog bimmera,jel zna netko sto pise bocno na njemu? Obicno oznacava opremu...
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-x3-x...oglas-12918624 |
Citiraj:
Hehe nek ide Golf, treba nekad i skrenut a bome i zakočit :) |
Citiraj:
|
Naravno da je dvojka smjeh kada dođe do zavoja i da ne vuče ispod 5k, ali nije niti slagana za to, niti je vlasnik htio napraviti auto za stazu.. Napravio je nešto što ubrzava na autobahnu kao niti jedan drugi auto i u tome je uspio, i to sa šasijom starom 30 godina. Ako to nije dovoljan uspjeh onda ne znam šta je.
|
Citiraj:
Moguce da pise xDrive20d,mislio sam da pise jos nesto vezano uz opremu...što bi bmw znalci dešifrirali...:) |
Ma to tak imaju sam ti SUVovi, ukljucujuci i Batmobil. Ima i X3 samo straznji, onda bi bila sDrive20d. Novija godista samo kolko sam vidio. To djubre ima 1800kg + oprema.
|
Citiraj:
Dakle, nema fore kao vw - trendline, comfortline, sportline, highline, nego - 'obični' (tu je najveći cirkus, jer za svaku regiju idu različiti feature-i uključeni bez doplata), custom po narudžbi kupca, M, te individual kao vrh ponude. No i dalje je sve i jedna od te četiri varijante vrlo zavisna od prvog vlasnika i njegovih želja i prohtjeva, imaš ekipe koja doplati samo M optic, izvana bomba a iznutra 'golać', imaš ekipe koja radi obrnuto, unutra luksuz, izvana čista serijala, itd., no generalno podijeljenih paketa za svaki motor posebno, nema, kako već rekoh, samo dodataka koji se 'trpaju' u seriji što je motor jači. |
sDrive20d je samo kod X1, sDrive kod X3 je 18d. Običan zadnji pogon.
Sve ostalo je x (60 otraga, 40 naprijed) Mene se niš od te X serije nije dojmilo. Podignuta limuzina koju su unakazili dodavanjem guzice, a mislim i da manje prostora unutra ima od trojke. |
Thnx ekipa...idem sutra pogledat,zapeo mi je za oko...
Meni je idealan jer ću ga moć koristit i kao teretno vozilo :D A 4x4 i za snijeg,bijele ceste...itd |
Bez servisne ga nemoj ni gledat. Nije nigdje napisal da je ima kaj mi je malo cudno jer je to dobar adut za prodaju. I rega mu je na kraju.
|
Citiraj:
|
Kako ce se jednog dana ubit ovaj lik u Golfu, nece nis ostat od njega na cesti.
|
To je taj. Ima još i takav mislim Crown Victoria taxi koji je obično kod Arena centra...
|
ne znam jel zbog kuta snimanja il kaj ali grozno mi izgleda iz tog položaja,ko i onaj 307cc,fuj.
|
Vozio X3. Bezveze auto. Visok, uzak unutra, neudoban ovjes.
Provozaj pa javi dojmove.:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cadjara od 50 KS. Kralj :smoke:
|
Onaj sa zastavom je bolji ipak :)
|
Kolika bi bila još davanja za ovu pilu? cca?
http://ww3.autoscout24.de/classified...008?asrc=st|as Cijena rabljenog vozila: 115000 kn Porez na cijenu vozila: 2300 kn Porez na emisiju CO2: 18400 kn Ukupni porez: 20700 kn Jel to približno točno? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovak iz jednog kataloga ispada da vrijedi 126k kn, orjentacijska vrijednost. Co2 se na par mjesta za taj auto spominje 128 tak da spadaš u nižu kategoriju od 7% a ne 11.5% ako je to istina. I čini se kao privatni prodavač tako da dodaj još 5% poreza. IMO totalno neisplativo. Auto se nalazi skoro pa na samom sjeveru njemačke i kad uračunaš put+trošarinu+registraciju doći ćeš do iste cifre za koju si ga mogao i tu uzet. Gledaj nešto do max 120g co2 ako bi uvozio, recimo 318d ima 119. |
Citiraj:
Da,vidio sam gdje se nalazi...i moram prizant da 90% oglasa je s sjevera,gledao neki oglasnik iz munchena,cijene PAPRENE!!!! Ovaj je prva liga http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-seri...oglas-13029286 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:32. |