![]() |
Odgledao Scrubs s dragom. Gledali smo nekih pola godine par epizoda tjedno, nekad i više, ovisno o vremenu. Odličan sitcom. Nije na razini npr. Friendsa, ali je odličan.
Najbolji likovi JD, Turkleton i najjači Dr. Kelso :D Deveta sezona.. ne znam što je bilo i što im je to trebalo. Čim se fokus maknuo s JD-a i Turka na neke nove likove, više nije bilo tako dobro. |
Money heist S03
Ne mogu se oteti dojmu da je sezona sadrzajem mrsavija nego prijasnje i skoro pa reciklirani sadrzaj. Preplitko. Nadam se da ce sljedeca sezona biti apsolutni kraj jer ovo nema smisla. Sreca pa nisu zavrsili s jos vecim cliffhangerom jer su lako mogli. Ako pak odluce da sljedeca sezona nije zadnja, necu je vise ni pratiti, nema smisla. Ako prvoj sezoni dajem 10, ovoj mogu dati 8 na lijepe oci (i guzicu od tokyo). |
|
taj lik mi ide na živce a ne znam ni zašto
|
gledo ko ovo The Spy?
to samo jedna S kad pise mini? Exit: da sam sebi odg. Pogledao prve 4 epke preko vikenda. Kvalitetno i zabavno. Ako volite cold war/spy stuff. |
Citiraj:
|
Cini mi se da nitko nije preporucio The Good Place. Svakako preporuka za pogledati, posebno prva sezona. I nemojte citati sadrzaj ;)
|
Citiraj:
Nisam mogao vjerovati da je Ali G tako dobar glumac. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Billions apsolutna preporuka. Frend mi pricao o toj seriji, pa sam pomislio da je to neka djecja debilana, a ono vrhunski scenarij (konverzacijski), osim 1. polovice 3. sezone, flawed glavni likovi, fight dva mocnika zbog jedne zene i ljubomore malog debelog...
Ma vrh. True Detective 3. sezona. Jako zanimljiva, nije kao prva. neki lazu da im je i bolja, ja cu reci da je rasplet bolji jer u 1. su malo sfusali rasplet, ali po atmosferi i glumcima, meni osobno, nista ne moze dostici 1. sezonu. |
billions vrh - ali to je bilo rečeno već više puta. samo potvrđujem post.
netko je spomenuo the good place gore - odlična zabavna serija. trenutačno na drugoj sezoni 13 reasons why. iskreno: meni fenomanalna. tako duboko ući u toliko likova i kroz što ta djeca prolaze. čak i ako ima malo nelogičnosti meni je odlična. |
Billions je odlican prve dvije sezone, poslije su je previse razvodnili, pogotovo cetvrta sezona.
Pogledao wire, sljedece na popisu su sopranosi :) |
|
|
nema ljubitelja košarke? 😄
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Gleda netko The Dark Crystal: Age of Resistance?:D
Za one koji ne znaju to je nova dark fantasy serija, prequel je filmu iz 1982. godine. Tko voli taj žanr i ne smeta mu ovaj lutkarski stop-motion CGI stil:D nema što čekati, brže na gledanje. Sad sam na 8 epizodi, može se reći da sam se pomalo navukao, početak serije mi je bio malo dosadan a i treba 1-2 epizode dok se nisam navikao na stil, poslije sve dođe na svoje. Vidi se da su se stvarno potrudili u izradi svijeta, flore i faune, sve djeluje full of life. Serija ima i impresivnu glumačku postava koja je dala glasove: Nathalie Emmanuel, Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Jason Isaacs, Simon Pegg, Mark Hamil, Mark Strong, Lena Headey, Helena Bonham Carter, Natalie Dormer, Sigourney Weaver, Alicia Vikander,... |
Zaboravio na to, nabavljam.
Nedavno sam pogledao The Boys, ma odlično, sjelo mi ko budali šamar :D |
|
|
Citiraj:
|
After Life
Ricky Gervais, crni humor i sarkazam, epizode od 20 minuta koje su jednostavno prekratke koliko je ovo dobro |
Super je, pred kraj se malo pokvari ali to je još uvijek top.
|
After life mi je valjda jedina ovogodisnja serija koja nesto valja. Svejedno, dosta je repetitivna, sablonska pa brzo skuzis pattern. Mislim da sam cak i ovdje pisao nesto o njoj... Preporuka za pogledati, svakako!
|
Počeo juče gledati Hot Zone. Nažalost stigao sam pogledati jednu epizodu, al brijem da je danas maraton ostalih.
|
Citiraj:
|
Također.
|
Poz. Jel ima daredevil kraj ili je cisti cvik?
Hvala. hot zone poceo gledat i prekinuo. prenaivno mi bilo. ne kuzim da neko to usporeduje sa jednim chernobyl-om koji je remek djelo. |
Ima kraj, ali komotno je moglo dalje ići da nisu namjerno ukinuli seriju radi Disney+ streaming platforme.
|
fala. znam za ovo sa disney-em. sve su uhebali, al iskreno mislim da je previse tih serija sa junacima zadnjih godina. al nisam neki fan stripova pa ono...
sad vidim da su i berlin station otkinuli. moze neko potvrdit dal ima kraj. iskreno se nadam da da, jer volim takve serije. |
Ja sam bio/jesam fan stripova al' dobrih stripova koje uopce ne moraju biti o superjunacima. Zapravo sam fan grafickih novela. Cesto su to prava remekdjela, svaka slika, svaka strana je umjetnicka slika. Nedolicno bi bilo takve novele nazvati stripom.
Previse je i filmova i serija o superjunacima. Nasli su kravu muzaru i muzu je dok ne crkne. Toliko ce to ljudima zgaditi da ce prestati snimati i one koji su vrijedni snimanja. |
kolko sam ja shvatio muzara je crkla nedavno zbog ove price marvell/netflix/disney. al taj u*rani disney ce uhebat sve ceka se dotakne. star wars...
daredevil bum pogledal jer kazete da ima kraj, a al ove druge sto sam filao na disk tipa punisher, jones, iron fist,... bum delete sa shiftom. edit: @the exiled :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:30. |