PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Mirkopoter 05.09.2019. 13:47

Odgledao Scrubs s dragom. Gledali smo nekih pola godine par epizoda tjedno, nekad i više, ovisno o vremenu. Odličan sitcom. Nije na razini npr. Friendsa, ali je odličan.

Najbolji likovi JD, Turkleton i najjači Dr. Kelso :D

Deveta sezona.. ne znam što je bilo i što im je to trebalo. Čim se fokus maknuo s JD-a i Turka na neke nove likove, više nije bilo tako dobro.

xlr 05.09.2019. 16:14

Money heist S03
Ne mogu se oteti dojmu da je sezona sadrzajem mrsavija nego prijasnje i skoro pa reciklirani sadrzaj. Preplitko. Nadam se da ce sljedeca sezona biti apsolutni kraj jer ovo nema smisla. Sreca pa nisu zavrsili s jos vecim cliffhangerom jer su lako mogli. Ako pak odluce da sljedeca sezona nije zadnja, necu je vise ni pratiti, nema smisla. Ako prvoj sezoni dajem 10, ovoj mogu dati 8 na lijepe oci (i guzicu od tokyo).

ONeill 06.09.2019. 14:15

Goran Višnjić u drugoj sezoni serije "The Boys".

tizhu 06.09.2019. 21:40

taj lik mi ide na živce a ne znam ni zašto

geronimo_2 07.09.2019. 08:32

gledo ko ovo The Spy?
to samo jedna S kad pise mini?

Exit: da sam sebi odg. Pogledao prve 4 epke preko vikenda. Kvalitetno i zabavno. Ako volite cold war/spy stuff.

burmuz 09.09.2019. 13:13

Citiraj:

Autor xlr (Post 3335238)
Money heist S03
Ne mogu se oteti dojmu da je sezona sadrzajem mrsavija nego prijasnje i skoro pa reciklirani sadrzaj. Preplitko. Nadam se da ce sljedeca sezona biti apsolutni kraj jer ovo nema smisla. Sreca pa nisu zavrsili s jos vecim cliffhangerom jer su lako mogli. Ako pak odluce da sljedeca sezona nije zadnja, necu je vise ni pratiti, nema smisla. Ako prvoj sezoni dajem 10, ovoj mogu dati 8 na lijepe oci (i guzicu od tokyo).

Ako mislimo na istu, španjolsku, La casa de papel, tada mislim da nisam vidio seriju s više nelogičnosti. Gotham je hiperrealizam spram ovoga. Pogledao sam 2 sezone, treću neću jednostavno je život prekratak. Neću spojlati... ocjena je nekih 6.5 max. Da se razumijemo serija je ok ako ne razmišljaš logički.

LAcy 09.09.2019. 18:54

Cini mi se da nitko nije preporucio The Good Place. Svakako preporuka za pogledati, posebno prva sezona. I nemojte citati sadrzaj ;)

Colop 09.09.2019. 19:04

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 3335616)
gledo ko ovo The Spy?
to samo jedna S kad pise mini?

Exit: da sam sebi odg. Pogledao prve 4 epke preko vikenda. Kvalitetno i zabavno. Ako volite cold war/spy stuff.

Binge odgledao u jednoj noći.
Nisam mogao vjerovati da je Ali G tako dobar glumac.

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk

Elven 09.09.2019. 20:17

Billions apsolutna preporuka. Frend mi pricao o toj seriji, pa sam pomislio da je to neka djecja debilana, a ono vrhunski scenarij (konverzacijski), osim 1. polovice 3. sezone, flawed glavni likovi, fight dva mocnika zbog jedne zene i ljubomore malog debelog...

Ma vrh.

True Detective 3. sezona. Jako zanimljiva, nije kao prva. neki lazu da im je i bolja, ja cu reci da je rasplet bolji jer u 1. su malo sfusali rasplet, ali po atmosferi i glumcima, meni osobno, nista ne moze dostici 1. sezonu.

tizhu 09.09.2019. 21:55

billions vrh - ali to je bilo rečeno već više puta. samo potvrđujem post.
netko je spomenuo the good place gore - odlična zabavna serija.

trenutačno na drugoj sezoni 13 reasons why. iskreno: meni fenomanalna. tako duboko ući u toliko likova i kroz što ta djeca prolaze. čak i ako ima malo nelogičnosti meni je odlična.

fran123456 09.09.2019. 22:43

Billions je odlican prve dvije sezone, poslije su je previse razvodnili, pogotovo cetvrta sezona.

Pogledao wire, sljedece na popisu su sopranosi :)

domina 14.09.2019. 22:28

interny

im na jutubu, nešto između dr housea i naše male klinike :D

pogi 21.09.2019. 10:34

Žigosani u reketu

Serija u stilu ovih koje naručuje NovaTV. Ali ova me privukla jer je o košarci !

pogi 23.09.2019. 12:36

nema ljubitelja košarke? 😄

Sent from my iPhone using Tapatalk

Old.machine 23.09.2019. 21:21

Gleda netko The Dark Crystal: Age of Resistance?:D

Za one koji ne znaju to je nova dark fantasy serija, prequel je filmu iz 1982. godine. Tko voli taj žanr i ne smeta mu ovaj lutkarski stop-motion CGI stil:D nema što čekati, brže na gledanje. Sad sam na 8 epizodi, može se reći da sam se pomalo navukao, početak serije mi je bio malo dosadan a i treba 1-2 epizode dok se nisam navikao na stil, poslije sve dođe na svoje. Vidi se da su se stvarno potrudili u izradi svijeta, flore i faune, sve djeluje full of life.

Serija ima i impresivnu glumačku postava koja je dala glasove: Nathalie Emmanuel, Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Jason Isaacs, Simon Pegg, Mark Hamil, Mark Strong, Lena Headey, Helena Bonham Carter, Natalie Dormer, Sigourney Weaver, Alicia Vikander,...

d0X 23.09.2019. 23:46

Zaboravio na to, nabavljam.

Nedavno sam pogledao The Boys, ma odlično, sjelo mi ko budali šamar :D

Necto 24.09.2019. 00:44

Carnival Row - diskriminacija, pc teme i sl obradjeno na steampunk fantasy nacin

perfect - 5/7

geronimo_2 25.09.2019. 10:01

emergence

neko gledo?

bice opet neka ljimunada sigurno.

pogi 25.09.2019. 12:11

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 3340500)
emergence

neko gledo?

bice opet neka ljimunada sigurno.

Zabilježeno za pogledati (barem probati)

1v@n 25.09.2019. 16:25

After Life

Ricky Gervais, crni humor i sarkazam, epizode od 20 minuta koje su jednostavno prekratke koliko je ovo dobro

Pupo 25.09.2019. 16:36

Super je, pred kraj se malo pokvari ali to je još uvijek top.

xlr 25.09.2019. 16:49

After life mi je valjda jedina ovogodisnja serija koja nesto valja. Svejedno, dosta je repetitivna, sablonska pa brzo skuzis pattern. Mislim da sam cak i ovdje pisao nesto o njoj... Preporuka za pogledati, svakako!

Pupo 26.09.2019. 13:21

Počeo juče gledati Hot Zone. Nažalost stigao sam pogledati jednu epizodu, al brijem da je danas maraton ostalih.

pogi 27.09.2019. 17:37

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3340836)
Počeo juče gledati Hot Zone. Nažalost stigao sam pogledati jednu epizodu, al brijem da je danas maraton ostalih.

Sretno.... ja sam osobno ostao malo razočaran

akoj 29.09.2019. 23:47

Također.

geronimo_2 30.09.2019. 11:56

Poz. Jel ima daredevil kraj ili je cisti cvik?
Hvala.

hot zone poceo gledat i prekinuo. prenaivno mi bilo. ne kuzim da neko to usporeduje sa jednim chernobyl-om koji je remek djelo.

The Exiled 30.09.2019. 12:19

Ima kraj, ali komotno je moglo dalje ići da nisu namjerno ukinuli seriju radi Disney+ streaming platforme.

geronimo_2 30.09.2019. 12:24

fala. znam za ovo sa disney-em. sve su uhebali, al iskreno mislim da je previse tih serija sa junacima zadnjih godina. al nisam neki fan stripova pa ono...

sad vidim da su i berlin station otkinuli. moze neko potvrdit dal ima kraj. iskreno se nadam da da, jer volim takve serije.

LAcy 30.09.2019. 13:14

Ja sam bio/jesam fan stripova al' dobrih stripova koje uopce ne moraju biti o superjunacima. Zapravo sam fan grafickih novela. Cesto su to prava remekdjela, svaka slika, svaka strana je umjetnicka slika. Nedolicno bi bilo takve novele nazvati stripom.

Previse je i filmova i serija o superjunacima. Nasli su kravu muzaru i muzu je dok ne crkne. Toliko ce to ljudima zgaditi da ce prestati snimati i one koji su vrijedni snimanja.

geronimo_2 30.09.2019. 14:02

kolko sam ja shvatio muzara je crkla nedavno zbog ove price marvell/netflix/disney. al taj u*rani disney ce uhebat sve ceka se dotakne. star wars...

daredevil bum pogledal jer kazete da ima kraj, a al ove druge sto sam filao na disk tipa punisher, jones, iron fist,... bum delete sa shiftom.

edit:
@the exiled :goood:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:30.