![]() |
rings of power bolji show nego hobbit trilogija filmova. pljuje se po tome bezveze.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
IMDB je maknuo sve user reviewe sa ocjenom nižom od 6/10 :lol2: |
Počeo gledat Lucifer...
Ne znam, mlako. I jel bi me stvarno išta u toj seriji trebalo prepast? Tipa one njegove tranzicije, crvene oči i slično? Meni je to smiješno. Možda ciljaju na mlađu publiku, ne znam. |
Citiraj:
Pa nije to horor serija. To te može prepasti ako te prepala recimo Buffy the vampire slayer |
Citiraj:
A koja je onda poanta? On bi kao trebao biti zastrašujuć, a u seriji je blago rečeno pičkast. Ono, najveći doseg mu je pogledat nekog u oči i pitati šta želi. Zar ne bi trebao moći isisavati duše i slično? |
Meni je puno strašnija pomisao da me Lucifer pita što želim nego da mi prozaično isiše dušu.
Koju sam ionako davno prodao istom :D |
Citiraj:
Median je 8 sta je prihvatljivo i vjerojatno realna ocjena |
Citiraj:
Da je i losije jos opet bi se gledalo :) |
Ne znam, meni je orginalna filmska trilogija odlična i pogleda se kad god je na TV-u, a u proteklih 20 godina više i ne pamtim koliko puta sam sve skupa odgledal. Hobbit je ispal tak ni vrit ni mimo, ali i to se pogledalo više puta, ali bome ova nova serija bi lako mogla biti otkazana kak je krenulo, neovisno o nofcima koje su i budu potrošili. Ne koristim društvene mreže, a još manje se vodim za IMDB ocjenama, ali ovo je sad jako fini pokazatelj koliko je sve skupa podložno manipuliranju, čim matična kuća mora "pauzirati" recenzije, mišljenja i ocjene. Komedija. Koga boli briga, ako valja gledalo se bude, a nečija boja kože je totalno nebitna u svemu tome, ali jebiga, htjeli su epsku priču, a publika i kritika su ih dočekali na nož, kak je to inače običaj s novim razvikanima igrama, pa ide ista taktika za serije, a ovi se sad čude da im netko koristeći vlastiti IMDB čušpajz reže ocjene u samom korijenu.:)
|
Citiraj:
Točno je tako, provjeri sam. Ne pričam o općim ocjenama nego o user review-u, znači kad se netko baš potrudi i napiše tekst i stavi ocjenu. Tamo je obrisano sve sa ocjenom ispod 6/10. |
Citiraj:
Citiraj:
The Lord of the Rings: The Rings of Power, kojima se svidja i tvrde da je serija bolja od flimova. Jeste li procitali knjige? Ili su vam filmovi i serija prvi i jedini dodir sa djelom J.R.R. Tolkiena? Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U svakom slučaju, po tome što sam ih jučer vidio i čitao, a i da nisam zar ne bi bilo malo čudno da u moru user reviewova nema niti jedan sa ocjenom ispod 6? P.S. ostavljeni su samo hvalospjevi, naravno. https://www.reddit.com/r/lotr/commen...e_reviews_for/ Ipak partija bolje zna što se smije pisati o seriji:D |
Ne trolam, lijepo sam pitao :) Po tvom postu je ispalo da se i dalje moze provjeriti tj. nekako vidjeti obrisani reviews. Mozda i moze, ima servisa koji pamte kako su stranice izgledale ranije. I da, slazem se da je cudno ako nema niti jedan review sa ocjenom ispod 6. Al' i nace ne citam te reviews.
|
Moj review je obrisan, dao sam 1/10 i napisao poduži review, sad ga više nema :D
|
Citiraj:
I... English motherfucker, do you speak it? :D |
Citiraj:
Zato bude onaj skok u vremenu oko pete ili šeste epizode, tak da sve sjedne na mjesto, ali IMHO ove prve dvije epizode imaju čisto fino spletkarenja i akcije po uzoru na GoT kak i priliči. |
Počeo sam gledati Rings Of Power. Očekivao sam teški krindž, woke, ugađanje publici, obilje eye-candy fora. Ali nakon pogledan prve dvije epizode vidim visoko produciranu kvalitetnu seriju koju vrijedi gledati. Priča se polako odmotava sa svih strana pomalo.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zna li neko što se desilo sa 11. sezonom Walking Dead na HBO Max? Pogledao sam nekih 6 ili 7 epizoda, očekivao nastavak, a ono nestale i ove koje sam pogledao
|
Obrisalo sve sa ocjenom ispod 6 :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Tesko mi je biti objektivan jer sam fan lort franšize i apsolutno mi je nebitno sto serijal slijepo ne prati Tolkina. Zvuk je čista fantazija, a tek orkestralna glazba po kanalima ... sav se naježim, režija, gluma, kostimi, kadrovi krajolika ... Sve mi je top. Najavili su 5 sezona, a kako je krenulo ptanje je hoćemo li ih ikada dočekati. |
Odgovore na pitanja sto je videoka saljite na pm. Neki kao da su od jucer ovdje ;)
Ovakvim potezima vjerojatno samo pogoršavaju situaciju. Ili je i loša reklama, reklama? https://gagadget.com/en/163185-amazo...ticism-and-ne/ Anyway, House of the Dragon. Vec trecu epizodu mlate slamu oko nje i njenih osjecaja, odnosa otac kcer i sl. Ovo nije ni blizu GoT, vise kao neka meksicka, turska i sl. sapunica. |
Citiraj:
|
Onda bi pisalo u MaxTV videoteci.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jutros pogledah treću HotD ...
Uvodna špica s temom i prvih 5minuta je čista 10-ak, ostatak sam prespavao 😆 So boring |
I meni se prema prvim dojmovima čini da je bolji LOTR nego GOT nisam nista gledao zasad, jel LG Amazon Prime radi u 4k ili bolje nac u videoteci. Uzet cu prime pretplatu kad izadje jos par epizoda i grand tour pa bacit oko za LOTR, a HBO Max uzmem na kraj miseca na tjedan dana
Ovo sam našao i to mi se ne sviđa: "I've watched several 4K UHD movies my CX with the Prime app.. Visually they're definitely higher quality than 1080p, but I've found the picture quality lacking compared to Netflix or the HBO app on my CX." a nije da je ni netflix bas on par... ili bolje gledat preko firestick 4k... |
Koliko vidim sve je dostupno u videotekama u vrhunskoj kvaliteti.
Sat vremana 4k materijala u 10gb u x265 uz atmos, hdr i 10bit, ja bi rekao bez imalo kompresije. |
Citiraj:
Uglavnom šou epskih razmjera, ali iz totalno krivih razloga. Danas na poslu svi bruje o tome, a zagriženi LOTR i fantasy obožavatelji pljuju, jer serija im nema veze s vezom. EDIT: |
Ja zadovoljan sa prvom epizodom Rings of Power. Sedmica lagana
|
Ja sam isto zadovoljan prvom.
Fali autentične muzike koja bi ono nešto probudila u meni, ali za sada ima potencijala. |
Jel samo mene ovaj Daemon T podsjeća na Domagoja Vidu?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22. |