![]() |
nije to to. ht-ov je crni, sa donje strane zaobljen, iza ima cak prikljucak za obicnu antenu (dvb-t2) te navodno da podrzava h.265 kodek i da ce stream na njega ic preko tog kodeka sto znaci usteda u bitrateu ali bumo jos videli.
|
Ne razumijem zašto bi itko (pa bili to i razno razni ekonomisti/menadžerčići) bacio u smeće najpoznatiji (i može se reći gotovo jedini) (IP)TV brand u Hrvatskoj i zamijenio ga nekim generičkim i bezličnim NextTV :hitthewal: Da ne spominjem koliko je maxTV lakše izgovoriti od nekog branda koji ima 2 uzastopna slova T koja moraš izgovoriti :lol2:
|
Meni iskreno tak svejedno kak ce se zvat ak ce dobro radit i imat kvalitetnu sliku :)
|
Evo da objavim ekskluzivnu priču oko iptv stb Maxtv prijemnika.Prijemnik
posjedujem tjedan dana na tesnom programu i moram reći sve najbolje. Prijemnik je samsung po ht oznaci samsung ht 500 a po orginalu oznake gx-ht 501el.Proizvođać cal-comp elektronika.Uvoznik samsung electronica austria gmbh Praterstrase 31 Wien AUSTRIJA.Prijemnik posjeduje antenski ulaz dvb-t2 kao i usb utor.Daljinski je jako dobar dobar u ruci i brz. Koliko kod sam se trudijo nisam uspijo dobiti podatke iptv resirvera oko perfomansi jer su očito službena tajna.Trenutačno su nova tv i arene,histori diskaveri na havec sistemu.Posjedujem još jedan maxtv ali na tim resirverima nemogu gledat te tesne kanale.Ima novo sučelje koje kod pokretanja novog kanala daje vrijeme završetka postoječeg kanala ali najavljue i novi kanal. Jačina tona vidi se u gornjem desnom kutu kao kružnica sa brojem u sredini. Ostale opaske objavit ču kasnije.Imam puno slika i objaviču ih kasnije. Nisam baš vičan objavi slika,ali potrudit ču se. |
C:\Users\Admin\Desktop\Slike
|
Čemu dvbt2 ulaz, da jednog dana bez telefona/interneta dobivamo maxtv?
|
Citiraj:
|
samo ti rokaj slike i dojmove ;)
|
Citiraj:
Mozda iz drugog pokusaja bude bolje :) |
Citiraj:
|
I nek mogu složit kanale kako hocu a ne da mi svako malo bloka i moram zvat da mi odblokiraju
|
Ispričavam se na objavljivanju slika novi sam pa nisam pročitao pravila,pa ču sada malo
opisat izgled iptv prijemnika.Dakle dužina je 20cm,širina 12cm,i visina 3,5cm.Napajanje je 14v,lan priključak,spaja se HDMI kabelom te TRRS utikačem kojim se preko SCARTa također povezuje na TV. Ima također USB utor ali neznam koji.Na tesnom kanalu NOVA TV ima oznaku HEVC-HD-8,5, a na sd kanalu HEVC-SD-3.Ima još test,VIASAT NATURE PPV TEST ZENTERIO.I jošDUMMY TEST ZENTERIO. |
Je li epg pregledniji nego na sadasnjem prijemniku? Moze li se odmah vidjeti info o trenutnoj emisiji jednim klikom?
I da li igdje u sucelju pise taj next tv ili i dalje max tv? Sent from my D6503 using Tapatalk |
Bilo bi odlično kad bi imao hdmi CEC podršku pa da se izbaci jedan daljinski.
|
|
Da li dolazi samo novi prijemnik ili i novi router? Pročitao sam na jednom drugom forumu da dolazi fritzbox..
I da li se maxtv2go ukida kao posebno naplacivana usluga? Recimo ako imam max sport plus hd onda cu besplatno moci na mobu ili laptopu gledat te sportske kanale koje placam za tv? Sent from my D6503 using Tapatalk |
Daj stavi koju sliku uređaja i sučelja, nije valjda da je u 2017-toj problem postavit slike na forum :)
|
|
Fora slike, tebi to radi bez dvb-t antene, ne znaš njezinu svrhu ni čemu služi taj utor?
|
Hvala na slikama, dobro to sve skupa zgleda, posto pise da je multimedija player jesi probao pustit nesto prek usb-a? Video il audio file i kak uopce zgleda sucelje media playera?
|
Mogu ispričat svoju priču na neka pitanja,uspijo sam dobit vdsl od 35 megabita i ruter za to
ali to mi je bilo malo,pa sam uzeo još jednu liniju sa novim brojem također u vdsl, pa sada Matv vozim na 35 begabita a internet također vozim na 35 begabita.Cijena mi je čak niža od paketa kad sam imao sve u jednom paketu.Preporuka ko god može uzet još jednu liniju neka razvoje Matv od interneta dobit če stabilne parice ,manje blokiranja a cijena nije veča.Ja sam se sa time približijo optici. |
Maxtv ti vuče 3-4Mbps tj "megabita"
Cijena 3XS paketa je oko 210-240kn, tj koliko se uspiješ cjenkati sa prodajnim predstavnikom. Sumnjam da možeš uzeti "zasebno" maxtv (treba i router) te on tada ne "dobiva 35 megabita" već i dalje dobiva 3-5Mbps koliko mu je potrebno za rad. Slika ti je dobra, da li brzo mijenja kanale? |
Dolazi samo novi stb prijemnik u kojeg se upisuje broj računa i glavni pin tako da netreba
tehničar koji če registrirat seriski broj , sučelje odmah radi. |
Oni ce samoinicijativno zamjenjivat stare uređaje ili kako?
|
Tko zna, po nekom redu njihovom će mijenjati.
I koliko sada sve to plaćaš happyday? |
Znači sad uz hevc bi mozda trebalo manje mbita za hd?
nadam se da nema zamjene rutera jer ja sad sa speedtouchem mogu imat hd max tv i net 10 mbit, sto sa zte nisam mogao.. Po ovom sto je poslao happyday pretpostavljam da nema tog next tv-a, nego ostaje maxtv Sent from my D6503 using Tapatalk |
Evo računice maxtv+halo 169,00kn,+tel.i internet za starije od 60 god.također 169,00kn,znam da tu ima dodataka na opremu i još nekih dodataka, ali propusnost nema
cijenu.Tablet za 99,00kn sve se zbraja.Nemojte zaboravit da tv visoke razlučivosti kuca na vrata pa i na maxtv pa treba biti pripravan,poslije možeš samo kukati.Žao mi je onih koji nemaju tehničkih mogučnosti, ali ko sada može nek krene čim prije. |
Happyday, da li se tipkom info odmah dobije sadržaj emisije koja se trenutno gleda?
Sent from my D6503 using Tapatalk |
Da li podržava hdmi cec?
Tj da s daljinskim od tva upravljas nextvom ako je spojen preko hdmi? |
I jos ako možeš staviti sliku dok je u tv vodicu
Puno pitanja pokušač ču polako odgovorit,T-com makar sam laik nije za sada prešao
sa HEVC 264 na HEVC 265 da bi se bitrajt smanjijo a da bi HD slika bila bolja i dostupnija široj masi.Na promotivnim kanalima i dalje piše za HD 8,5 a za sd kanale 3. |
Taj ulaz za antenu se možda bude koristio kao neki fallback u slučaju kvara pa se lako bude prebacivalo na sliku s antene.
|
Gdje to piše da je paket Max arena 5kn mjesečno?
|
deveta strana novog max tv cjenika, ispod tablice mala slova
|
To znači da ako ja imam MAX 3S ugovor koji traje još 6 mjeseci mogu uzeti MAX arenu za dodatnih 5kn mjesečno ili moram još neke pakete uzimati/mijenjati?
|
Ne kužim za koga se to odnosi, piše Arena paket 5kn, Sport Slus 15, prošireni i HBO Premium 5kn?
https://i.gyazo.com/be721c3fe66c8bbc...07f2221a6e.png |
Ma ne znaju ni u SZK... Mozda će u ponedjeljak biti jasnije. Pričaju ljudi na jednom drugom forumu da je to za magenta1 korisnike
Pito sam na face-u, moraju tamo znat jer je pisana komunikacija i sve se može screenshotat, na telefonu ih boli tuki naravno.
|
ja sam pitao na chatu na njihovom sajtu, nemaju pojma..
|
"Pozdrav, ****. Navedena cijena se odnosi na aktivaciju dodatnih paketa u sklopu Magente. Naime, riječ je o popustu od 50 kn koji se može obračunati na jednu od novododanih usluga. Možemo provjeriti i mogućnost po tvojoj liniji, molimo te da nam samo dostaviš broj koji koristiš kod nas i svoj OIB (ako usluga glasi na tebe) ili poziv na broj primatelja s nekog od računa za uslugu. Iris"
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:29. |