![]() |
meni se mod na c2y veoma svidio,hardocore je fora....
samo nebi trebao uvijek biti ukljucen.... al da je ok je..:D |
Imam problem jedan. Dok hoću pucati i staviti si nišan, ono desni gumb mi je sve crno i ne vidim ništ. Dok maknem nišana je opet sve oke. Stavil sam si slabije postavke i onda je dobro, ali grafika nije lepa jer mi je sve na low onda, a mislim da mi je dosta jaki komp da nebu sve na low. I ne šteka mi dok je na high.
Valjda je neko već pital to negdi, ali nisam našel. |
Meni se jako sviđa hardcore mode :)
|
jucer sam oko pola 1 ujutro uletio na hardcore mode, totalni zakon.
Rokanje sve u sesnaest, jako zabavno.:goood: |
Može IP od nekih HC servera :) Cracked ofkors.
|
Citiraj:
Baš sam bio sinoć na C2Y i mogu reć da nije loš server.... Možda me se netko i sjeća (Stoned Rider)... I imam samo jednu zamjerku... Ona mapa Vacant i sabotage na 5 rundi nikako ne idu zajedno.... E, sad sam pročitao malo stare postove, pa vidjeh ono za rafalno i G3, a sad pazite ovo... Neki dan igram na XO| serveru, i bila neka panika pa sam slučajno postiskao neku čudnu kombinaciju tipaka i odjednom mi je G3 počeo pucati rafalno.... Gledam, nevjerujem, pucam još malo a on i dalje rafale.... onda me ubiše i G3 više nije bio takav... :wtf2: |
Gledam tu kako je "rasturate" na netu i slinim...:nuts::( (a na stolu mi stoji igra:D)
poludit cu ak uskoro ne kupim grafu,da mogu to vrtit :D |
Citiraj:
Pozz i pucamo se navecer. @Mitz JR. jesi to ti bio sinoc ili stari? :D |
Citiraj:
Kaze se "prilagoden za one koji su zagubiliu orginalni cd-key i u procesu čekanja su dok ne dobiju novi od activisiona" :D |
Citiraj:
Ja sam frendu stavio takvu grafu i vrti sve u 16. Naravno ne u Hi, ali za multi je to prednost. :D |
Citiraj:
IP: 85.190.9.201:28960 :P :P Citiraj:
|
Citiraj:
A sinoč se pogodilo dobra i jedna i druga ekipa pa je malo potrajalo... inače je sabotage ograničen na 20 minuta sveukupno. |
Igra mi je predobra pogotovo Multiplayer u kojem ima jedna mapa 1x1 di se svi kolju.Predobro.
|
Citiraj:
Inace bilo je super jucer :) Ne odlazis valjda? :stoopid: |
Ajmo gore malo se napucavat ,ima nas par
|
Citiraj:
|
Jel zna netko kak updejtat PB na 2009 verziju?
odem na onaj config da mi sam updejta i stavi mi 2032 verziju |
Izasao novi patch 1.4
http://www.infinityward.com/modernwarfare/patch/ CHANGES: * "Winter Crash", a holiday version of Multiplayer map "Crash" * Improvements to the server browser * Fixed some rare bullet accuracy issues for all weapons. * For server admins: fixed user ban list not working correctly on servers. Ban.txt will be created in the main or fs_game directory |
Citiraj:
hahaha, do jaja, winter crash :) Ocem to igrat :)))))) |
a stim patchom se moze igrati na serverima 1.3 (iako si uvjek napravim kopiju exe fajla) ali me samo zanima :D
|
Citiraj:
|
Sinoć i ja zaigrao po prvi put mp.Bilo nas par do 1 sat ujutro ..sve u svemu jedva čekam da dođem doma..pozz ,PeachWize
|
odmah gore :D
|
jaoooo, stavio sam patch 1.4 i sad ne mogu na servere... !1
a piše da će raditi igra na 1.3 serverima... mamicu im... a oću ić bušit ljude.... |
na 1.4 server mogu ici oni koji imaju originale,mi koji smo izgubili original nemozemo :D
|
:lol2::lol2:Ja sam isto mislio stavit 1.4 al san odlučija sačekat vidit šta drugi kažu izgleda da san dobro napravia.:kafa:
|
a fuck
|
Citiraj:
evo da nemorate cekat , i sporo skidat :) |
Citiraj:
"Blagdanska" nova mapa mp_crash_snow je :lol2: |
Ja sam instalirao 1.4 i sve normalno radi (a zagubio sam original, vjerojatno ispod kreveta).. :D
|
jeli netko za malo napucavanja na c2y serveru?
|
evo posto uskoro radim jedan mali lan za ekipu , zanima me kako se namjesta server za cod4?
|
uđeš u multiplayer, start new server, odaberes lan i stisnes start. drugi uđu u multiplayer i na join game, source odaberu lan i joinaju ti se kad vide server......
ovo vjerojatno nije ono kaj si tražil al sumljam da ces dobit nejke vise na ovom forumu jer je protiv pravila ;) |
Citiraj:
|
ja sam skinio sada patch 1.4, i ne mogu ni na jedan server.. udem na server,izaberem team i samo mi pise Server Disconnect!!
Pomoc!! |
Citiraj:
|
niko neće pucat? :)
|
presao sam cijelu iogru i otvorile su mi se šifre. za otključat zadnju šifru moran naći još 7 laptopa(enemy intelligence) na misijama safehouse, all ghilied up i one shot,one kill. pa ako mi možete pomoći i reći gdje se nalaze ti laptopi na spomenutim misijama
|
jel netko ima rjesenja za taj moj problem?! nemam sta raditi po cijele dane...:(
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:41. |