![]() |
probao sam ja sve na max ali opet isto
|
ajmo jedan rezime za one koji ne znaju kako dići fps, znači ovo pomaže:
-page file na disku na kojem je instal. igra. -clip capture ugasiti -nvidia driveri za nvidia grafičke kartice -? imali još nešto? |
Citiraj:
|
a kako to sa page fileom napraviti... ?
|
dobro ljudi jel može tko odgovoriti ako na 8600gt m(mobile) idu ovi driveri od nvidie. na njihovoj stranici ne piše da mogu u tu grafu
fala |
sipe - mozes mi dati link za te beta drivere za ati, kad se ocekuju pravi?
|
s tim driverima 180.84 čitam po netu da kad ih instaliraš u gta4 nema ammo countera, da li je to istina???
isključite vsync, dobi se do 2-4 fps-a više...u folderu gdje je instalirana igra napravite .txt dokument (notepad), koji se zove "commandline.txt" i i njemu napišite ovo "-novblank", spremite i pokrenite igru:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Odlično... |
hvala ljudi na pomoći
|
Meni je nevjerovatno da netko izda takolose optimiziranu igru. Steka mi svako malo, posgledajte mi pod moj comp pa recite jel on preslab za normalno i ugodno igranje?. Znam da mi rade i farcry i fifa nova i nba2k9 i sve ostale sa max detaljima a ovaj gta mi steka na low detaljima :D. Mogu li si kako popraviti performance prije patcha ili da jos cekam :D
|
Citiraj:
|
Hehe ma znam to ali nemoze ni gta biti toliko jak, kad mi sve ostalo radi puno bolje. Jel vista 64 mozda ima utjecaja na brzinu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
desni klik -> properties -> security -> advaned -> u prozoru "Group or User names" klik na svoje ime (koje ste dodali ako ste slijedili postupak od Lihto-a) advanced -> permissions -> klik na svoje ime -> edit -> opet klik na svoje ime -> Edit -> full control TOCKA. Pogubio sam se objasnjavajucio ovo. Katrastofa... al su ga zakomplicirali... |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
@sa20...ja ne znam šta ti smatraš ugodnim igranjem, ali slideshow s tom karticom na navedenim naslovim nikako nije ugodno igranje, ta kartica nije ni bilzu high end kartica, to je grafa za donje srednje tržište kartica- i nemoj da ti ulijeva nadu to što piše 9500gt-kladim se da 8600gt POJEDE tu karticu, za gta će ti trebati ipak nešto puno jače...
jedno pitanje, jel poboljšava šta performanse 8.12 rc3 driveri ili samo ispravljaju te neke greške sa teksturama? |
Citiraj:
|
imal neko linkove za ati patch taj koji spominjes
|
Citiraj:
|
Patch : Rockstar radi i na zakrpi, zapravo ona je već gotova, a trenutno je na certifikaciji kod Microsofta, jer je riječ o Games for Windows igri. bug.hr
ATi 8.12 driveri koji poboljšavaju gta4 performanse izlaze 10.prosinca inače,rockstar je tako dobro pogodio ponašanje auta,jer je izrazizo zabavno te putovanje između misija nije nimalo dosadno i jednolično |
Nije me bilo 2 dana na na forumu i već se priča okrenula...
U 1000 postova se samo pljuvalo po njemu i ja odustanem da ga nabavim,reko nema sanse za mog piceka da to potjera..sad odjednom svi igraju gta sa nekim high postavkama i novim driverima... Mene zanima realno kolko ste fpsa dobili nakon svih modova u usporedbi sa friškom ne modanom instalacijom gta..imal nade za mene... |
Čini se da ova igra voli "par jezgri" više...
http://www.pcgameshardware.com/aid,6...essors/?page=2 QX6850 (65nm) na 3GHz gazi E8500 na 4GHz. I jedan "homemade" test sa XS-a: http://www.xtremesystems.org/forums/...10&postcount=3 |
Sad kad ekipa počne masnovno kupovat quadove zbog toga :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ONtopic: ovi novi driveri mi i nisu nešto pomogli, ide i dalje na ~22 FPS-a pri sve Low (1920x1200) na mojoj konfi :stoopid: - ne radi benčmark i pri ponovnom ulaskom u igru resetiraju se postavke...i to sve na SP2 - ne čudim se :D |
ovako frend ima konfu: ati radeon hd3870 512mb, 2 gb rama kingmax, procesor: amd athlon x2 5400+ 2,8GHz i sve stavi na low i detalje sve na 10 i trze da se nemoze igrat sta je gta tako zahtjevan???
|
Karavan smanjen na kompaktnu verziju za po gradu :goood:
http://i281.photobucket.com/albums/k...GTAIVSmart.jpg |
Gdje da podesim page file?jel to u system-advanced-performance-advanced-vitual memory?ako da koliko da stavim?i koliko to pomaze,za sada sam iskljucio v-sync i clip capture.
|
evo ljudi ja sam stavio nove 84 drivere za nvidiu i grafika, brzina sve je bolje. još su mi na nekim mjestima teksture loše. zna li tko kako staviti iste na low
|
Citiraj:
ja imam 2gb rama page file 3gb |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
najbolje kupit intelov i7 pa rokaj mare po gta 4.....
nego za one koji se žale da nema AA u igri..jeste probali preko nvidia control panela (ili ATI-evog) na exe file od gta 4 uključit anitaliasing? ja tako radim za PES 2009 i sve prijašnje PES-ove....gta mi štekari za poludit pa neću ni probavat s time.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:07. |