![]() |
Nisam sve čitao jer sam nakon 5. reda popizdio pa ću ti replyat samo ovo za reklamacije kaj ti je teta prenesla.
MMM agram mjesečno okrene do 20.000 mobitela. Ima najviše samsunga. Znaš zašto? Jer su najprodavaniji. Da je najprodavaniji LG, bilo bi njih najviše. Tako da ovaj pokušaj hračkanja na Samsung i nema neko tlo. Nije da branim proizvođača jer znam da ima govana od uređaja i tehnike, ali izjava "najviše se kvare" je totalno šuplja. Ne kvare se ni više ni manje od ostalih. A i pogledaj LG i G3, G4 i Nexus 5x modele. Nema matičnih ploča na lagerima koliko umiru... Tako da ono, nisi pogodio bit, štoviše mašio si "ceo fudbal" :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Link-botovi ne čitaju, samo pišu :D
|
Zato ima preko nekoliko miliona postova... Ko forumski RSS je.
|
Ima netko preporuku za case i tempered glass za A5 (2016)?
Pošto je na rubovima staklo blago zaobljeno kao na S7 i iPhone 6s ako ne griješim, a Nillkin upozorava na bijele linije na tim rubovima sa njihovim staklom, možda bolje uzeti nešto kao ovo: http://www.ebay.de/itm/SCHUTZHULLE-C...item6db3a53f69 Prije ovoga mislio sam uzeti Nillkin Amazing H Pro, imao ga na LG G4, meni bolji osjećaj pod prstom bio od tvorničkog stakla, odlično! :D |
Ja ti mogu samo reci ako uzimas prozirni, tanki silikonski case uzmi neku "marku" jer ovi noname od 1-2$ su lutrija sto se tice dijelova oko tipki.
|
Citiraj:
Case kupio od ovog : http://www.ebay.com/itm/111878459425...%3AMEBIDX%3AIT A staklo imam od ovoga : http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Amaz...gplZsZv0XFvSWA Stvarno je staklo bolje od tvorničkog šta se tiče glatkoće, ali ima kao što kažeš cca 1 do 2mm bijelu liniju po vanjskom rubu zbog zakrivljenosti. Ja sam se pomirio s time pa ne tražim dalje. Case je odličan, stvarno kvalitetan, možda malo pretanak pa ne znam da li bi zaštitio mobitel u slučaju pada sa veće visine. |
S7 SM-G930F (naš)
Vipnet HR update izašao - BPI8 (20,68 MB) Samo September security update vjerojatno. Navodno idući update je Nougat. Ovaj MM je ok, nadam se da Nougat neće usrat kak su usrali Lolipop na S5 recimo koji je tada bio flagship. |
Meni je jučer odradio neki update od 152mb... Sad to ovako izgleda.. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...937707bc94.jpg
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Samsung a5, postoji li mogucnost ''beskonacnog'' ucitavanja otiska kod otkljucavanja mob, da mi ne daje zabranu onu kad falijem par puta za redom?
|
Citiraj:
|
Imaš 15 puta pokušati ili otisak prsta ili PIN kojim si zaštitio otisak prsta. 15 puta ti mora biti dosta za bilo šta. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako ti je suha koza i popucale jagodice, zaboravi.
|
Citiraj:
|
Ima li tko informaciju koliko dođe kupnja i zamjena baterije u ovlaštenom servisu za S6 edge?
|
Baterija 180 kn + 1h rada servisa 160 kn. Za S6 je toliko frend platio ako se dobro sjećam.
|
Zahvaljujem.
To i nije strašno. Mobitel mi je sada cca 1,5godinu i dolazim kući s posla s 35% baterije. Prije sam redovno dolazio s 55-60%, a nemam osjećaj da sam se razbacio nešto u korištenju, tako da vjerovatno baterija popušta. |
Već drugi s7 sa istim problemom. Zvucnik počne krcati dok pričam i moram napraviti ustima vakuum na zvucniku da izvuces membranu van. Kolega ima isti problem. Svi kupljeni u tmobile...
|
Zvuči kao smetje od "zvučnika", sad ti vidi:
- jel se može zamjeniti - koliko je kompliciran zahvat - nađi zamjenski da paše električno i gabaritno a da nije smetje ko ovaj - u veselom duhu nastavi niz :) |
Citiraj:
|
koliko dugo držite mobitel na punjaču? zanima me s obzirom na ove quick charge i te tehnike brzog punjenja do 50-60% za pol sata, sat, znači koliko dugo držite mob uključen u punjač (punjenje do 100%), čisto da mi baterija na samsungu a5 2016 potraje koju godinu, a neželim da mi neizdrži pol dana ko sestri recimo (s4)
|
Nije toliko bitno koliko dugo drzis mobitel na punjacu, jer jednom kad dodje do 100% mob se vise ne puni.
Za bateriju je puno bitnije da se sporije puni. Znaci ako nije bas nuzno, iskljuci fast charging i po mogucnosti koristi neki "sporiji" punjac... |
Cijelu noc ako treba :) Neka battery IC odradjuje svoj posao, a ako ne, neka krepa.
|
Već 5 godina se baš nimalo ne zamaram s time, ako treba punit stavim, skinem kad mi zatreba/ujutro/kad se userem možda je predugo na punjaču :P
Imam i malu bateriju na kojoj zna visit po cijele dane ako je youtube heavy dan i eto ga petu godinu drži dan baterije (galaxy s2) |
Citiraj:
|
Ja (na G5) koristim tronsmart punjac koji ima i 2.0 i 3.0 punjenje. Ako mi nije hitno punim na 2.0, ako je hitno na 3.0
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Inace, misljenja sam da je fast charging zaista potreban samo u situacijama kad se zuris i sl. Moj s7 se sa FC-om puni citavih 20-tak min manje nego sa standardnim punjenjem (na original punjacu), tako da mi to apsolutno nista ne znaci u zivotu, a pritom se mob i baterija manje griju. Mislim da to ne moze biti lose ;) |
Znaci mogu iskljucit fast charging u opcijama i punit normalno tj. sporo na njegovom orginal punjaču?
|
Citiraj:
|
Kupio ženi jučer A5. Mogu vam reći da skoro što nisam svoj S6 zamjenio za to čudo :)
|
Je super je mob, meni osobno bi bio perfektan da je veličine A3 modela, ali s istim hardverom unutra...
mora se neka zamjerka nać, jel :goood: |
ZAsto mi ne dopušta prebaciti muziku na sd karticu, dopusti samo na memoriju uređaja, a za karticu mi kaze da je prekinuta veza ili uređaj ne reagira!? A5 2016, google mi bas i nije puno pomoga, ai u strci sam za trazit rješenje, pa ako ima ko zna u čem je kvaka...
|
Kartica je u qrcu možda.
|
Probaj malo očistiti kontakte na kartici pa probati, ali vjerojatno je riknula.
|
Citiraj:
|
|
Striko sammy opet u nevolji...:fiju:
Btw, ekipa sa S7/S7e - jel vam stiga kakav update ili bar security patch od 8. miseca? Ja sam jos na BPH6, August 1. security patch... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:00. |