![]() |
Puno previše za naše prilike. To su nečije dvije mjesečne plaće.
Nekako se više veselim potencijalnom izlasku Surface phonea. |
Uz mobitel se navodno dobije ~200€ vrijedan accesory - vjerojatno Continuum dock, wireless charger, wireless zvučnik tako da je cijena korektna.
I dalje preskupa za moju financijsku sliku :D |
Kaj je najgore ono smeće od gejfona se prodaje i za više pa prolazi ali oni imaju marketing i "pasivne kupce"...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I vrlo vjerojatno ti dodaci neće biti dostupni u brdo zemalja, uključujući i Hrvatistan.
|
Naravno da neće, cijena će biti ista, a od opreme 0, kao i dosad. Bitno da u Indiji ide..
|
Citiraj:
Imaju bolji App Store, kamera im je svaki godine high-end, izrada samog uređaja je od high end materijala, neograničen broj dodataka za mobitel itd... Ali slažem se da ne vrijedi toliko, ali je bolji Microsofta i WP8.1-WP10 |
Citiraj:
No ja zadovoljan sa svojom L640, solidan uređaj, solidna kamera u kombinaciji sa niskom cijenom. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aluminij i staklo high end materijali? :D
Ajd da su stavili titan, kvalitetni čelik, safirno staklo, grafen i sl :) |
I Nikal da se ne piga ako se ne pregrije mob :)
|
Lumia 550
još jedan super telefončić za "kikiriki"...4.7 incha, gigu rama, microsd slot, amoled hd, solidna kamerica (i ona napred), LTE....taj bi se mogao prodavat ko pljeve... |
I nažalost Snapdragon 210.
|
Citiraj:
|
Ima li SD210 ograničenje u video snimanju kao što ima SD200? Znam da zbog toga Lumia 535 ne može snimati HD video.
|
Citiraj:
|
Potvrđene specifikacije 950XL
http://www.phonearena.com/news/Micro...-leaks_id74005 |
Bas sad gledam simpinu reklamu. Za 648kn dobijete lumiu 535, tenisice startas i jos love na racunu :D
|
Citiraj:
|
Jedno pitanjce za vlasnike 1020. Jer ima RAW u auto modu? Znam da ima u manualnom al me interesira dal ima i u autu..
|
Naravno da da. Kad izabereš dng + jpeg, radi tako bez obzira radio ti manualno ili ne. Isto je na ostalim Lumiama
|
Negdje sam naletio na to pitanje pa me zanima. G4 nema RAW opciju u auto modu, nemaju ni sve kamere kolko sam vidio. Novije ugl. imaju. Thx..
|
Detaljne specifikacije L950/XL. Hint: obje će imati Glance, skeniranje zjenice oka, brzo punjenje i USB-C konektor
http://www.windowscentral.com/new-mi...-950-xl-slides |
L550 nece imati USB-C, slabija zadnja kamera u odnosu na L535
|
1 privitaka
Citiraj:
S obzirom da ima mSD utor, kad bi multifunkcionalni (ili mSD ili druga SIM kartica) , mozda bih cak i razmislio da prijeđem na WM. |
Ozbiljno me privukla Lumia 950 dok nisam procitao da bi mogla imati OLED display. Jednom imao i vise nikada :hitthewal:
|
Citiraj:
Ja pak ne bi na ništa drugo :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
WP + (SAM)OLED je win kombinacija. Ekran na L1520 je odlličan, ali pokraj ekrana na Ativu izgleda kao da je nižeg ranga.
|
Citiraj:
|
S obzirom da jos dobivas lovu na racunu, mislim da za tu cijenu nema boljeg paketa.
|
Citiraj:
|
Slažem se.
To mi je isto minus na 950, ali usprkos tome - na popisu za kupnju je. Kad padne cijena, naravno. |
Kao friški vlasnik S6 Edge (koji ima AMOLED) slika se može postaviti da izgleda prirodno i lijepo. Nisu više onako ogavno napadne boje a opet postoji prednost crne kao prave crne.
Ne bih zato isključio AMOLED ekran kao najbolju verziju ekrana za smartphone, dapače - ako 950 bude imala ekran kao S6 onda nema straha, samo prednosti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:02. |