![]() |
:roller: Ok, eto me u utorak. Šta je layout nigeria? Da se brinem ako mi gosti to vide? :D:goood:
|
1 privitaka
Jabse brinuo :D
Privitak 16069 |
Citiraj:
|
Bar nije čirilica:D
|
Citiraj:
http://article.techlabs.by/img/artic...neral_view.jpg Inace cu podgrijat pive :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pokupio jutros - super je tipkara. Silent as hell, flat tipke, jako slican feeling K750 ali zeru tvrđa.
Pive su ti kod Darkya :beer: Sad je već možda i samo jedna, ako je skrko jednu :D |
Pratio ja i vidijo sve kroz nadzor. :D
Hvala! |
Nešto slično i moj poslodavac radi :D neka vas.. :D
|
A majkumu! Ova K290 po defaultu ima swapane FN i F tipke!
U prijevodu - ALT+F4 ne radi, F1 za help ne radi, hrpa shortcuta u IDEu koji koristim ne radi, za svaki bog moram stiskat FN tipku :-( press na F4 baca settings, F12 za inspect shutdowna PC - ne moze to tako. Nino, koji je return policy, ne instalira mi se SetPoint softver da se to vrati u normalno stanje, jer ju spajam na desktop i svako malo na svoj i poslovni laptop. Nema sanse da to rijesim jer na poslu imam normalnu neretardiranu tipkovnicu koja ima normalni raspored a SetPointa za Linux nema da si ga mogu na laptop instalirat :fuming: :hitthewal: :hitthewal: :hitthewal: |
Iako vjerujem da neće biti problema s povratom, neznam čemu sad čuđenje toliko?
Pa sve ti piše na službenim stranicama. Jel tak kupuješ i druge stvari da si ne pogledaš manual il se makar raspitaš? Il makar prosurfaš pol minute? |
@zwer, a nista, umjesto da scimas darkya ili mene na mail, ti panicaris ovdje.
Donesi tipkalo u original pakiranju i dobijes povrat. Cak i bire ti vratim, nikakve police i bakraci tu netrebaju. |
Nino moze li se preko tvog shopa napravit prednarudzba za Galaxy S7 + gear VR i da stigne 3 dana prije sluzbenog datuma prodaje? Vidim da i drugi webshopovi nude slicno. Ako da, koja bi bila cijena?
Hvala. |
Sa sigurnoscu mogu reci da ne, jer vidim da je vani kod dobavljaca datum dolaska naveden 11.03., što bi značilo da bi oko 15.3.-17.3. stigao do mene. :(
|
Ok, hvala. :)
|
Citiraj:
Ehhhh da si cito K2xx temu to is mogo znati prije narudzbe (Ja sam imao K290 neko vrijeme ali sam je zamjenio za K280 bas zbog tog s*anja premda sam imao windowse i setpoint instaliran ali znalo se nekad zblesirat/zaglavit pa sam moro u driverima uljuci/iskljuci da proradi bez restarta. Osim toga sa FN tipkom i plave boje donje strane/kabela nevidim nikakvu razliku izmedju K290 i K280 tako da sam sad nekoliko mjeseci vec na K280. |
Citiraj:
Planiram neku konfiguraciju tipa i5-4460, wd 1tb blue, gtx 950. Psu fractal int m 450 w. 8gb Kingston fury i neka budget matična cca 450 kn. Ugl računam nekih 4400 prije rabata. Postoji li mogućnost neke akcije? :) |
Pa na linkovima ti piše i5 4460 + SSD od 120Gb je uključen
Popust za forumaše je 3% |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa pratio si temu za K290, ocito si se unsubscribeao prerano ;) ? http://forum.pcekspert.com/showpost....6&postcount=61 |
Treba taj tekst zacrvenit i font 70. :fuming:
|
Citiraj:
Dobra ponuda ali nepotreban mi je taj SSD, Windows 10 nemam potrebu plaćat, a kućište mi ne odgovara. RAM nije naveden imenom, svakako bih htio Kingston Fury (pretpostavljam da se taj i nudi). Napajanje bi rađe Fractalovo modularno 450w. Ako složite neki bundle tipa ovo što sam napisao, stižem odma =) |
Pa kad stavis u kosaricu ono sto te zanima, koliko izlazi cijena?
|
Citiraj:
Npr. ovo kućište: Sharkoon Vaya II Value Edition Midi Tower ATX Sad jedno pitanje plz, postoji li mogućnost nabave ovoga: CM Elite 430 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U toj nižoj klasi Zalman R1 je nenadyebiv: filteri za prašinu, tri 12cm venta dolaze s njim (znači u startu je dobro provjetren i malo bučniji ;)), regulacija brzine ventova, kavez za diskove bolje riješen, otvori za donekle sakrit kabele, rupa iza matične za hladnjak na procesoru (da je ne moraš vadit ako nije hladnjak s push pinovima), USB 3.0 naprid, mogu dulje grafe stat ako zatriba, bočni prozor (tko voli)...
Šteta jedino šta trenutno nije dostupan u Uzija |
@nino: jel bi bilo moguce nabaviti volan Logitech Driving Force GT?
Citiraj:
|
Sve 5, bar nije cijena nebu pod oblake.
Inače "Gnjilus" je razvalija prednji cover na Fractalu R4 u jednom unboxingu (onaj iza prednjih vrata šta drži filter i ventove), a imam dojam da inače postupa s hardwerom ka syss s AMD-om https://www.youtube.com/watch?v=nctCt4tGQms Ovo je u rangu piljenja AGP/PCI-express konektora grafe da stane u matičnu :p BTW Zalman R1 ima i u biloj boji za cca 50kn više?! - o bože odvratnosti, nadam se da ide i naljepnica Končar/Gorenje/Samsung u bundleu -.- |
@nex, daj mi ovo copy/paste pukni na info manki uzishop hr da provjerim cijenu i dobavljivost.
Menscini da sam nedavno prodao g29, pa nadjem i ovog onda. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ima par stvari za zamjerit pored općeg osjećaja jeftiniće: - napred ne stanu 2x120mm venta s filterom. Ne znam kako im je to promaklo, ali ako staviš 2 (a predviđeno je za to) filter ne stane i ne može se zakačit niti prednja vrata zatvorit. Možeš bez filtera al onda stvarno brzo posauga prašinu. - Moguće je spojiti samo 2 venta na fan controller |
još jedna pohvala za uslužnost i brzinu dotične trgovine!
|
Citiraj:
|
Naručeno, javim iskustva kad stigne konf. =)
|
Citiraj:
Instalirao SetPoint na ovom svom iz potpisa i promjenio ovaj gornji red tipki da nisu multimedijske nego F1-Fštogod i dalje je tipkuša radila normalno i na M6600, E5430 i jednoj X99 konfici, a nijedna od njih nema SetPoint SW instaliran. |
A mamicu joj :fuming: Imas neki Linux pri ruci? :hitthewal:
|
Citiraj:
Meni na DualXeon maticnoj nece pa sam imao spojenu jos jednu tipkovnicu stariju zbog toga dok je nisam zamjenio za K280 :). |
Budem probal čim doma dojdem pa javim, nisam u dosu isprobaval, ali u bios sam ušo s njom, tak da F2 sigurno radi :D
EDIT: kaj nije da te logi tipkovnice imaju svoju neki internu memorijicu da pamte takve stvari? Burazova neka bežićna Kxx wave nešto znam da ima, jer sve promjene koje napravim rade na svim kompovima uredno. Kak bi inače s jednim receiverom mogo furat xy tig unifying drangulija :) Edit: u bios mogu, ali dos i linux 0 bodova, sad mi nije nist jasno. Nakon posta f2, f11 i f12 mi otvaraju opcije koje lap nudi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:13. |