![]() |
Crouch:p
Bogme je žilav ovaj Stoke:) |
Svaka čast za stoke city. ;) Chelsea FTW. :D Curica dala gol, a vidim da je i Drogba dao po povratku. :)
|
Mogao je Giggs u zadnjem napadu presuditi:D
Real-Rayo odlicna tekma,Milan dobro za sada:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
atletico je dobra ekipa, u bilo kojoj ligi svijeta igrali bi značajnu ulogu, no večeras je bilo pomalo otužno gledat koliko su nemoćni u srazu s najboljom svjetskom ekipom... |
strasno kako su ih nadigrali, stvarno su odigrali atomski nogomet opet :D
mislim atletiko je respektabilna ekipa, ali ovo je bila barca kakvu znamo :P |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije da nešto volim Real ali volio bi da Barca ima dostojnog konkurenta. Kao i u F1, dosadno je kad netko dominira i kad ga nitko ne može pobjediti. |
Sinoć me je Mančhester koštao tolko para da bi vjerovatno polugodišnje Ždere mogao počastit....užas...
Danas me baš zanima kak bu Juve na tvrdom gostovanju u Cataniji. Izuzevši navijački aspekt,današnje tekme su tolko usrane da se Hajduk-Slaven čini najvećim derbijem u Evropi :) |
|
Danas Dinamo. Bod bi bio puna šaka brade, mislim da nije nedostižno.
No ovog puta bi nekaj trebali odigrati i Sammir i Badelj. |
Slazem se,uzet bod,prva liga zapad...ovi doma nisu legli ima puno...
|
Citiraj:
Kelava - Leko, Vida, Tonel, Ibanez - Badelj, Calello, Pokrivač, Kovačić - Sammir - Beqiraj ili Kelava - Vida, Tonel, Šimunić, Cufre - Badelj, Pokrivač, Leko, Ibanez - Sammir - Beqiraj Veli Krunek da Joe ne bu igral, ali nisam tak siguran. Makar, Leko je fakat dobro odigrao protiv Reala na desnom boku. |
CSK Moskva - Inter Milano 1
Bayern - M.City x SSC Napoli - Villareal 1 Trabzonspor - Lille X M.United - Basel 1 Otelul Galati - Benfica 2 Lyon - Dinamo Zagreb X2 Real - Ajax 1 p.s ovo gore su moja očekivanja i nade. :D Bayern - City i Real - Ajax će biti odlične tekme uz Lyon - Dinamo. :) |
Lyon je u prilično dobroj formi, sumnjam da dinamo može tamo da bodova.
Odigrao: Real - Ajax 1 United - Basel 1 Lyon - Dinamo 1 Samo da me ne kiksa Kristina. |
Citiraj:
|
Oho...dobro da nisam do klade otišao. :D Idem sada. :D
DINAMO! :D |
Ajmooooo plavi! :D
|
Bayern - City 1:0 - Gomez :D
|
Kako me ovaj komentator živcira...
|
Nemogu ja ovo gledati...prvi puta dok je komentator počeo vikati ja sam mislio da Dinamo ima šansu, okrenem se prema TV-u, a kad ono kita.
|
Balkanska Barcelna nije bas danas na nivou ili je??
Trebalo je bit vec bar 4:0 ali imaju srece. Europske tekme u gostima je ono cega se moram bojat, tj. potpunih potopa. Jedan takav se sad nazire. Dao bog da sam u krivu ali.. |
Biće tucet! :-)
|
2:0 za Bayern :D
|
Moglo je bit i 1:1 da je Fatos zabio...vezni red ne postoji...ali kompletni
edit:Badelj ponavlja istu igru kao i u predhodnim europskim utakmicama-decko si hakla i gubi lopte za kontre,misli valjda da igra protiv Naftaša |
Citiraj:
Zato što su primili dva tipična Dinamovska gola, nisu na nivou ili? Ne igraju loše, čak su imali i jednu odličnu priliku (Bećiraj).. |
Naši igraju ko da nisu jeli tri dana...
|
Citiraj:
|
apsolutno zasluženo vodstvo bayerna, sve vrijedno pažnje u prvom poluvremenu njihovo je djelo...još da schweinsteiger nije zapucao onu zicerčinu - utakmica bi bila riješena. 'moćni' manchester city poptuno izgubljen u prijevodu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Polupriliku? Jebena 100%tna šansa, samo što je ovaj tikvan... Nebitno, možda se desi čudo u 2. poluvremenu :goood: |
Ne moze Dinamo svaku tekmu odigrat sa 120% a to je potrebno za dobru partiju. Zato se i bojim da bi gostujuce tekme mogle bit jako teske za gledat..Nije pritisak ko doma pred svojim navijacima i lakse se opustit i ne potrudit se bas onako kako treba..
Sve se jos to moze promijenit ak sad u 15,20 min zbiju gol. Rukavina recimo.. |
Citiraj:
Citiraj:
Kad sam vidio što je Schweinsteiger fualo jednostavno je bilo :fuming: Ali dobro su ovo riješili |
Opet taj Ibanez! Puj!
|
Ja više ne gledam utakmicu. Pogledat ću još samo Krunu na Santiago Bernabeu i, što se mene tiče, Dinamo je svoje odigrao. :D
|
Katastrofa. Samir i badelj su za zatvor, ibanez rupa. No, stvari se razvijaju ocekivano. Tekme s ajaxom su jedine gdje dinamo mozda moze nesto napraviti...
|
Evo ga ulazi Rukavina sad su gotovi jer ce se Rukavina iskupit za sve one 100% sanse kaj je prokockal..
Sva sreca da Lyon nije pohlepan i da su se malo smirili.. Tekma sa Ajaxom i to doma ima sansi ali u gostima se dam kladit da ne budu dali nikome ni gola, osim danas Rukavina 2kom. Vida je opet kralj.. |
Manchster - Basel 2:3 :D
|
|
Kladio sam se sa šogorom.
On se kleo u pobjedu ili nerješeno, a ja sam mu rekao da će Dinamo izgubit 3:0. Fali mi još jedan gol. :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |