![]() |
Titanium Backup (mora ti biti rootan mob)
|
|
Citiraj:
Quake 3 je puno moćniji engine bio i prebačen je već odavno :P Ali super da su cijelu igru prebacili :) |
uuuu vec vidim da cu morat kupit 3 dodatne baterije :) hehe
|
Danas sam se malo igrao za novim Desire HD-om.
Fora mobitel (imam "stari" Desire), ekran je stvarno velik, no i cijeli mobitel je dosta glomazan - Desire se čini dosta manjim u direktnoj usporedbi. Ekran je stvarno velik, no AMOLED sa Desirea je bolji u svakom pogledu (boje, kontrast, crna, vidljivi kut), iako nisam isprobavo na suncu. Aparat je odlično napravljen, iako su oni paneli nazad malo čudni, no ok je, iako mi vanilla Desire ima dosad najbolju stražnju stranu koja se ne kliže i ne grebe, kod HD-a je samo donji dio. Dolazi sa par promjena u UI-u i par programičića.. odličan smartphone, iako mi je "stari" Desire draži zbog fizičkih tipki, pozadinskog materijala i normalnijih dimenzija. |
Izašao novi OTA update za Desire HD i Desire Z. Poboljšanje kamere i fluidnost sustava. Verzija : 1.72.405.3. Poboljšanje je vidljivo.
Pripaziti na probleme s rootanjem: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=879525 Meni ne smeta, pošto ne mislim root-ati i sl. :D |
Trebala bi mi jedna informacija, zanima me da li VIP prodaje zakljucane ili otkljucane verzije HTC Desirea ? Radi se o mobitelu koji je kupljen na pretplatu.
I ako prodaje zakljucane, koji je postupak otkljucavanja ? Rootanje ? |
Nisam još probao, ali iz njihove SZK su mi tvrdili da su zaključani. Znat ću ti reći za par dana kad frendu stignu Wildfire i Desire uzeti na 'Sve za posao' tarifu.
|
kod vipa je fora da lockanje uredjaja zavisi o tome koliko ih brzo mogu isproučiti tako da se lako desi da jednu pošiljku lokaju a jednu ne tako da je sve vise manje lutrija.
|
A koji je postupak otkljucavanja, rootanje ili ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
postoji hrpa stranica koja ih prodaje, i hrpa ih scama ljude. |
Citiraj:
|
Otključavanje nema veze sa garancijom.
|
Citiraj:
Zahvaljujem na informaciji :chears: |
Mislim da su trenutno svi Desire-i u Vipu otkljucani a ako su zakljucani otkljucas kod njih jest da kosta ali.....mislim da ako otkljucas negdje drugo da gubis garanciju
|
Citiraj:
|
nema ti vise tih 1200 kn nego sad ti je 50% manja pretplata, sta je jos bolje. kako vidjet koji ti je ekran na desireu, pise li negdje ili se to vidi na ocigled?
|
Smanji osvjetljenje na minimum pa ak je crvenkast to je AMOLED.
|
kad smanjim osvjetljenje (brightness) onda je slika tamna i ne baca mi na crveno al koja je uopce ta drasticna razlika izmedu AMOLEDA i SLCD ako mi netko moze ukratko objasnit.
I gledao sam na kutiju od uredaja ne pise mi nista osim 3.7 inch touch-sensitive screen. |
Citiraj:
za AMOLED je naglašeno da je AMOLED, koliko se sjećam |
je, probao sam s povecalom test. SLCD je...u cemu je fora s tim ekranima uopce?
vidim da na obje strane ima + i - vezano za te ekrane. |
Samsung proizvodi i svoje će isporučivati Amoled odnosno Super Amoled. Prema svima pak u usta. Uglavnom, još nisam kupio ali sam vidio drastičnu mjeru Amoled vs Slcd uživo na poslu.
|
Citiraj:
Ukratko, AMOLED je bolji u kvaliteti prikaza slike u gotovo svakom pogledu osim pod suncem. |
Tako je, svoj SLCD baci u smeće jer će te počet peć oči i dobit ćeš gonoreju :D koliko je brutalno loš.
|
|
Citiraj:
Inace govorim o prepaidu, ne o pretplati ;) |
Frendu stigao Wildfire iz VIP-a - zaključan je. Čekamo da mu dođe Desire pa da vidimo koji je ekran (inzistirao je na AMOLED-u) i je li zaključan.
|
Ima li neko z4 root da mi posalje ? Probao sam Optimusa rootati UniversalAndroot ali ne da. Na njemu je oficijelni LG 2.1 Eclair, mozda je u tome problem ? Kako rootati Optimusa sa Eclairom ?
|
Citiraj:
z4root download EDIT: Kako kopirati aplikaciju na root memoriju mobitela ? Hoću si stavit gingerbread tipkovnicu jer ima veće tipke, ali za instalaciju moram je staviti na phone (2.1 Eclaire softver kod mene). |
Citiraj:
Sad jos da pocistim ono smece sto ga je LG nekeljio (SIMS3 i ostalo) :D |
Samo pazi što brišeš. Shazam i Foursquare da, no nemoj brisati onu navigaciju, mape ili nešto slično što je povezano sa Google-om. Jer ako pobrišeš jedno, neće drugo raditi.
To sam ja naučio na teži način kada sam pobrisao Google Talk i onda nisam mogao ništa sa Marketa instalirati. |
Citiraj:
To sam si i ja pomislio.... nego ako nekog na dhdu zivcira samo 5-minutno blinkanje ledica nakon poziva/sms "missed reminder" je uber imba kul stvarcica.....preporuka |
danas sam upgradeao galaxy s na froyo preko kiesa, prvo nije uopce htio uc u sistem nakon instalacije, stalno javljao greske, pa sam napravio factory reset i sad ok funkcionira. prije sam imao 2.1 s koji je u quadrant standard benchmarku davao preko 2000 bodova, froyo daje 1000.u cemu je stos?
|
Citiraj:
mislim sad kad ti froyo daje score od samo 1000 mos se komotno ubit. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Momci, nekaj mi nije jasno što se tiče mobilnog prometa (preko 3G/EDGE i sl.). Možda je bedasto no, kako primati MMS poruke, a da se ne troši drugi promet (pod time mislim da mi Tele2 uzima 10lipa za 100kB prometa i slično) ?
Znači, prije sam imao stari mob, Nokia sa S40 softverom i tamo sam samo instalirao MMS postavke i ćao. Kad mi je netko poslao MMS, dobio ga, a da nije kune uzeo. Surfao preko wap-a nisam nikada. Kako to srediti sad na ovom Androidu ? Nemam nikakav paket, pa baš i ne bih htio da mi widgeti za vremensku prognozu i slično uzima promet, a opet bih htio primati MMS poruke bez da budem na 100 muka. Za MMS se treba omogućiti 3G mreža i to je to ? Ili pak moram omogućiti mobilnu mrežu sa nekim ograničenjima ? Instalirao sam 3D watchdog sa APNdroid koji ima u sebi onda opciju da se onemogući 3G, no da se za MMS ostavi. Jel to to ? |
Citiraj:
Inace meni ne skida nista prometa kad dobijem mms...htc desire z. Probaj provjerit apnove ako su mozda neispravni ili sl. Ako ne zelis koristiti internet onda apn internet izbrisi ili dodaj nesto da se ne moze spojit... |
Moze rijec preporuke o Desireu HD?
Tolko sam se zagrijo za taj mob da mi iPhone4 vec poceo sucksat :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:28. |