![]() |
http://upit.cc/images/1ff47ae5.jpg
Evo ovako izgleda.... Znaci nema gresaka, tako da neznam zasto stalno ide taj check disk... |
Citiraj:
|
|
Pozdrav ljudi!
Imam ovakav problem. Pokusavam napraviti cistu instalaciju Win7 na Toshibi Qosmio G30-126 sa Fujitsu MHV2200B HDD. Ima dva diska od 200GB koji su potpuno ocisceni iz DOSa pomocu DBan-a. Problem je u tome sto Win7 kod instalacije ne prepoznaje diskove, dok ih XP uredno registrira i moze se instalirat na laptop, dok Win7 nece.:fuming: Citao sam na nekim forumima da se usnime driveri s usb-a, no nigdi nisam uspio pronaci drivere za ove fujitsu HDD-e. Nemam pojma vise, pomagajte! :care: |
Citiraj:
trebas drivere za chipset/sata ne za same diskove. vjerovatno ti je baceno na AHCI u BIOS-u pa te prca, ali ja bi tako i instalirao. druga solucija je da bacis na IDE compatibility mode ili kako se vec zove pa instaliras. probaj sa sajta njihovog skinut drivere za chipset i onda unutra pronadi drivere za sata i rokni ih na USB stick te tokom instalacije kad ti ponudi browsaj do njih. ne sjecam se tocno kad te pita win7 i dali je isto kao sa WinXP da moras tipkat F6 na pocetku. :chears: |
Na komp imam spojene obicne logitech zvucnike, te receiver preko optike. Kada pod sound u control panelu prebacim da zvuk ide preko optike, svaki put kada se pokrene neki zvuk na kompu (npr klikanje u windows exploreru kada ulazis u foldere), prikaze mi se gore desno sound level, kao na OVOJ SLICI, i tako stoji 4-5 sekundi
Da li postoji nacin da se to makne? Ide mi na zivce uzasno... |
Ima li netko problem s instalacijom WIN7 sa usb sticka na asrock z68 pro3-m?
Javlja se ovo: http://img828.imageshack.us/img828/7...eme4instal.jpg Uploaded with ImageShack.us Na stranici odakle je slika pise da treba u dvd drive staviti bilo koji dvd i sve sljaka ok ali meni nece. Probao sve drivere s instalacijskog diska ali nema sanse da proradi. Instalacija s DVD-a prolazi bez problema. Probao i sata 2 i sata 3,ahci i ide itd ali nista. Probao par razlicitih verzija win7, sp1 i bez ,nlite-ane i svakakve ,jedno 4,5 verzija. |
Bo, ista ploca kod mene, sve proslo super, instalirao sa USB sticka, Win7 x64... Instaliraj sa DVD-a da ne gubis vrijeme, IMO.
|
Citiraj:
|
pozdrav ekipa :chears:
moze mi tko reci kako ovo maknut,svaki put kad se dignu windowsi se pokaze...pocelo je nakon sto sam manualno instalirao drivere za wireless karticu koji nisu sjeli....poslje toga karticu sam uspjeo instalirat tako sto sam je pobrisao u device manager pa ju je win sam nasao kao i drivere ,tako da ona sad radi al ovo se pojavljuje pri paljenju...probavao sam ova neka rijesenja sa neta al nis ne pomaze http://www.pohrani.com/t/1F/rU/xqfbZ9A/wz.jpg |
Msconfig? Pa eliminiras taj servis.
|
hmmm a pod kojim imenom da ga nadjem ?
|
:stoopid: Pa pise gore.
WZCSLDR2.exe |
e pa nema mi ga tamo :)
|
pardon nije bio pod services,nego pod start up al dok nisam pogledao sa strane sta mi pise sta je bilo skriveno nisam skuzio da je to taj vrag,ugl iskopcan je bio ....? sta dalje
|
Opet se prave mutavi. Windows 7 share bez passworda, na *nixu oderem samo user name prvi put, i od tada iman share. Windowsi 7 samo vide komp, uđu bez passworda shareovi nedostupni. :smoke:
|
mali problemčić... proces je bio sljedeći:
- instalirao ssd disk - windowsi ga prepoznali - preko iso file pokrenuo novu instalaciju win7, smjestio ih na ssd disk - instalacija prošla uredno i brzo - pošto su prijašnji windowsi bili na raid 0 polju dva diska od 500gb to sam išao "rastaviti" - nakon što sam u biosima promjenio sa RAID-a na IDE (probao sam i AHCI) stavio sam da boot-a sa ssd diska - i tu se pojavio problem... neće mi bootat sa ssd diska windowse - još je veće sra..e to što nemam windowse na dvd-u nego su ostali na jednom od hardova jer uvijek pokrećem na novo instalaciju preko iso file iz windowsa. jel ima tko kakvu ideju? sad moram okolo žicati windowse neke da instaliram čisto da uđem u njih pa od tamo da opet pokrenem instalaciju mater -.- |
Radis sve naopako...:stoopid:
Sad posudi DVD i instaliraj klasicnim nacinom. S upaljenim AHCI-jem. I drugi put kad kazes "nece mi bootat sa ssd diska windowse" preciziraj zasto... jel se srusi usred boota, jel missing loader, jel ovo jel ono? |
Citiraj:
|
T
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo ovako imam problem s novim kompom, a na njemu su windowsi 7 64 bitni. E sad krenuo sam instalirati office ali kad kliknem na office proffesional 2003 edition javlja mi ovu poruku. Error executing file. The requested operation requires elevation. Dali to ima veze s 64 bitnim windowsima i kako to rješiti? Hvala.
|
Probaj opciju "Run as administrator."
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eh sad :D Guglaj malo "UAC" win7.
|
Pozz imam jedan mali problemčić ječer sam instalirao SP1 za WIN 7 x64 i sad mi u control panelu piše kod rama 4,00 GB (3,25GB Usable) kako napraviti da je 4gb iskoristljivost. Dok nisam imao SP1 nije bilo 3.25 Usabale
|
Nije baš problem, ali da ipak pitam. Postoji li za W7 nešto slično nliteu za XP? Želio bih integrirati SP1 i razne KB-ove u samu instalaciju da mi ne mora svaki komp to skidati iznova. Ono što je malo nespretno je činjenica da na jednom mediju ima 32bitna i 64bitna verzija W7, a izašao je posebni SP1 za svaku od tih verzija. Kod XP toga nije bilo jer je 90% korisnika koristilo 32bitnu verziju.
Isto tako me zanima ima li netko nekakav link odakle bi se mogli skinuti svi ti silni KB-ovi za integraciju kao posebni fileovi ili kao paket svih njih. |
Citiraj:
Jel imaš integrisanu kartu??? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Asus Striker Extream
|
Citiraj:
|
evo stavit ću pod ovu temu, jer ni sam ne znam koji je problem....dakle imam windows 7 i jako se sporo pali i gasi u zadnjih par dana, ali kad se upali sve normalno radi, ništa ne šteka, pa ako neko zna...
|
Citiraj:
|
evo instaliro nanovo win7 i sada je sve kako je prije bilo. Valjda je bio problem u SP1
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
opet sve isto ko što je i bilo
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:09. |