PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=144700)

Bakica47 31.07.2013. 18:05

Skinuo sam part 1, sada skidam 2. Nije mi namjera da kritiziram jer još nisam sve isprobao, ali pregledao sam sve skripte iz skinutog dijela (u part 2 su samo texture) i ostao razočaran, jer sam očekivao neku novu priču ali ostalo je sve kao u osnovnom COP-u. Izgleda da se promjene odnose na grafiku, zvuk, neka nova oružja a fabula ostala ista. Vidjet ću kad sve skinem i spojim ali mislim da sam u pravu. Mali savjet: spremite negdje stari folder bin za svaki slučaj) jer novi ima dosta promjena.

Tajl3r 31.07.2013. 18:11

Citiraj:

Autor Bakica47 (Post 2437987)
Skinuo sam part 1, sada skidam 2. Nije mi namjera da kritiziram jer još nisam sve isprobao, ali pregledao sam sve skripte iz skinutog dijela (u part 2 su samo texture) i ostao razočaran, jer sam očekivao neku novu priču ali ostalo je sve kao u osnovnom COP-u. Izgleda da se promjene odnose na grafiku, zvuk, neka nova oružja a fabula ostala ista. Vidjet ću kad sve skinem i spojim ali mislim da sam u pravu. Mali savjet: spremite negdje stari folder bin za svaki slučaj) jer novi ima dosta promjena.

Pa ovo nikad nije bio mod sa novom pričom ...

Bakica47 31.07.2013. 18:27

Ima ih nekoliko, npr. Put u Pripiat. Dolina Sorohov, ali mislio sam na obim zadataka, novih likova i sl. Izgleda da kod raspakiravanja treba isključiti antivirusni jer je meni Norton u nepovrat iz foldera BIN izbrisao wrap_oal.dll (povezan je sa eax zvukom)

kasper_sky 31.07.2013. 19:23

imam problem.
znaći clean instal copa. dobra verzija. sve štima na to ovaj mod bez beda instal. kako sam ušo u menu tako gore na opciju USS asoulter i sve opcije koje izaberem sve mi je crno/plavo i nema slike uđem u igru nema slike. promjenio video opcije ništa. možda do drivera idem probat.
koristim Latest Beta Driver 179 MB 13.6 Beta 6/7/2013
netko ?

edit: izgleda da nisam jedino po njihovim komentarima isto. stim da jedan kaže da treba one fileove prebacit extra a drugi kaže da se taj problem dešava kad skineš 2 part rar download pa se ne stekaju dobro?

itko netko problem?

Bakica47 31.07.2013. 19:58

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2438028)
imam problem.
znaći clean instal copa. dobra verzija. sve štima na to ovaj mod bez beda instal. kako sam ušo u menu tako gore na opciju USS asoulter i sve opcije koje izaberem sve mi je crno/plavo i nema slike uđem u igru nema slike. promjenio video opcije ništa. možda do drivera idem probat.
koristim Latest Beta Driver 179 MB 13.6 Beta 6/7/2013
netko ?

Snimio, ušo u igru bez problema. Možda pomogne: kad sam skinuo part1 i part 2 prebacio texture iz part 2 u gamedatu iz part 1 i onda to prebacio u igru. Folder bin nisam ni mijenjao. Stalker COP.exe prebacio u direktorij igre. Znači nisam aktivirao MISERY2.0 setup.exe nego spojio part 1 i 2. Inače ja imam ati 4850 i driver 13.1 jer za tu karticu nema drugog.

kasper_sky 31.07.2013. 20:05

i radi? nekužim setup nisi diro?
wtf?

aha evo ga
FOR ANYONE HAVING PROBLEM WITH MISSING TEXTURES:

if you downloaded 2 part version YOU NEED TO put folder called "TEXTURES" INSIDE OF "DATA\GAMEDATA" folder of first part OTHERWISE IT WONT INSTAL ANY OF TEXTURES
a za flash L http://www.miserymod.com/?slider=sli...upport-mod-dev

Bakica47 31.07.2013. 20:15

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2438050)
i radi? nekužim setup nisi diro?
wtf?

Igro sam već par verzija Misery i nikad nisam aktivirao setup. Sve što treba je u gamedati i radilo je bez problema.

Bakica47 31.07.2013. 20:22

P.S. U setupu biraš hoćeš li retail(1602) ili steam, Određuješ FOV (domet vidljivosti). To mi ne treba pa ga i ne pokrećem.

kasper_sky 31.07.2013. 20:24

je istina.
evo brijem da sam uspio jer su bili veoma brzi odgovori em tu na forumu em tamo na mod chatu i za sada se samo nadam da neću imat errore i crashove koje spominju.

ekipa koja je probala kaj kažete na mod?

Tajl3r 31.07.2013. 21:41

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2438064)
je istina.
evo brijem da sam uspio jer su bili veoma brzi odgovori em tu na forumu em tamo na mod chatu i za sada se samo nadam da neću imat errore i crashove koje spominju.

ekipa koja je probala kaj kažete na mod?

Evo tek sad ču nešto zaigrat pa javim izgled zanimljivo ovaj black road hmm njam njam

Bakica47 31.07.2013. 21:51

Ako nekome smeta nišan kao točkica neka ode u gamedata\cofigs i otvori system. U šestom redu odozgora s lijeve strane upiše ove parametre: length = 0.005 ;0.0015
min_radius = 0.005max_radius . Dobit će ovo +

Tajl3r 31.07.2013. 22:25

A ono izgleda da ču morat ovo zaigrat onako opet pošteno kao i verziju 1.0 samo malo imam problema sa ovim flashlightom iako sam instal fix blica mi ne stoji svijetlo kostantno pa sam jedva iz kuče one proklete izašao,i da ovaj dosta zapinje na Quick load-u i save-u ruši se i tako vjerojatno če još nekakav patch izač.(iako igram na extra detaljim sve do daske mozda i zbog toga)(a u vezi flash... neki kažu da treba flas...novi skupit?nemam pojma trebam malo bolje još sve proštudirat ali čini mi se ok)

kasper_sky 31.07.2013. 22:30

ovak meni se stalno ruši xray engine ovo ono. nemogu pokrenut igru na ništa više osim static light detail..... ovo drix 10 i 11 i dynamaic isto nista. quick save i load isto kanta.
lampa pod light kažu da treba ili kupit novu ili baterije a na onaj detector imaš flash light noramlni. uglavnom izgleda ok i obećava soluidnu zabavu samo neznam kak da popravim to rušenje.

Brko 01.08.2013. 09:29

Stavio skidat, ali ne znam kad ću stići igrat. Na godišnji pičim oko 20.8 a sad neću imat preveć vremena. A ovo što pričate o crashanju me uopće ne ohrabruje...

kasper_sky 01.08.2013. 10:27

neka izbace par zakrpi za taj mod pa ćemo vidjet kasnije....
mislim da pošto mi imo bakicu da nam netreba neki tamo žbljb lik...

vahha 01.08.2013. 12:18

Steam verzija...
Imam problem pri pokretanju. Zamrzne se igra kad kliknem Enter the Zone. Pokrenuo sam instalaciju sve uredno proslo i onda kopirao texture u gamedata folder. Pokusao sam je pokrenut iz folder ali mi javi Application load error, dok sa desktop ikonice ude u igru ali se zamrzne.
Any idea?
Thx

Bakica47 01.08.2013. 13:03

Citiraj:

Autor vahha (Post 2438301)
Steam verzija...
Imam problem pri pokretanju. Zamrzne se igra kad kliknem Enter the Zone. Pokrenuo sam instalaciju sve uredno proslo i onda kopirao texture u gamedata folder. Pokusao sam je pokrenut iz folder ali mi javi Application load error, dok sa desktop ikonice ude u igru ali se zamrzne.
Any idea?
Thx

Sa steam verzijama nemam iskustva. Probaj deinstalaciju cijele igre, nanovo ju snimi. Ne pokreći instalaciju. Part 1 otvori, otvori data, prebaci gamedatu u direktorij igre. Onda otvori part 2 i prekopiraj texture u gamedatu. Slijedeće iz part 1 Stalker-COP.exe prebaci u direktorij. Tu ikonu izvuci na destop kao shortcut. Ja sam inaće najprije napravio novu mapu, u nju raspakirao part 1 i 2 i onda prebacivao. Folder Bin nisam dirao. Probaj tako a ako ne ide onda prekopiraj i Bin pošto vidim da u njemu ima Steam_xrEngine.exe.

Bakica47 01.08.2013. 13:08

Citiraj:

Autor vahha (Post 2438301)
Steam verzija...
Any idea?
Thx

Uh, zaboravio. Za svaki slučaj ako mijenjaš Bin negdje spremi stari da ne moraš opet snimati igru.

donbon 01.08.2013. 14:07

Nažalost ništa od ovoga Misery 2.0.Šteta.
Igra radi normalno bez moda, ali kada se ručno kopira data iz Misery 2 foldera u igru je nemoguće ući.
Loading screen ide, pa baci nazad na desktop ili se smrzne igra.
Čak ponekad sam primjetio smrzavanje kursora u glavnom meniju.
Kako kaže bakica nema potreba pokretati Misery2.0 setup.
Pokušao sam sve moguće načine ali ne ide.U data folder(Misery 2.0) se nalazi bin, gamedata i stalker-cop.
Koliko čitam internetom mnogi imaju probleme, rijetko tko da igra.

Bakica47 01.08.2013. 14:37

Citiraj:

Autor donbon (Post 2438358)
Nažalost ništa od ovoga Misery 2.0.Šteta.
Igra radi normalno bez moda, ali kada se ručno kopira data iz Misery 2 foldera u igru je nemoguće ući.
Loading screen ide, pa baci nazad na desktop ili se smrzne igra.
Čak ponekad sam primjetio smrzavanje kursora u glavnom meniju.
Kako kaže bakica nema potreba pokretati Misery2.0 setup.
Pokušao sam sve moguće načine ali ne ide.U data folder(Misery 2.0) se nalazi bin, gamedata i stalker-cop.
Koliko čitam internetom mnogi imaju probleme, rijetko tko da igra.

Ja je igram normalno (mislim igrao sam i odustao jer imam puno bolji), ali toliko sam očekivao od tog moda, gledao ko mujo u onaj brojač da otkuca pa da je mogu skinuti i onda osto razočaran. Grafika mu je ostala ista kao u starom Misery, najavio neku ultra Atmosfear3 a ostala ista. Ništa posebno a igra traži jaču konfiguraciju. Očito nisu usklađeni neki parametri.

Brko 01.08.2013. 16:49

Citiraj:

Autor Bakica47 (Post 2438369)
Ja je igram normalno (mislim igrao sam i odustao jer imam puno bolji), ali toliko sam očekivao od tog moda, gledao ko mujo u onaj brojač da otkuca pa da je mogu skinuti i onda osto razočaran. Grafika mu je ostala ista kao u starom Misery, najavio neku ultra Atmosfear3 a ostala ista. Ništa posebno a igra traži jaču konfiguraciju. Očito nisu usklađeni neki parametri.

Tresla se brda rodio se miš, kako je već netko rekao. Bojim se da je to jedan od onih modova koje ću preskočiti.
100 puta sam rekao da može bit super mod, ali ako se ruši, trza i kuburi, nemam što gubit vrijeme na takve poluproizvode.
Još kad bakica kaže da pola toga obećanog nema, nikako nemam volje za taj misery sa moddb-a :thumbdown:

Bakica47 02.08.2013. 13:00

Za one kojine mogu pokrenuti Misery 2. Bio na službenom ruskom forumu Stalkera. Napisali: dekompresiraj part 1 i 2. Iz drugog u prvi prebaci texture. Stavi gamedatu u direktorij igre. Pokreni zatim MISERY2.0 setup.exe, odredi putanju gdje ti je snimljen COP. Na kraju Stalker-COP.exe označi kao run as administrator. Sve to lijepo napravio i šipak, ne pokreće se. Srećom napravio backup igre (instalacija promijeni dijelove bina i direktorija). Vratio na staro, ostavio i stari Stalker-COP.exe i ušao u igru normalno. Ne treba ni ono run as administrator. Izgleda da je najbolje početi kao snajperist (nešto bolja oprema) jedino ne znam što mu nisu dali neki bolji snajper a ne Mosin i 1. svj. rata. Frajer je po činu bojnik a pošalju ga u Zonu ko sirotinju. Ja sam '91. imao nešto moderniju pušku (M48) ha, ha. A bio sam običan vojnik.

Brko 02.08.2013. 15:20

Citiraj:

Autor Bakica47 (Post 2438825)
Ja sam '91. imao nešto moderniju pušku (M48) ha, ha. A bio sam običan vojnik.

Pa tanđara je moderna verzija mosin naganta :D ali da je idiotarija da takav like ide sa tanđarom, je. On je trebo odma imat neku jaču auto rifle.

Bakica47 02.08.2013. 16:18

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2438930)
Pa tanđara je moderna verzija mosin naganta :D ali da je idiotarija da takav like ide sa tanđarom, je. On je trebo odma imat neku jaču auto rifle.

Probo sam nešto preuredit. Prvi problem je što sve skripte kad se otvore sve što piše je vodoravno, nepregledno. U redu, napravio sam neke okomito i promjenio neke stvarčice. Na početku imam protektu i za nju optiku koja obilježava likove. Je, u svim modovima to šljaka ali kod njega ne. Kako sam mijenjao par puta neke stvari uvijek sam počinjao ispočetka. Jednom dok sam skakao sa sanduka na onu neku makinu da preskočim ogradu odletio sam u zrak ko sa trampolina barem 20 m u zrak i nakon pada skoro se cijeli polomio. Kod blowout (Emisije) ostao vani da vidim kakva je to nova Atmosfear. Razlika u jednom sitnom efektu. Za one koji igraju u špilji gdje je helikopter na Platou (iskoristiti Nou sa Arke da pokaže put) dva su tijela. Jedan ima snajper Dragunov, nešto oštećen.

Tajl3r 03.08.2013. 01:01

Evo patch izlazi 7 kolovoza,ali ja clean unistall i install i sad radi ok sve nema rušenja(i da skinuo ponovo ali sa moddb linka http://www.moddb.com/mods/stalker-mi...light-quickfix preporučam jer sad radi ok.btw ostavljam mod za jesen/zimu prevruče za igrat i nemogu se uživit :)Eh da zna neko nekakav fix za ovo?dolje desni kraj ekrana http://i.imgur.com/4LDqbkZ.jpg?1
http://i.imgur.com/s1jYnbu.jpg?1

kasper_sky 03.08.2013. 13:25

ja neznam kak tebi radi a meni ne. e taj problem mi izgleda kao da ti se grafa grije pa eror pixele izbacjue.
nadam se patchu!

Bakica47 03.08.2013. 15:21

Citiraj:

Autor BsClocked (Post 2439107)
Evo patch izlazi 7 kolovoza,ali ja clean unistall i install i sad radi ok sve nema rušenja(i da skinuo ponovo ali sa moddb linka http://www.moddb.com/mods/stalker-mi...light-quickfix preporučam jer sad radi ok.btw ostavljam mod za jesen/zimu prevruče za igrat i nemogu se uživit :)Eh da zna neko nekakav fix za ovo?dolje desni kraj ekrana http://i.imgur.com/4LDqbkZ.jpg?1
http://i.imgur.com/s1jYnbu.jpg?1

Imao sam dobru volju da ti pomognem. Sat i pol probao sa sva tri lika na tom mjestu. Toliko sam se vrtio po sobi da već zombi misle da sam luđi od njih. Mijenjao video postavke na sve moguće načine (dinamičko osvjetljenje, rezoluciju i dr.) ali uvijek sve u redu. Ja imam monitor 22" ali COP-a već godinama igram na rezoluciji 1440x900(likovi i objekti imaju normalne proporcije), medium postavke, osvjetljenje puno dinamičko(dx10), isključen antialisang i vertical sync. Možda drajver grafe u pitanju. Ja imam ati 4850 i 13,1 drajver. Beta nikad ne stavljam. Jednom sam u jednoj igri imao sličan problem i drajver je to riješio. U principu nisam od onih koji odmah stavljaju novi drajver čim izađe jedino onda ako neka nova igra to zahtjeva. Osim toga mojoj kartici je za sada maksimum 13,1 - noviji mi ne odgovaraju.

JoZ@ 04.08.2013. 11:28

Citiraj:

krivo
da je odma imo naj pušku i odjelo bil bi u igri presumnjiv em bi nama (nekima igra bila prelagana) :chears:

Bakica47 04.08.2013. 13:26

Citiraj:

Autor JoZ@ (Post 2439458)
krivo
da je odma imo naj pušku i odjelo bil bi u igri presumnjiv em bi nama (nekima igra bila prelagana) :chears:

Hvala, Joz@, sad sam napokon shvatio zašto sam '91. dobio tanđaru i par metaka. Da ne budem sumnjiv i da mi ne bude prelagano. Da se ne shvati ovo kao neka ironija ali svaki put kad uđem u neki mod sjetim se te svoje situacije. Stalker modova ima svakakvih, u nekima bi mogao i kuhačom na neprijatelja. Zato su mi i najbolji modovi od Sigeriusa i Miserya. Ima nažalost bagova ali se da i to srediti. Nedavno sam si napravio mod (kao temelj uzeo SGM 1.7, stavio AtmosFear 3, neke novitete - sad ga još provjeravam) gdje na početku imam protektu i X8, ali nije lagan jer sam poboljšao AI ostalih sudionika i nemreš se samo tako šetkarati. U dobrom modu i da imaš i najbolju opremu ako se budeš kretao kao Rambo, nećeš daleko. Jedino što u igri, za razliku od stvarnosti, imaš quick save i load pa si opet živ. Nadam se da sve ovo nije netko krivo shvatio ( kao ''matori pametuje). Vraćam se u Zonu, a ako netko nešto zatreba neki stalker će me već obavijestiti.

JoZ@ 04.08.2013. 13:45

Citiraj:

Autor Bakica47 (Post 2439501)
Hvala, Joz@, sad sam napokon shvatio zašto sam '91. dobio tanđaru i par metaka.

i poslje si dobil kaj ? a pred kraj i pancirku baš ko i u igri :lol2:

[GOW]Nec 04.08.2013. 14:00

Citiraj:

OT: Nije, to je švapski Mauser na naš način. ;)

Takav lik i godina radnje ne prolazi bez kakve pucaljke tipa Vintoreza ili barem 74-ke. Kakve repetirke, ta je zemlja radila Typhoon klasu podmornice, pa ne bi baš glavni likovi iz igre s tog područja skakutali okolo k'o Kozaci u medvjeđem krznu s kopljima i praćkama. :D

Bakica47 04.08.2013. 14:17

Vratio se nakratko. Ako netko želi igrati drugačijeg Stalkera treba odigrati 'Dolina Šorohov'. To nije ustvari mod nego zasebna igra kojoj kao temelj služi COP. Područje doline je nešto potpuno novo, nema ga ni u jednom modu. Geografski je zapadno od Zatona. Stalkera Maksa šalje barmen Bradonja sa 'Skadovska' u dolinu da mu pronađe izgubljene prijatelje koji su otišli u potragu za spec. artefaktom. Itd, itd. Igra je zanimljiva, bez bagova, bez trzanja i ostalih nedaća. Poprilično teška. U raru je 191mb ali se bome ima što igrati. Jedino što su titlovi ruski. Ja sam je inače u potpunosti preveo. Ako je netko želi skinuti link je https://disk.yandex.ru/public/?hash=...c%3D&locale=ru.

Tajl3r 04.08.2013. 15:17

Citiraj:

Autor Bakica47 (Post 2439241)
Imao sam dobru volju da ti pomognem. Sat i pol probao sa sva tri lika na tom mjestu. Toliko sam se vrtio po sobi da već zombi misle da sam luđi od njih. Mijenjao video postavke na sve moguće načine (dinamičko osvjetljenje, rezoluciju i dr.) ali uvijek sve u redu. Ja imam monitor 22" ali COP-a već godinama igram na rezoluciji 1440x900(likovi i objekti imaju normalne proporcije), medium postavke, osvjetljenje puno dinamičko(dx10), isključen antialisang i vertical sync. Možda drajver grafe u pitanju. Ja imam ati 4850 i 13,1 drajver. Beta nikad ne stavljam. Jednom sam u jednoj igri imao sličan problem i drajver je to riješio. U principu nisam od onih koji odmah stavljaju novi drajver čim izađe jedino onda ako neka nova igra to zahtjeva. Osim toga mojoj kartici je za sada maksimum 13,1 - noviji mi ne odgovaraju.

Ah ma hvala na trudu:chears:, da 13.08 beti sam drajverima ali ovo mi se znalo dešavat i prije,neznam sad više ni zašto ni kako a i briga me više,dosta sam proba mjenjat i ja sam ali nikako nisam skužio do čega je...ma koga j..e više.Također preporučam Dolinu Šorohov odličan mod.

xGAME 04.08.2013. 16:11

Molim te, koristi interpunkcijske znakove jer ovo je užasno teško čitat.

max111 05.08.2013. 17:10

Zamolio bi kolegu forumaša Bakicu ako želi dati prijevod moda 'Dolina Šorohov' ovdje na forum jer izgleda da je mod vrlo dobar ali teško ga je igrati bez prevedenih dijaloga. Jednostavno nemoguća misija. A u vezi Misery 2 moda mislim da je isto dobar za odigrati naročito black road jer igra ima potpuno drugačiju perspektivu i jednostavno te tjera da se igra potpuno na drugačiji način u smislu preživljavanja u zoni. Istina je da ima nekih bugova i nelogičnosti ali za prave fanove serijala stalker to ne bi trebala biti velika prepreka da probaju odigrati a možda bude i nekih patcheva pa se poprave neke stvari.

Bakica47 05.08.2013. 21:13

Citiraj:

Autor max111 (Post 2439922)
Zamolio bi kolegu forumaša Bakicu ako želi dati prijevod moda 'Dolina Šorohov' ovdje na forum jer izgleda da je mod vrlo dobar ali teško ga je igrati bez prevedenih dijaloga. Jednostavno nemoguća misija. A u vezi Misery 2 moda mislim da je isto dobar za odigrati naročito black road jer igra ima potpuno drugačiju perspektivu i jednostavno te tjera da se igra potpuno na drugačiji naćin u smislu preživljavanja u zoni. Istina je da ima nekih bugova i nelogičnosti ali za prave fanove serijala stalker to ne bi trebala biti velika prepreka da probaju odigrati a možda bude i nekih patcheva pa se poprave neke stvari.

Nažalost postoji problem. Prvo nemam pojma kako folder text staviti na forum, a druga stvar (probat ću ukratko objasniti) tekst koji nije u modu napravio sam slušajući što govore. On je u folderu text, ali da bi se pojavio potrebno je bilo napraviti izmjene i u nekim skriptama gamedate. Slučaj je isti i u drugim modovima. Isto nema dosta prevedenih razgovora, ali se može igrati. Jedino što je ljepše kad znaš sve što govore. Imam i za njih te prijevode, ali je ista stvar kao i kod 'Doline'. Maloprije sam se čuo s forumašom ECHO (inače smo u vezi preko Skypea) i objasnio da ću mu iz tog razloga poslati poštom kompletnu gamedatu. E, baš sam bio kratak!

max111 05.08.2013. 21:22

Dobro znači posao je u tijeku :D ja sam probao igrati taj mod ali jednostavno nemam nikakvih dijaloga samo nekakvi brojevi skripta ili adresa za liniju teksta pa onda klikam napamet i to nema smisla. I kod markera za zadatke na mapi ne piše ništa samo nekakvi brojevi.

Tajl3r 05.08.2013. 21:46

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2439567)
Molim te, koristi interpunkcijske znakove jer ovo je užasno teško čitat.

Može,.-?=)(/&%$#"! pozdrav!

Bakica47 05.08.2013. 22:34

Citiraj:

Autor max111 (Post 2439992)
Dobro znači posao je u tijeku :D ja sam probao igrati taj mod ali jednostavno nemam nikakvih dijaloga samo nekakvi brojevi skripta ili adresa za liniju teksta pa onda klikam napamet i to nema smisla. I kod markera za zadatke na mapi ne piše ništa samo nekakvi brojevi.

Zamolio sam prijatelja forumaša da mi objasni kak nešto staviti na link, jer to do sada nisam radio. Uglavnom, stavio sam prijevod Doline (u raru). To je cijeli prijevod, ali nešto sitno ti se neće pojaviti jer je kako sam već napisano povezano sa drugim skriptama. Ali, bolje išta nego ništa. Kad skineš, odraraj, otvori u svojoj igri gamedata\configs i samo prekopiraj text preko texta. Kad se otvori link skidaj s onoga gore gdje piše preuzimanje text.rar, a ne dolje gdje piše download. Link je: http://www.speedyshare.com/3whzu/text.rar

pixxeel 06.08.2013. 01:08

Fora je ova dolina šorohov, thx i za prijevod.

Inače nije mi jasno zašto baš s.t.a.l.k.e.r. mora biti pošteđen DLC madness-a. Pa tu bi pokupovao sve živo kada bi izdavali dodatne mape i oružja. Ili da barem ima više ovakvih modova s novim područjima. Ostali fpsovi su u usporedbi nekako plastični, jadni, nemaju tu atmosferu i genijalnu balistiku oružja :(

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53.