![]() |
Skinuo sam part 1, sada skidam 2. Nije mi namjera da kritiziram jer još nisam sve isprobao, ali pregledao sam sve skripte iz skinutog dijela (u part 2 su samo texture) i ostao razočaran, jer sam očekivao neku novu priču ali ostalo je sve kao u osnovnom COP-u. Izgleda da se promjene odnose na grafiku, zvuk, neka nova oružja a fabula ostala ista. Vidjet ću kad sve skinem i spojim ali mislim da sam u pravu. Mali savjet: spremite negdje stari folder bin za svaki slučaj) jer novi ima dosta promjena.
|
Citiraj:
|
Ima ih nekoliko, npr. Put u Pripiat. Dolina Sorohov, ali mislio sam na obim zadataka, novih likova i sl. Izgleda da kod raspakiravanja treba isključiti antivirusni jer je meni Norton u nepovrat iz foldera BIN izbrisao wrap_oal.dll (povezan je sa eax zvukom)
|
imam problem.
znaći clean instal copa. dobra verzija. sve štima na to ovaj mod bez beda instal. kako sam ušo u menu tako gore na opciju USS asoulter i sve opcije koje izaberem sve mi je crno/plavo i nema slike uđem u igru nema slike. promjenio video opcije ništa. možda do drivera idem probat. koristim Latest Beta Driver 179 MB 13.6 Beta 6/7/2013 netko ? edit: izgleda da nisam jedino po njihovim komentarima isto. stim da jedan kaže da treba one fileove prebacit extra a drugi kaže da se taj problem dešava kad skineš 2 part rar download pa se ne stekaju dobro? itko netko problem? |
Citiraj:
|
i radi? nekužim setup nisi diro?
wtf? aha evo ga FOR ANYONE HAVING PROBLEM WITH MISSING TEXTURES: if you downloaded 2 part version YOU NEED TO put folder called "TEXTURES" INSIDE OF "DATA\GAMEDATA" folder of first part OTHERWISE IT WONT INSTAL ANY OF TEXTURES a za flash L http://www.miserymod.com/?slider=sli...upport-mod-dev |
Citiraj:
|
P.S. U setupu biraš hoćeš li retail(1602) ili steam, Određuješ FOV (domet vidljivosti). To mi ne treba pa ga i ne pokrećem.
|
je istina.
evo brijem da sam uspio jer su bili veoma brzi odgovori em tu na forumu em tamo na mod chatu i za sada se samo nadam da neću imat errore i crashove koje spominju. ekipa koja je probala kaj kažete na mod? |
Citiraj:
|
Ako nekome smeta nišan kao točkica neka ode u gamedata\cofigs i otvori system. U šestom redu odozgora s lijeve strane upiše ove parametre: length = 0.005 ;0.0015
min_radius = 0.005max_radius . Dobit će ovo + |
A ono izgleda da ču morat ovo zaigrat onako opet pošteno kao i verziju 1.0 samo malo imam problema sa ovim flashlightom iako sam instal fix blica mi ne stoji svijetlo kostantno pa sam jedva iz kuče one proklete izašao,i da ovaj dosta zapinje na Quick load-u i save-u ruši se i tako vjerojatno če još nekakav patch izač.(iako igram na extra detaljim sve do daske mozda i zbog toga)(a u vezi flash... neki kažu da treba flas...novi skupit?nemam pojma trebam malo bolje još sve proštudirat ali čini mi se ok)
|
ovak meni se stalno ruši xray engine ovo ono. nemogu pokrenut igru na ništa više osim static light detail..... ovo drix 10 i 11 i dynamaic isto nista. quick save i load isto kanta.
lampa pod light kažu da treba ili kupit novu ili baterije a na onaj detector imaš flash light noramlni. uglavnom izgleda ok i obećava soluidnu zabavu samo neznam kak da popravim to rušenje. |
Stavio skidat, ali ne znam kad ću stići igrat. Na godišnji pičim oko 20.8 a sad neću imat preveć vremena. A ovo što pričate o crashanju me uopće ne ohrabruje...
|
neka izbace par zakrpi za taj mod pa ćemo vidjet kasnije....
mislim da pošto mi imo bakicu da nam netreba neki tamo žbljb lik... |
Steam verzija...
Imam problem pri pokretanju. Zamrzne se igra kad kliknem Enter the Zone. Pokrenuo sam instalaciju sve uredno proslo i onda kopirao texture u gamedata folder. Pokusao sam je pokrenut iz folder ali mi javi Application load error, dok sa desktop ikonice ude u igru ali se zamrzne. Any idea? Thx |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nažalost ništa od ovoga Misery 2.0.Šteta.
Igra radi normalno bez moda, ali kada se ručno kopira data iz Misery 2 foldera u igru je nemoguće ući. Loading screen ide, pa baci nazad na desktop ili se smrzne igra. Čak ponekad sam primjetio smrzavanje kursora u glavnom meniju. Kako kaže bakica nema potreba pokretati Misery2.0 setup. Pokušao sam sve moguće načine ali ne ide.U data folder(Misery 2.0) se nalazi bin, gamedata i stalker-cop. Koliko čitam internetom mnogi imaju probleme, rijetko tko da igra. |
Citiraj:
|
Citiraj:
100 puta sam rekao da može bit super mod, ali ako se ruši, trza i kuburi, nemam što gubit vrijeme na takve poluproizvode. Još kad bakica kaže da pola toga obećanog nema, nikako nemam volje za taj misery sa moddb-a :thumbdown: |
Za one kojine mogu pokrenuti Misery 2. Bio na službenom ruskom forumu Stalkera. Napisali: dekompresiraj part 1 i 2. Iz drugog u prvi prebaci texture. Stavi gamedatu u direktorij igre. Pokreni zatim MISERY2.0 setup.exe, odredi putanju gdje ti je snimljen COP. Na kraju Stalker-COP.exe označi kao run as administrator. Sve to lijepo napravio i šipak, ne pokreće se. Srećom napravio backup igre (instalacija promijeni dijelove bina i direktorija). Vratio na staro, ostavio i stari Stalker-COP.exe i ušao u igru normalno. Ne treba ni ono run as administrator. Izgleda da je najbolje početi kao snajperist (nešto bolja oprema) jedino ne znam što mu nisu dali neki bolji snajper a ne Mosin i 1. svj. rata. Frajer je po činu bojnik a pošalju ga u Zonu ko sirotinju. Ja sam '91. imao nešto moderniju pušku (M48) ha, ha. A bio sam običan vojnik.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo patch izlazi 7 kolovoza,ali ja clean unistall i install i sad radi ok sve nema rušenja(i da skinuo ponovo ali sa moddb linka http://www.moddb.com/mods/stalker-mi...light-quickfix preporučam jer sad radi ok.btw ostavljam mod za jesen/zimu prevruče za igrat i nemogu se uživit :)Eh da zna neko nekakav fix za ovo?dolje desni kraj ekrana http://i.imgur.com/4LDqbkZ.jpg?1
http://i.imgur.com/s1jYnbu.jpg?1 |
ja neznam kak tebi radi a meni ne. e taj problem mi izgleda kao da ti se grafa grije pa eror pixele izbacjue.
nadam se patchu! |
Citiraj:
|
Citiraj:
da je odma imo naj pušku i odjelo bil bi u igri presumnjiv em bi nama (nekima igra bila prelagana) :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Takav lik i godina radnje ne prolazi bez kakve pucaljke tipa Vintoreza ili barem 74-ke. Kakve repetirke, ta je zemlja radila Typhoon klasu podmornice, pa ne bi baš glavni likovi iz igre s tog područja skakutali okolo k'o Kozaci u medvjeđem krznu s kopljima i praćkama. :D |
Vratio se nakratko. Ako netko želi igrati drugačijeg Stalkera treba odigrati 'Dolina Šorohov'. To nije ustvari mod nego zasebna igra kojoj kao temelj služi COP. Područje doline je nešto potpuno novo, nema ga ni u jednom modu. Geografski je zapadno od Zatona. Stalkera Maksa šalje barmen Bradonja sa 'Skadovska' u dolinu da mu pronađe izgubljene prijatelje koji su otišli u potragu za spec. artefaktom. Itd, itd. Igra je zanimljiva, bez bagova, bez trzanja i ostalih nedaća. Poprilično teška. U raru je 191mb ali se bome ima što igrati. Jedino što su titlovi ruski. Ja sam je inače u potpunosti preveo. Ako je netko želi skinuti link je https://disk.yandex.ru/public/?hash=...c%3D&locale=ru.
|
Citiraj:
|
Molim te, koristi interpunkcijske znakove jer ovo je užasno teško čitat.
|
Zamolio bi kolegu forumaša Bakicu ako želi dati prijevod moda 'Dolina Šorohov' ovdje na forum jer izgleda da je mod vrlo dobar ali teško ga je igrati bez prevedenih dijaloga. Jednostavno nemoguća misija. A u vezi Misery 2 moda mislim da je isto dobar za odigrati naročito black road jer igra ima potpuno drugačiju perspektivu i jednostavno te tjera da se igra potpuno na drugačiji način u smislu preživljavanja u zoni. Istina je da ima nekih bugova i nelogičnosti ali za prave fanove serijala stalker to ne bi trebala biti velika prepreka da probaju odigrati a možda bude i nekih patcheva pa se poprave neke stvari.
|
Citiraj:
|
Dobro znači posao je u tijeku :D ja sam probao igrati taj mod ali jednostavno nemam nikakvih dijaloga samo nekakvi brojevi skripta ili adresa za liniju teksta pa onda klikam napamet i to nema smisla. I kod markera za zadatke na mapi ne piše ništa samo nekakvi brojevi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Fora je ova dolina šorohov, thx i za prijevod.
Inače nije mi jasno zašto baš s.t.a.l.k.e.r. mora biti pošteđen DLC madness-a. Pa tu bi pokupovao sve živo kada bi izdavali dodatne mape i oružja. Ili da barem ima više ovakvih modova s novim područjima. Ostali fpsovi su u usporedbi nekako plastični, jadni, nemaju tu atmosferu i genijalnu balistiku oružja :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |