PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

ZMAJ 30.06.2004. 23:07

...

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
Današnja epizoda

baj baj Đadzia http://www.forum.hr/images/smilies/Pop.gif
baj baj šesta sezono

weljkam sedma i posljednja sezono

Edit: zakaj je tuj IMG code ugašen ?

bleh bila mi je najbolja star-trekcanka odmah iza T'Pol :(

Bl@de 30.06.2004. 23:17

Citiraj:

Edit: zakaj je tuj IMG code ugašen ?

pa cuj, svugdje je ugasen pa tako onda i ovdje.

IceFisherman 30.06.2004. 23:21

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
pa cuj, svugdje je ugasen pa tako onda i ovdje.
noup , uzmi za primjer "Problemi" , tam je sve uključeno , a tu je isključen HTML i IMG , mislim ni mi za taj HTLM , ali kak su tu mogli hgasiti IMG , a baš tu u svaštari ga največ rabimo

ćiber_manija 30.06.2004. 23:23

Današnja epizoda je bila počasna.Kad bude opet došla Trilica za Dax simbiotom,šteta za Dax: suicide : nono : : baad :

IceFisherman 30.06.2004. 23:26

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Kad bude opet došla Trilica za Dax simbiotom
Čini mi se da zutra , ustvar da zutra dolazi.

vodokotlic 01.07.2004. 00:29

neznam jel se to meni samo cinilo ali ja sam danas videl medju svim onim brodovima kaj su se klali tam s onim orbitalnim stanicama i onaj nx-enterprise:confused: :confused: :confused: (tehnicar je fulo maketu)

IceFisherman 01.07.2004. 00:37

Citiraj:

Originally posted by vodokotlic
neznam jel se to meni samo cinilo ali ja sam danas videl medju svim onim brodovima kaj su se klali tam s onim orbitalnim stanicama i onaj nx-enterprise:confused: :confused: :confused: (tehnicar je fulo maketu)
čini mi se da si pomješal Enterprise NX i Akira class star šip. Ovak izdaleka su možda slični , ali razlika je u nosačnima pogona.

Sky 01.07.2004. 00:40

Skužio sam zašto je Jadzia morala otići na vječna lovišta. Terry Farell (aka Jadzia) je morala glumiti sa Davidom Hasselhoffom u onom glupom filmu koji je prikazivan prošli vikend na HTV-u. Ono gdje je Mitch, ovaj, David neki vatrogasac koji spasi Jadz, ovaj Terry iz plamtećeg auta. Morao sam prebacit na drugi program, počelo mi se rigat...:rolleyes: Jel netko gledao?
BTW, danas je bio fight, ali mi je nekako nedostajao cool faktor, neš je falilo... JemHadari kao kamikaze je ok, ali svejedno...

vga killer 01.07.2004. 00:41

Yep, to je Akira i to je jedan od najluđih brodova, ali ovdje su opet bili sporedni likovi na njemu pa nema veze, nek riknu.

:( :( Đadzia :( :( Rest in pis. Amen.

IceFisherman 01.07.2004. 00:44

Citiraj:

Originally posted by Sky
Skužio sam zašto je Jadzia morala otići na vječna lovišta. Terry Farell (aka Jadzia) je morala glumiti sa Davidom Hasselhoffom u onom glupom filmu koji je prikazivan prošli vikend na HTV-u. Ono gdje je Mitch, ovaj, David neki vatrogasac koji spasi Jadz, ovaj Terry iz plamtećeg auta. Morao sam prebacit na drugi program, počelo mi se rigat...:rolleyes: Jel netko gledao?
BTW, danas je bio fight, ali mi je nekako nedostajao cool faktor, neš je falilo... JemHadari kao kamikaze je ok, ali svejedno...

To sam i ja gledal , to je bil onaj MIČ BEJKON iz CICVAČA , šteta kaj več nema tog bejvača na TV-u , baš je bilo ljepo popodne oko 3 ili navečer poslje dnevnika pogledati kak skačeju i skačeju :rolleyes: , odmah sam nakon toga lakše zaspal.

Sky 01.07.2004. 01:02

Citiraj:

To sam i ja gledal , to je bil onaj MIČ BEJKON iz CICVAČA , šteta kaj več nema tog bejvača na TV-u , baš je bilo ljepo popodne oko 3 ili navečer poslje dnevnika pogledati kak skačeju i skačeju :rolleyes: , odmah sam nakon toga lakše zaspal.
Hehe, super serija, samo su mi glupi trenuci kad ništa na ekranu ne skače. Da cijelo vrijeme nešto skače, i da nema glupe kvazi radnje, i danas bi se valjda snimala.:D

Visage 01.07.2004. 01:35

Ma dobro Baywatch je kuruza za opijanje....

Bez obzira sto http://www.robisworried.com/hassel1.jpg uvlaci skemb 24h na dan, ima jedna super serija za koju vjerovatno znate :

Knight Rider. http://members.fortunecity.com/knigh...y/knight31.JPG

Zao mi je da mnogi nikad nisu mogli gledati tu seriju.

Koliko je ideja pokradeno iz te serije i pretoceno u mnoge filmske hitove. Inace David je u Americi obozavan zbog te serije, a njemci
su skoro digli spomenik (nije sale).

Puno puta sam u prekobarskim talk-show gledao parodije na njegovo uvlacenje skembe, recimo kad je prestao Baywatch,
jedan je komicar rekao : Cestitamo na 10 godina uspjesnog
uvlacenja trbuh-a :) citajte ovo : http://69.64.41.28/index.html

Kreveljio se on i u Knight Rider-u, ali je jako zabavna ta serija bila.

Ta serija je tipican primjer, ljenosti nase TV. Danas bi cijena bila gotovo simbolicna. Ali,.......oni znaju bolje.

Biser za kraj : http://www.esquilax.com/baywatch/index.shtml

Bl@de 01.07.2004. 08:12

meni je isto knight rider bila odlicna serija ali bas kao sto si i sam rekao ovi na htv-u znaju najbolje.

BTW ovo je topic o ST-u kaj ne?

ßellerophon 01.07.2004. 10:00

bio sam zaboravio da sa ovdje procitao da ce poginut...
sad me pogodilo ... deprimiran sam nema je vise....
:( :( :( :( :( Jadzia :( :( :( :( :(

Sky 01.07.2004. 10:31

Ma kad sam je vidio sa Mitchom... zato nas je napustila...burn in hell, bitch:rambo:
Ajde, naj biti tužan, dolazi nam danas Ezri Dax, možda nije komad kao Jadzia, ali nije loša...: nuts : :D

IceFisherman 01.07.2004. 10:58

e ta Ezri je puno više za akciju nego Đadzia a i lješa mi je nego Đadzia

MadBoY 01.07.2004. 11:17

Pa izgleda cute :)

ßellerophon 01.07.2004. 12:38

yees.... not bad.. :D

ćiber_manija 01.07.2004. 14:07

Jeste čitali o mitchu kao antikristu LOL.

IceFisherman 01.07.2004. 17:57

Današnja epizoda je bila jako zanimvljia

1. ste primetili novi friz od majora Kir: suicide

a nova trilica mi je stvarno puno puno bolja od Đadzie : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts :

rendula 01.07.2004. 18:00

Citiraj:

Originally posted by Sky
Jep, vidio, rigao i promijenio program:beer:

Bl@de 01.07.2004. 18:14

Citiraj:

1. ste primetili novi friz od majora Kir: suicide

a nova trilica mi je stvarno puno puno bolja od Đadzie : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts :

da sa onom je bar na nekaj licila frizurom a sa ovom ktastrofa.

kaj se tice dax, ljepsa mi je nova verzija:D

MadBoY 01.07.2004. 19:28

: nuts :

Simpaticnija je od "stare verzije" a i ljepsa je :D .

A Kira - jest da je prije bila smjesna, ali sada je pravo smjesna. Ima grozan friz :) .

tihomir 01.07.2004. 19:42

Jeste skužili a je na početku današnje epizode ženska rekla: "And now the continuation." a ne: "And now the conclusion."?

Bl@de 01.07.2004. 20:44

da, a to ti je zato kaj bu opet sljedeci nastavak na istom mjestu nastavio. inace skoro svinastavci sljedeci skro pa budu na tu foru.

IceFisherman 01.07.2004. 21:10

Sutra bu odlicna epizoda , bilo bu akcije i istrazivanja , tak da nemojte propustiti:rolleyes:

tihomir 01.07.2004. 21:52

Citiraj:

da, a to ti je zato kaj bu opet sljedeci nastavak na istom mjestu nastavio. inace skoro svinastavci sljedeci skro pa budu na tu foru.
Ma skužio sam zašto,ali nikad prije nije bila jedna epizoda u 3 dijela,pa mi je neš zasmrdilo.

Bl@de 01.07.2004. 22:31

Ej brijes!

pa bilo ti je prije u DS9 trinastavka za redeom. mislim onda kad je dominij uletio u alphu ali nisam siguran, negdje 2-3 sezona.

elvis 01.07.2004. 22:40

Citiraj:

Ej brijes!

pa bilo ti je prije u DS9 trinastavka za redeom. mislim onda kad je dominij uletio u alphu ali nisam siguran, negdje 2-3 sezona.

yep, to na hrt-u nazvali nešto kao ''noć s dominijem''

ćiber_manija 01.07.2004. 22:59

Nova dax je puno bolja od old version, a tek Kira koja smješna frizura.Jedva čekam sutra

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:24.