![]() |
Evo evo ovdje, pogleč, pisao sam ja o Ve-milu u Smbu:D
Hm... Ja sam vezan ugovorom još 1g i 4mj... tak da je meni praktički svejedno kaj će tko spustiti, jedino ak je T-Com u pitanju ;) Osobno mislim da je sljedeća revolucija tih cijena na redu u 9.mj. kada T-Com uvodi svoj Triple-play u igru... |
88kn 1mbit flat kod optime?!?!?! :stoopid:
|
Citiraj:
|
Znaci trenutno najjeftiniji 1mibt flat na trzistu, a mislim da i na 2 i 4mbita drze najnizu cijenu...:goood:
|
239kn za 4mbit... poludit cu... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
budem ih nazvao da vidim sto ce mi reci akd ce doci na moje podrucje... |
Meni je cudno sto je u mom gradicu dostupno.
|
Citiraj:
|
u pm šta je sad ovo opet sve novo....obracunski paket je 2gb za 15 kn, nema više flat mini-a, samo flat rate koji se placa 50kn.....
|
Citiraj:
|
BUG navodi da je Optima dostupna u 40 gradova. U gornjem postu sam malo prenaglio. Sada citam da ce biti dostupno u naredna 3 tjedna.
|
Kad će ta optima do mene.... :-(
P.S mOŽDA ONA i je dopstupna u 50 gradova ali okolicu uopće ne pokriva...:lol2: |
ljudi, ja imam fizički telefonski priključak od t-coma, a impulsi idu preko optime, i još k tome imam t-comov adsl. Jel mogu onda koristiti ovaj flat za 50kn?
e i nisam sad čitao cijeli thread...zanima me jel tko od vas ima probleme sa torrentima? |
mislim da ne...ali nisam 100% mislim da je to opcija uz optidsl :)
znaci da ideš na net preko optima telekom infrastrukture :) |
ajde optima znalci.imao bi jedno pitanje u vezi OptiDSL-a.
kad bih uzeo flat od 2mbps + tel.prikljucak + OptiFIX paket=koliko bi me to sve skupa doslo svaki mjesec. i da li bih mogao nastaviti koristit router SE555 i da ne uzimam njihov. |
pa imas sajt..stvarno je jednostavno
2mbita 68kn flat rate 50kn telefonski priključak svaki mjesec 61kn 179kn :) barem ja tako mislim link http://www.optima.hr/optidsl.aspx |
sinoć od ponoći otprilike pa sve do otprilike SADA nisam se mogao spojit nikako na Optimu. jel netko imao sličnih problema?
stalno sam dobijao poruku da je krivi login/pass ili da remote computer ne odgovara. |
meni sve normalno radilo i jos uvek radi
|
Citiraj:
|
Geez, ak je tako idem opet tam, samo mi recite jel točno da su popravili brzinu poslje 22h i da se torrenti ne vuku ko krepale mačke?
|
na trafficu se vuklo po 1, 2, kbpsa na torrentima, nakon 22h jel
al pazi, sad nema više traffica, ljudi samo 15 gb mogu iskoristiti i to u bilo koje vrijeme, pa se ne opterećuje mreža |
Aj ako nema flatmin-a više i ako su zbog opterećenja mreže ograničili P2P, nek mi netko objasni zašto je meni na ovom novom 15gb paketu i dalje ping oko 100 na svim serverima i zašto se torrenti i dalje vuku, a brzina mi je niža od one koju plaćam i to za nekih 30%?
BTW sličan komentar sam ostavio na Zombixovom blogu, isti ga je obrisao. Sramota živa i dokaz da nisu ništa drugačiji od t-vraga. Što se mene tiče t-scum trenutno NEMA konkurencije nažalost, a Optima im s ovakvom uslugom to neće ni biti. |
Citiraj:
p.s. ovo quoteano piše na njegovom blogu valjda sa fontom 20 |
Citiraj:
|
Ja sam na FLAT Rateu i njedu mi torrenti iznad 50 :fuming:
|
Ja imam isto traffic doduse 2gb paket. Dosad mi se veza vukla poslije 22-23h i ping bi mi porastao za 20-30ms na counter strike-u, ali nocas sam testirao i imao sam full speed i ping je ostao isti kao i preko dana!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:18. |