![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Jeste vidili, prošli su svi koji nisu bili 1. u svojoj skupini. Sada komentar na HRTu : "Da li da Španjolci dolaze sutra na utakmicu???" :D |
još je sutra španjolcima onaj crni 22.
|
Citiraj:
|
Ja se kladio na Ruse danas stavim 35 kn dobitak 220 , obozavam te divlje koeficijente i eto dobise tekmu ali ne u regularnom vremenu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo govorim da se razilazimo u mišljenjima! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Rusija je odigrala fantastično,to je bio moj komentar. A što se razilaženja tiče,kakvu si ti duhovnu povezanost s mnom imao?Ili si me zamjenio s nekim? :D :beer: nhf. |
Citiraj:
Mislio sam da si rekao Kakva Rusija, u kontekstu da je loša ili šta će ona! Ali sada samo spamamo. Njemačka - Rusija = FINAL Euro 2k8 |
Citiraj:
Eto,slažem se s tobom po pitanju finala... No bit će žalosno gledat Njemačku koju smo potukli u finalu...za Turke se ne brinem,neće oni dalje od finala :) Baš bi volio da Rusija osvoji titulu EU prvaka...zna se kome će biti zahvalni :) |
Citiraj:
Citiraj:
E da su Rusi večeras izgubli bilo bi: Braćo Hrvati ispali smo radi sudaca kao i vi :( |
Tko danas nije bio da dočeka našu ekipu je Turčin :)
Snimio sam Godfathera iz pozadine. :) Dečki su bili vidno u banani, ali eto, nadam se da ih je bar malo razveselilo kad su vidjeli da smo preponosni na njih. |
sami autsajderi prolaze dalje, izgleda da će ovo biti najzanimljiviji Euro dosad. Pogotovo još ako Turci srede Nijemce. A sutra Španjolci svakako dobivaju Italiju.
|
eh nadam se da španjolci dobivaju :D oni su mi bili favorit od pocetka :D tj. od jucer :D
|
Ja cu navijati za Ruse .....
|
Citiraj:
Ali svakako Njemačka FTW, Bastian FTW :goood: |
Ja ne gledam više Euro. Došao doma sa odličnog koncerta Hladnog Piva u Popovači, Hell Yeah. I sad mi stari kaže da su popušili Nizozemci u produžecima, ali i to da su Rusi bili bolji. S mozgom veze nema. Ovo nam je škola, bit prvi u skupini je prokletstvo LOL :D. Ne ja za Ruse navijam sad protiv Talijana i dalje protiv Njemaca i to je to. Naprijed Hrvatska :D.
|
Citiraj:
|
Danas navijam za Italiju. Mada ne volim žabare i njihov nogomet. Našu tekmu s Njemačkom sam gledao u kafiću u Mostaru s tri Talijanke. Cure su zdušno navijale za Hrvatsku, dans ću iz solidarnosti njima dati podršku. Nek svi pobjednici skupina odu doma kad smo već i mi :D. Finale Njemačka - Italija.
|
Citiraj:
Meni su draži Talijani. |
Kako igra Arsavin, pa to je strasno...napravio je budalama pol Niskozemske momcadi :)
|
Citiraj:
|
Nek su ispali Talijani :)
|
Citiraj:
I to sto Fleks veli, za njih su Ameri mila majka jbt.:banned: |
evo baš je Bozzom nešto spomenuo, je li moguće da Hrvatska ide u polufinale, jer Turci sada imaju samo 12 raspoloživih igrača, što bi značilo da Hrvatska ide dalje
Uglavnom, sutra bi se trebalo znati, možda UEFA organizira poseban sastanak, što se mene tiče, Turci imaju previše požutjelih igrača da bi ima se dozvolilo da priključe nove igrače |
Citiraj:
DI se to uopće priča?Opa...:pirate:, da se onako zbedirani(pogotovo Srna koji je dušu na terenu ostavio) moraju vracat...to bi bilo ubojstvo:fiju: |
|
ma...fiju, lažna nada. za petoricu Turčina se nezna dali ce igrat, ma joj..net hr. izvaci uvijek neke nebuloze...od muhe slona naprave.
|
Citiraj:
Citiraj:
:roller: :D (nhf) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:46. |