PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Metalci svih dobi ujedinte se! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43937)

thedream 04.01.2009. 16:55

Rise,metal theme,rise..:D:D

Osim dizanje teme,dolazi Sepultura u Boogaloo,i Hammerfall u Tvornicu..ide netko? headbangeri..di ste..idemo slay the dragon:zdero::)...

Naravno,Napalm death..to neću ni spominjat,isto stižu..

^SuperUnknown^ 04.01.2009. 17:03

Nejdem ni na jedno ni na drugo :D Sepulturu vidijo vec, a Hammerfall me apsolutno ne interesira... Na Napalme se ide obavezno, isto ko i na Grave Digger, Iced Earth i Obituary kad dodju :)

Valg 04.01.2009. 17:09

Čeka se Nightwish! :D

A vjerojatno će se ponovno na Korpiklaani, kad dođu, ili budu negdje u blizini! ;)

thedream 04.01.2009. 17:24

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 1238427)
Nejdem ni na jedno ni na drugo :D Sepulturu vidijo vec, a Hammerfall me apsolutno ne interesira... Na Napalme se ide obavezno, isto ko i na Grave Digger, Iced Earth i Obituary kad dodju :)

Na Hammerfall idem jedino drogiran i sa gumenim mačem,a na Sepulturu obavezno...Napalm ću vidjeti..Iced Earth,ma ni mrtav:D..a Grave Digger..e vidiš..od njih nemam nešto albuma..

Imaš preporuku? Njih i napalme,šta ti je zapelo za uho?

MAHER 04.01.2009. 17:27

ja idem na iced earth,amon amarth,vjerojatno cak odem i na nightwish i na hammerfall

Majo 04.01.2009. 17:34

Amoni here i come:D.Ocemo se okupit na jedno pred-konc opijanje:D???

^SuperUnknown^ 04.01.2009. 17:35

Diggeri definitivno "Tunes of war" i "Knights of the cross", a od Napalma stajaznam, ak nisi slusal nikad vjerojatno ti se nece dopasti, ali poslusaj svakak "The code is red.." i "Order of the Leech".

thedream 04.01.2009. 17:58

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 1238453)
Diggeri definitivno "Tunes of war" i "Knights of the cross", a od Napalma stajaznam, ak nisi slusal nikad vjerojatno ti se nece dopasti, ali poslusaj svakak "The code is red.." i "Order of the Leech".

Ok,hvala na infu..već sam u potrazi :D za navedenima..a reci,napalm, možeš li usporediti,po tebi..jel više Cannibal corpse,Cradle..i taj džir..ili Down,Pantera džir?

Čisto od oka..točnije,uha:D:D...najbolje da ja to posudim od nekoga pa preslušam..

^SuperUnknown^ 04.01.2009. 18:02

Nijedno od navedenog :p Napalmi su jedni od pionira grinda, pa ak ne volis taj djir ne moras se ni mucit bezveze :)

thedream 04.01.2009. 18:04

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 1238474)
Nijedno od navedenog :p Napalmi su jedni od pionira grinda, pa ak ne volis taj djir ne moras se ni mucit bezveze :)

Gotovo je,sad sam se nadrkao na to :D:D:D,moram čut..evo,već sam lud,meni ovo vuče na prve Sepulturine albume..pogotovo Morbid Visions/Bestial Devastation...od vokala do riffova..

BTW jesi slušao SU šta od :

Krisiun..ovo mi je nekako novootkriveni bend,dosta solidno..
Manntis
Naglfar
Nasum
Neurosis..od ovih valjda imaš sve..:)
Cephalic Carnage ...ovo je svinjac bend,svidjet će ti se ako voliš grind i death..mix nekakav sa hc-om..
Toxic Holokaust

ili Deceased?

^SuperUnknown^ 04.01.2009. 23:37

Krisiun slusao, bio na koncertu ili dva, odlicno udaraju, mislim da su sva trojica iz benda braca :) Manntis nisam, Naglfar jesam, nije me se bas dojmilo, Nasum u tragovima, Neurosis zakon, Cephalic Carnage dobri (preporuka ko nije cuo - album Anomalies, prziona samo takva, odlicna produkcija, sve prshti od atonalija, blastbeatova, svinjskih i vristecih vokala, ma totalno kasapljenje). Zadnja dva benda ne slusah :) Inace, ako volis svinjetina-death bendove, nabavi si:

Beneath The Massacre - Mechanics Of Dysfunction (teska high-speed brutala, u stilu, ako ne i ludje od ludjaka Sleep of Terror, Blotted Science, Necrophagist i slicnih)
Decapitated - za njih si vjerojatno cuo, ludjaci iz Poljske, preporuka Nihility
Pyorrhoea - Desire for Torment - slusajuc ovaj album, prividjaju ti se potoci krvi, cujes zenske krikove, jednom rijecju horror, album nabijem seksualnim zlostavljanjem :)
Disgorge - Necrholocaust - bas onako pravo svinjski album, dobro za slusat uz kolinje :)
Hate - Awakening Of The Liar - strasan album, Poljaci
Impaled - Mondo Medicale - valjda najbolji Carcass klon, isto svinja za mikrofonom
Blood Red Throne - Altered Genesis - brutalis deadara
Silovanje - Taste of Death - death-gore-grind morbidni ludjaci iz Australije, album ludnica, nazalost zasran s ritam masinom, idealan za izbit nekom bubnjice
Trauma - DetermiNation - takodjer Poljaci, odlicni, premocan zvuk gitara, mrak riffovlje, soloi, odlicna produkcija
Bilo kaj od Brodequin - ludjaci svoje vrste, takodjer svinjski vokali, blastbeatovi da se zaseres, uglavnom neslusljivo normalnim ljudima
Bilo kaj od Anal Nosorog
Bilo kaj od Gorguts
Bilo kaj od Hate Eternal

Valg 04.01.2009. 23:44

Ajd da ja nešto preporučim:
- Dornenreich - Album "Her von Wleken Nachtern", odličan band, svi albumi nakon toga postaju ambiental/acustic metal, a ovaj i prije toga su svi black/deadh sa ponekim akustičnim pjesmama...
- Neun Welten - Demo band ali s velikim potencijalima... Sve stvari su im super,i ovo malo demo albuma je SAVRŠENO!
- Stream of Passion - Tko voli Nightwish, Within Temptation, Epicu, i ostale slične bandove, ovo mora poslušati.
- Anal Mandica - Čudo iz Đakova, pratim ih od demo albuma, do sada već starog "Igora" i "Zdravka", i to je jedan od bandova koji su nadmašilis ami sebe... Đubrivo je ptičji izmet za njih.

Eto toliko ;)

fratartucko 05.01.2009. 10:59

Citiraj:

Autor Valg (Post 1238777)
- Anal Mandica - Čudo iz Đakova, pratim ih od demo albuma, do sada već starog "Igora" i "Zdravka", i to je jedan od bandova koji su nadmašilis ami sebe... Đubrivo je ptičji izmet za njih.

:care::care::care:
Carevi su "izdali" novi albumček, mislim da se zove "Srce" ili tak nekaj...nadam se da je produkcija mrvicu bolja od prethodnih uradaka, njihovi ultra-dobri tekstovi zaslužuju kvalitetnu podlogu:goood:

thedream 05.01.2009. 17:58

Baš maloprije uzeo novi broj terrorizera:D,ima fora članaka,Cradlea,Gorgorotha,trenutno preslušavam treći put zaredom CD :

Darkthrone
Trap them
Thyrfing
October tide
Taake
Desecration
Lifelover
Ocean may result
Black reign
Ecnephias

..forica,rekli bi:D:D, uz jasno,poster Cradle of filtha,odnosno Anatheme/P-losta i umiruće mladenke,s druge strane..:zdero:

feels like ko da imam 12g opet,weeey:roller:

Valg 05.01.2009. 18:13

Citiraj:

Autor fratartucko (Post 1238994)
:care::care::care:
Carevi su "izdali" novi albumček, mislim da se zove "Srce" ili tak nekaj...nadam se da je produkcija mrvicu bolja od prethodnih uradaka, njihovi ultra-dobri tekstovi zaslužuju kvalitetnu podlogu:goood:

Zove se "Srce!1".

Ako trebaš njihovu mjuzu, navrati na www.world-of-music.co.nr

:chears:

hammer_of_thor 05.01.2009. 23:42

Anal Mandicu slušam i pratim još od hita Ville Valo :D
Močno, premočno za kočit se od smijeha.

Oni prolozi, intermišni, yebote **** , mandica... pa pjesme... ufff, to su bili dani

Nego od gore navedenih bendova sto su kolege preporučile definitivno potvrđujem:

Neurosis - vrlo dobro
(probajte i Neuraxsis, tko voli Quo Vadis i ovo će mu se svidjeti :) )
Decapitated - prejako, premočno
Thyrfing - ufff, dani kad sam to slušao... kad su me prali ti viking bendovi :care: , a ovo je jedan od jačih

Par mojih:

Anata - Šveđani, tehnički death...
Bloodbath - death metal superstars :) - premočno, največe zvijezde skandinavske metal scene u jednome bendu... ehhh, samo da je još tu nenadjebivog dvojca Tagtgrena i Dan Swana koji su otišli iz projekta...
Carcass - jel treba spominjati uopče? Ko ovo nije slušo nije slušo ni metal.

I par iz mojih dana symphonic/ambiental/viking vremena:

Ancient Rites... ufff, Mother Europe... jedna od boljih pjesama u žanru
albumi Dim Carcosa i Fatherland su remekdijela!
Windir - i njihov nikad prežaljeni Terje Bakken, pjesme su ono... perfekcija za svakoga ko voli žanr
Borknagar - nije za svakoga, ali tko voli i malo progresive "a must listen"
Ensiferum & Wintersun - a moram ih navesti :) ipak su jako dobri kolko god ih neki (preuber trOO grim metalci) osporavali
Asmegin - pfff, melodijice predobre
Manegarm - pioniri žanra :)
Skyforger - ah ti latvijci, jel bio ko na koncertu (pret)prošle godine, koji šou likovi naprave

i na kraju, nenadjebivi austrijski carevi atmosfere i melodija - Summoning, presavršeno... jedna riječ opisuje taj bend... White Marble Eyes anyone? :)

Valg 05.01.2009. 23:55

@ Thor - Ako ti treba Ville Valo futuring "neka treba tamo nebitno"; mogu ti poslati.. :)

BTW - Prvi album (Anal Mandica I) je izašao i kao "Spešl Siscia edišn" za Sisačke kolege iz Webera, no jedina razlika od originalnog CD-a je bio modificirano cover, a pjesme su bile iste... :)

Hvala Ašovu i njegovoj mami Mandi na coveru! ;)

hammer_of_thor 06.01.2009. 02:18

Citiraj:

Autor Valg (Post 1239891)
@ Thor - Ako ti treba Ville Valo futuring "neka treba tamo nebitno"; mogu ti poslati.. :)

BTW - Prvi album (Anal Mandica I) je izašao i kao "Spešl Siscia edišn" za Sisačke kolege iz Webera, no jedina razlika od originalnog CD-a je bio modificirano cover, a pjesme su bile iste... :)

Hvala Ašovu i njegovoj mami Mandi na coveru! ;)

Ne treba hvala, imam to već oho-ho, i remix je ogavan, (bolje to Frostfuck otpjeva :) ) naime radi se o stanovitoj djevojci iz Rijeke koja je "njihov fan" :rolleyes:

Ašow prejaka legenda :D
"Josipe ***teyebo, izgledaš ko nedaj Bože, ***teyebo" :D:D:D :care:

KOji to lik, ja na poslu, a on me zove "***teyebo ideš samnom svirku evo me u Brodu za pol sata" :roller:
Ja i on se poznajemo već poduže vrijeme

Ode potražit imao sam negdje sve covere na starom disku... :D

Valg 06.01.2009. 02:39

8ogteyebo! :D

hammer_of_thor 06.01.2009. 02:45

Ditto :D

Upravo to :roller:

Valg 06.01.2009. 02:52

Ma najjača fora ti je bila kad se ide iz ćevapćijice Debeli Joža, i prolazi kraj vrtića, onda cijela banda zapjeva:
"Kad bi svi ljudi na svijetu baš kao sva djeca na svijetu! Kad bi svi ljudi na svijetu, rekli yebote8og! (spešlf efekt)Tada tada nana tada nana tana 8ooooog yebote 8ooooog!"

A tete iz vrtića čepe djeci uši! :D

hammer_of_thor 06.01.2009. 03:16

Ahahahahahahahah :roller: :D
Prejako :D

http://pce.hostili.com/images/mandica54pf.jpg

Zasad našo ovu malo stariju sliku :D
Nemogu nači covere sto mi Ašow slao... ko zna jel to i formatirano već :(

Al Mandica je najjači bend u Hrvata :D

http://www.youtube.com/watch?v=IdLJ8...eature=related

"Volim se u vene bosti izboden sam do kosti"
"Mijenjam ženu, mijenjam sina, za malo heroina" :D

http://www.youtube.com/watch?v=dGsoN...eature=related

"kad bi svi, ljudi na svijetu..." :D

Valg 06.01.2009. 03:23

A jel imade plawi walter? :D
(nema na tube-u)
Ajd pitaj Ašowa dal ima još probne covere, i zašto mu mater nema $1$3! :D
Za sve koji mrze HiM! :D
http://www.youtube.com/watch?v=jSKTuDTgrYQ

Crash009 07.01.2009. 00:14

Jao Mandica :D

Likovi su totalne spaljevine :D

"Josipe *** te hebo opet *kas *urac :D

fratartucko 07.01.2009. 10:59

Meni je osobno najjači tekst
"Doš'o kuću da mi sveti, i Gospu na vrata lijepi
Stari gospon Franjo pater da mu *ebo Isus mater:care:

SRV 07.01.2009. 19:44

Slusam prvi album Queensryche-a (album se isto zove kao i bend), i mogu reci samo OMG! Pojma nisam imao kako su razvaljivali na pocetku karijere. Totalno Maidenovski.

Dosada sam slusao samo njihova remek djela Operation:Mindcrime, Empire te jos neke kasnije albume.

^SuperUnknown^ 07.01.2009. 19:54

Operation Mindcrime je remek djelo za sva vremena (zajedno sa Operation LIVEcrime) :) Jesi gledao mozda ovaj zadnji DVD, Mindcrime at the Moore? Strasno kako se jedan takav bend moze upropastiti :nono:

thedream 07.01.2009. 22:17

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 1241675)
Operation Mindcrime je remek djelo za sva vremena (zajedno sa Operation LIVEcrime) :) Jesi gledao mozda ovaj zadnji DVD, Mindcrime at the Moore? Strasno kako se jedan takav bend moze upropastiti :nono:

Nabavio ja Napalm Death-Smear Campaign album:D,Obituary - The Best of Obituary , Morbid Angel - Gateways to Annihilation, Deicide - The Stench of Redemption e ovo je stvarno prebolesno:D:D:D.

malo se educiram..

marko_1 08.01.2009. 11:54

Kada dolazi hammerfall u tvornicu :D nigdje nemrem nac???

Crash009 08.01.2009. 11:59

http://www.last.fm/event/842882

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26.