![]() |
Citiraj:
|
Sad sam bio na PlayStation Deutschland, čeka se u redu :D , a kad te puste u digitalnu trgovinu možeš kupovat samo ako imaš psn account.
Dostupne su samo bundle sa FIFA 22 i bundle sa god of war, cijena 619€ |
Znači Ragnarok combat je ogroman downgrade. Igram na Give No Mercy. "veteran" sam ovih igri, prešao sve GOW, DMC, Souls igre, itd. Imam iskustva i skilla ali kad je grupica addova duplo veći problem za proći nego jebeni boss, postoji problem. U Souls igrama barem možeš izolirati protivnika, malo izravnati ratno polje, u ovom kaosu ne možeš. Pol enemya ima melee napade, range napade, "skočit ću 30m odjednom tebi u facu" napade, ostavit ću poison ili bombu na podu napape, stun lock napade, sve odjednom. Ko da su moveset od Valkyra dali običnim addovima. Addovi su duplo su brži i okretniji od Kratosa. Pogotovo oni gušteri i elf samuraji ili šta. Uvijek kad umrem neposredno prije smrti čuješ behind you, kad ono gušter na zidu visi i baca bombe :fuming: Sve to kad ukombiniraš sa kamerom i lock-on sistemom, užasno je frustrirajuće.
Oni charge napadi su totalno besmisleni jer nemaš ti vremena držati trokut 2 sekunde jer će te netko lupiti. Svaki attack combo ti lako sjebu, flow combata je užasno naporan. Pol encountera u stvari idem na Parry i stun damage. Sve ostalo je nikakav DPS. I quick turn promjena je jako loša, isto kao i Axe recall. Prije bi zvekuo charged R2, zaletio se sa blades, odradio combo, stisnuo trokut dobio sjekiru nazad u ruke koja bi napravila slam automatski, povezao to u runic itd. Ovdje nema takvog flow-a i smooth combata. Sad sam u onoj pustinji, baš sporo i detaljno igram, želim uživati u jednoj od najdražih igri ali čini mi se da ne uživam...vratit ću na balance i na bossu prebaciti na jaču težinu jer bossovi su mi stvarno bili fer, čak i prelaki. Možda se to malo popravi kad se otključa sve ali ne znam, previše je tu minusa. Imate vi slične dojmove? |
Citiraj:
Pretpostavljam da mora biti njemački. |
Citiraj:
|
Greenlife.Ispada 4700kn.
Ma ja uzmem danas u Telemahu na pretplatu za 4100kn u kešu i ostalo na rate od 67kn mjesečno. Ispada 5800kn! Samo su igre u bundlu meni bezveze.Onaj Ratchet i Fifa 23! |
Za sve vas koji tražite PS5, ukoliko dobijem potvrdan mail od A1 moja "stara" PS5 konzola (kupljena u 8 mj ove godine) ide u prodaju, digital verzija sa dodatnim gamepadom i 3mj PS+ pretplate. Mail je poslan prije 2 dana i od tad čekamo...
|
Citiraj:
Ratchet je odličan, odigraj to svakako. Kao da igraš igrani film, fenomenalna grafika i zabava. |
Evo ,upravo bio u Telemahu,pa uzeo plejku.Sad idem u nabavu igara do srijede kad idem po nju.
Uz nju ide voucher za fifu 23,ne fizička igra.Tako da ,ako ima zainteresiranih za nju,možemo se dogovoriti jer mene nogomet ne zanima.Igra i zamjena za ove novije hitove:Last of us remake,god of war ragnarok,novi horizon,dogovorimo se! |
Može li se sa istim rockstar accom logirati i na pc i na ps5?
|
Pala je platina u Gow Ragnarok svi svjetovi su na 100%, 55h uživancije od toga 2 dana u komadu po 15h. Ima još neki tajni quest koji nije nigdje naveden
Hvala supruzi na razumijevanju. |
Citiraj:
I kakva ti je igra? |
Meni je odlična. Priča nastavak na prvi GOW u nordijskoj mitologiji, nije previše komplicirano u ovom nastavku nego je sve lijepo zaokruženo. Svakako preporučujem svakom vlasniku konzole da ovo odigra, tj srijal. Naletio sam na nekoliko bugova ali opraštam im.
|
Citiraj:
|
PS+ pretplate su na akciji od ovog petka do slijedećeg, ja sam produžio ovu osnovnu za 328kn. ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imate više PlayStationa pa si više pretplata kupio ili? |
Na koju pretplatu ima smisla iti?
Novi sam u tome.... |
Citiraj:
Traje mi do kolovoza 2025....:D @Dadoremix: ili essential ili onu jednu iznad ako igraš hrpu igara, ona zadnja nudi mislim samo PS1/PS2 igre što je bzvz kraj emulatora koji rade X puta bolji posao od PS4/PS5. |
Citiraj:
Extra plan ili ako imas nekoga sa kime shareas acc, ja imam essential kolega ima premium kad mu istekne downgradeat ce na extru, a posto shareamo acc imam i njegov plus pa ga cak i ne moram kupovat vise nego samo rokam prek njegovog. Sto se tice ragnaroka nekih 10h sam u igri, zasad mi je super. U pocetku mi je bilo malo dosadno, build me i dalje malo zbunjuje sto se tice upgradea oruzja, armora, itd… ali igra ko igra zasad super. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Fifa je smece, ali rift apart je odlicna igra. |
PlayStation 5 Hrvatska neslužbena Facebook grupa i YouTube kanal Raptileos Gaming organiziraju veliki božićni nagradni natječaj. 15 atraktivnih nagrada.
Više informacija dostupno na https://www.youtube.com/watch?v=1prFhWuVr2Y |
Stavio i u drugu temu, ali ako neko ne prati. Vidim da su na eKupi kontroleri bili po 399kn
https://www.ekupi.hr/Elektronika/Gam...m_medium=click |
Jel cemu ova ponuda u A1 ? Ispadne 5200 kn PS5 sa dodatnim kontrolerom i igrama,vjerujem da je to nekih soma kn manje nego da uzimas u slobodnoj prodaji sto realno nije neka ponuda ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a157122a91.jpg
Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Al kome treba, ok ponuda. |
fixni internet je dovoljan, ali samo ako potpisujes novi ugovor ili prelazis kod njih. Mozes se i ubost za bon od 500kn od konzuma ili mullera. Navodno postoji i caka za internet za 1 kn prvih 6 mjeseci al to nisam uspio dogovorit, pa nisam uzeo. E da i 5 je igara a ne 4 ko na slici, gt7, fifa 23, horizon 2, spider man i gow ragnarok. Po meni je ok ponuda sa bonom od konzuma i da prodas igrice si na nekih 3500 kn za konzolu sa 2 joya
|
Citiraj:
Jedan za sinove, drugi za mene i ženu. Mir u kući :) |
Ali ako na svom PS5 isključiš console sharing, a na ovom od sinova uključiš, možete i ti i oni koristiti PS+. Nema potrebe za dvije pretplate.
|
Citiraj:
1. ps5 - acc sa ps+ 2. ps5 - acc sa ps+ i ukljucen console sharing i svi ostali acc (koliko god da ih bilo) imaju pristup svemu sa glavnom na kojem je ps+ jedino sto ako na prvom ps5 imas vise acc ostali ne mogu koristiti ps+ btw u kombinaciju se jos moze i jedan ps4 dodati uz dva ps5 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22. |