PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Konzole (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=77)
-   -   PlayStation 5 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=305862)

vacs 14.11.2022. 11:30

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 3637419)
Jedno pitanje?
Gdje najjeftinije uzeti kod nas ps5?
Čekati neke akcije ili izvana?
Ne daje mi se 6000kn!

Njemacki playstation direkt, stavis se na listu cekanja, za 2-3 tjedna ti jave da imaju rezerviranu konzolu za tebe, narucis na nekoga u njemackoj ili mailbox.de...cijena ti je 550 eura za disk verziju

GreenLife 14.11.2022. 12:53

Sad sam bio na PlayStation Deutschland, čeka se u redu :D , a kad te puste u digitalnu trgovinu možeš kupovat samo ako imaš psn account.
Dostupne su samo bundle sa FIFA 22 i bundle sa god of war, cijena 619€

vlatko27 15.11.2022. 10:01

Znači Ragnarok combat je ogroman downgrade. Igram na Give No Mercy. "veteran" sam ovih igri, prešao sve GOW, DMC, Souls igre, itd. Imam iskustva i skilla ali kad je grupica addova duplo veći problem za proći nego jebeni boss, postoji problem. U Souls igrama barem možeš izolirati protivnika, malo izravnati ratno polje, u ovom kaosu ne možeš. Pol enemya ima melee napade, range napade, "skočit ću 30m odjednom tebi u facu" napade, ostavit ću poison ili bombu na podu napape, stun lock napade, sve odjednom. Ko da su moveset od Valkyra dali običnim addovima. Addovi su duplo su brži i okretniji od Kratosa. Pogotovo oni gušteri i elf samuraji ili šta. Uvijek kad umrem neposredno prije smrti čuješ behind you, kad ono gušter na zidu visi i baca bombe :fuming: Sve to kad ukombiniraš sa kamerom i lock-on sistemom, užasno je frustrirajuće.

Oni charge napadi su totalno besmisleni jer nemaš ti vremena držati trokut 2 sekunde jer će te netko lupiti. Svaki attack combo ti lako sjebu, flow combata je užasno naporan. Pol encountera u stvari idem na Parry i stun damage. Sve ostalo je nikakav DPS.

I quick turn promjena je jako loša, isto kao i Axe recall. Prije bi zvekuo charged R2, zaletio se sa blades, odradio combo, stisnuo trokut dobio sjekiru nazad u ruke koja bi napravila slam automatski, povezao to u runic itd. Ovdje nema takvog flow-a i smooth combata.

Sad sam u onoj pustinji, baš sporo i detaljno igram, želim uživati u jednoj od najdražih igri ali čini mi se da ne uživam...vratit ću na balance i na bossu prebaciti na jaču težinu jer bossovi su mi stvarno bili fer, čak i prelaki. Možda se to malo popravi kad se otključa sve ali ne znam, previše je tu minusa.

Imate vi slične dojmove?

Disco 16.11.2022. 06:02

Citiraj:

Autor GreenLife (Post 3637554)
Sad sam bio na PlayStation Deutschland, čeka se u redu :D , a kad te puste u digitalnu trgovinu možeš kupovat samo ako imaš psn account.
Dostupne su samo bundle sa FIFA 22 i bundle sa god of war, cijena 619€

Općenito PS račun ili mora biti njemački?
Pretpostavljam da mora biti njemački.

DoxyTheCroat 16.11.2022. 08:47

Citiraj:

Autor vlatko27 (Post 3637752)
Znači Ragnarok combat je ogroman downgrade. Igram na Give No Mercy. "veteran" sam ovih igri, prešao sve GOW, DMC, Souls igre, itd. Imam iskustva i skilla ali kad je grupica addova duplo veći problem za proći nego jebeni boss, postoji problem. U Souls igrama barem možeš izolirati protivnika, malo izravnati ratno polje, u ovom kaosu ne možeš. Pol enemya ima melee napade, range napade, "skočit ću 30m odjednom tebi u facu" napade, ostavit ću poison ili bombu na podu napape, stun lock napade, sve odjednom. Ko da su moveset od Valkyra dali običnim addovima. Addovi su duplo su brži i okretniji od Kratosa. Pogotovo oni gušteri i elf samuraji ili šta. Uvijek kad umrem neposredno prije smrti čuješ behind you, kad ono gušter na zidu visi i baca bombe :fuming: Sve to kad ukombiniraš sa kamerom i lock-on sistemom, užasno je frustrirajuće.

Oni charge napadi su totalno besmisleni jer nemaš ti vremena držati trokut 2 sekunde jer će te netko lupiti. Svaki attack combo ti lako sjebu, flow combata je užasno naporan. Pol encountera u stvari idem na Parry i stun damage. Sve ostalo je nikakav DPS.

I quick turn promjena je jako loša, isto kao i Axe recall. Prije bi zvekuo charged R2, zaletio se sa blades, odradio combo, stisnuo trokut dobio sjekiru nazad u ruke koja bi napravila slam automatski, povezao to u runic itd. Ovdje nema takvog flow-a i smooth combata.

Sad sam u onoj pustinji, baš sporo i detaljno igram, želim uživati u jednoj od najdražih igri ali čini mi se da ne uživam...vratit ću na balance i na bossu prebaciti na jaču težinu jer bossovi su mi stvarno bili fer, čak i prelaki. Možda se to malo popravi kad se otključa sve ali ne znam, previše je tu minusa.

Imate vi slične dojmove?

Kao Souls igraču mogu ti reći samo jednu...kakav downgrade... GIT GUD SCRUB

emilblomsky 16.11.2022. 08:53

Greenlife.Ispada 4700kn.
Ma ja uzmem danas u Telemahu na pretplatu za 4100kn u kešu i ostalo na rate od 67kn mjesečno.
Ispada 5800kn!
Samo su igre u bundlu meni bezveze.Onaj Ratchet i Fifa 23!

buljo 16.11.2022. 09:13

Za sve vas koji tražite PS5, ukoliko dobijem potvrdan mail od A1 moja "stara" PS5 konzola (kupljena u 8 mj ove godine) ide u prodaju, digital verzija sa dodatnim gamepadom i 3mj PS+ pretplate. Mail je poslan prije 2 dana i od tad čekamo...

Newmie 16.11.2022. 09:24

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 3637977)
Greenlife.Ispada 4700kn.
Ma ja uzmem danas u Telemahu na pretplatu za 4100kn u kešu i ostalo na rate od 67kn mjesečno.
Ispada 5800kn!

Ratchet je odličan, odigraj to svakako. Kao da igraš igrani film, fenomenalna grafika i zabava.

emilblomsky 16.11.2022. 12:36

Evo ,upravo bio u Telemahu,pa uzeo plejku.Sad idem u nabavu igara do srijede kad idem po nju.
Uz nju ide voucher za fifu 23,ne fizička igra.Tako da ,ako ima zainteresiranih za nju,možemo se dogovoriti jer mene nogomet ne zanima.Igra i zamjena za ove novije hitove:Last of us remake,god of war ragnarok,novi horizon,dogovorimo se!

Zé. 18.11.2022. 02:43

Može li se sa istim rockstar accom logirati i na pc i na ps5?

LeskiRM 19.11.2022. 15:54

Pala je platina u Gow Ragnarok svi svjetovi su na 100%, 55h uživancije od toga 2 dana u komadu po 15h. Ima još neki tajni quest koji nije nigdje naveden

Sa mističnom relikvijom koja nema svrhu i ima samo jedan level potrebno je doć kod 4 okamenjena kipa i aktivirat magiju (3 trola i 1 zmaj) pobit ih i dobije se taj i armor.

Hvala supruzi na razumijevanju.

emilblomsky 19.11.2022. 16:31

Citiraj:

Autor LeskiRM (Post 3638984)
Pala je platina u Gow Ragnarok svi svjetovi su na 100%, 55h uživancije od toga 2 dana u komadu po 15h. Ima još neki tajni quest koji nije nigdje naveden

Sa mističnom relikvijom koja nema svrhu i ima samo jedan level potrebno je doć kod 4 okamenjena kipa i aktivirat magiju (3 trola i 1 zmaj) pobit ih i dobije se taj i armor.

Hvala supruzi na razumijevanju.

Možda ima opet neki Infinity Gountlet?
I kakva ti je igra?

LeskiRM 19.11.2022. 17:34

Meni je odlična. Priča nastavak na prvi GOW u nordijskoj mitologiji, nije previše komplicirano u ovom nastavku nego je sve lijepo zaokruženo. Svakako preporučujem svakom vlasniku konzole da ovo odigra, tj srijal. Naletio sam na nekoliko bugova ali opraštam im.

emilblomsky 19.11.2022. 17:44

Citiraj:

Autor LeskiRM (Post 3639057)
Meni je odlična. Priča nastavak na prvi GOW u nordijskoj mitologiji, nije previše komplicirano u ovom nastavku nego je sve lijepo zaokruženo. Svakako preporučujem svakom vlasniku konzole da ovo odigra, tj srijal. Naletio sam na nekoliko bugova ali opraštam im.

Budem. Al moram se ponovno priviknuti na gamepad. Počet sa nečim lakšim. Tomb Raider, uncharted i tako to.

Disco 19.11.2022. 18:11

PS+ pretplate su na akciji od ovog petka do slijedećeg, ja sam produžio ovu osnovnu za 328kn. ;)

virty 19.11.2022. 22:20

Citiraj:

Autor Disco (Post 3639067)
PS+ pretplate su na akciji od ovog petka do slijedećeg, ja sam produžio ovu osnovnu za 328kn. ;)

I ja sebi i sinovima uboa po jednu i tako svake godine na istom ili sličnom popustu :)

Mirkopoter 19.11.2022. 22:37

Citiraj:

Autor virty (Post 3639134)
I ja sebi i sinovima uboa po jednu i tako svake godine na istom ili sličnom popustu :)

Imate više PlayStationa pa si više pretplata kupio ili?

dadoremix 19.11.2022. 23:38

Na koju pretplatu ima smisla iti?
Novi sam u tome....

Disco 20.11.2022. 06:29

Citiraj:

Autor virty (Post 3639134)

Ma je je, i ja produžujem samo na popustima.
Traje mi do kolovoza 2025....:D

@Dadoremix: ili essential ili onu jednu iznad ako igraš hrpu igara, ona zadnja nudi mislim samo PS1/PS2 igre što je bzvz kraj emulatora koji rade X puta bolji posao od PS4/PS5.

devaa 20.11.2022. 16:35

Citiraj:

Autor dadoremix (Post 3639151)
Novi sam u tome....

Extra plan ili ako imas nekoga sa kime shareas acc, ja imam essential kolega ima premium kad mu istekne downgradeat ce na extru, a posto shareamo acc imam i njegov plus pa ga cak i ne moram kupovat vise nego samo rokam prek njegovog.

Sto se tice ragnaroka nekih 10h sam u igri, zasad mi je super. U pocetku mi je bilo malo dosadno, build me i dalje malo zbunjuje sto se tice upgradea oruzja, armora, itd… ali igra ko igra zasad super.

Mommistake 20.11.2022. 16:59

Citiraj:

Autor dadoremix (Post 3639151)
Novi sam u tome....

Na ovu srednju, imaš sve što ti treba, a imaš i igara brdo za odigrati.

devaa 20.11.2022. 21:50

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 3637977)
Greenlife.Ispada 4700kn.
Ispada 5800kn!

Fifa je smece, ali rift apart je odlicna igra.

mpx 20.11.2022. 23:09

PlayStation 5 Hrvatska neslužbena Facebook grupa i YouTube kanal Raptileos Gaming organiziraju veliki božićni nagradni natječaj. 15 atraktivnih nagrada.

Više informacija dostupno na https://www.youtube.com/watch?v=1prFhWuVr2Y

Sonim 21.11.2022. 13:34

Stavio i u drugu temu, ali ako neko ne prati. Vidim da su na eKupi kontroleri bili po 399kn
https://www.ekupi.hr/Elektronika/Gam...m_medium=click

blava 21.11.2022. 19:57

Jel cemu ova ponuda u A1 ? Ispadne 5200 kn PS5 sa dodatnim kontrolerom i igrama,vjerujem da je to nekih soma kn manje nego da uzimas u slobodnoj prodaji sto realno nije neka ponuda ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a157122a91.jpg

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk

emilblomsky 21.11.2022. 20:13

Citiraj:

Autor blava (Post 3639514)
Jel cemu ova ponuda u A1 ? Ispadne 5200 kn PS5 sa dodatnim kontrolerom i igrama,vjerujem da je to nekih soma kn manje nego da uzimas u slobodnoj prodaji sto realno nije neka ponuda ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a157122a91.jpg

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk

Mislim da to nude samo uz fiksni Internet i tv, ili tako nešto. Tako da mi to nije igralo.
Al kome treba, ok ponuda.

kiki86 21.11.2022. 22:26

fixni internet je dovoljan, ali samo ako potpisujes novi ugovor ili prelazis kod njih. Mozes se i ubost za bon od 500kn od konzuma ili mullera. Navodno postoji i caka za internet za 1 kn prvih 6 mjeseci al to nisam uspio dogovorit, pa nisam uzeo. E da i 5 je igara a ne 4 ko na slici, gt7, fifa 23, horizon 2, spider man i gow ragnarok. Po meni je ok ponuda sa bonom od konzuma i da prodas igrice si na nekih 3500 kn za konzolu sa 2 joya

virty 23.11.2022. 16:45

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3639137)
Imate više PlayStationa pa si više pretplata kupio ili?

Da, imamo sve duplo....imao sam 2x PS4, a sada 2x PS5, 2x PC te samo jedan Nintendo Switch (ženu i mene ne zanima previše)
Jedan za sinove, drugi za mene i ženu.

Mir u kući :)

Mirkopoter 23.11.2022. 16:53

Ali ako na svom PS5 isključiš console sharing, a na ovom od sinova uključiš, možete i ti i oni koristiti PS+. Nema potrebe za dvije pretplate.

vacs 23.11.2022. 17:28

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3640146)
Ali ako na svom PS5 isključiš console sharing, a na ovom od sinova uključiš, možete i ti i oni koristiti PS+. Nema potrebe za dvije pretplate.

tako je...

1. ps5 - acc sa ps+
2. ps5 - acc sa ps+ i ukljucen console sharing i svi ostali acc (koliko god da ih bilo) imaju pristup svemu sa glavnom na kojem je ps+

jedino sto ako na prvom ps5 imas vise acc ostali ne mogu koristiti ps+

btw u kombinaciju se jos moze i jedan ps4 dodati uz dva ps5

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22.