![]() |
https://videocardz.com/newz/nvidia-g...-footage-leaks
jos jedan leak na videocardz termalno izgleda jako ucinkovito, iako ne znamo koje kuciste se koristi i konfiguracija fanova Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk |
|
64C ispod 2000 rpm koliko vidim?
Ako je istinito to je fajn ass cooler, AiB cooleri se vjerojatno mogu pokriti ušima. Nije ni čudo što ih nvidia actually ne želi prodavati po MSRP cijeni, odnosno prodavati ih uopće :D |
Citiraj:
|
dobro izgleda, ako tako ostane nema smisla da kupujem vodeni blok :D
|
Citiraj:
Samo Jensen može podvaljivat ovakve fore i pri tome masno zaraditi. Btw: "Imagine nVIDIA & Intel powered laptop next year..." - UNLIMITED POWER (consumption) :D |
Citiraj:
Na svu sreću ja ni ne ciljam na te mrcine, max 3070 tj taj rang i od crvenih...ako ga bude. :beer: |
Potencijalno 2 najbolje investicije. Vega 64 u HTPC i 3090 u main rig. Manje će trošit od bilo koje termo peći i klime ++++ FPS, uz grijanje povećeg stana zabadava. Za krizne situacije, pokreneš Furmark :D :D :D
|
|
:D :D :D :D :D
|
Naručio sam corsair AX850W. Računam si da će tih 70W razlike u odnosu na 1080Ti pokrit učinkovitost napajanja (14 godina stari corsair VX 550W).
Nabijem ih na q. Sjećam se 90tih i TNT2, to je imalo ventilatorčić i hladnjak 90 grama. Sad to ima 1,5kg (https://www.msi.com/Graphics-card/Ge.../Specification). Bar dolazi hladnije vrijeme... |
Citiraj:
|
First world problems. Imam rtx 3080/3090 , 3 monitora , grafa mi ima kilu i pol , zbog nje sam kupio napajanje od 1000+ kn, a najgore od svega, u sobi mi je 30c. Prestrašno, dajte adresu da vam pošaljem pismo utjehe.
Btw , ako je netko mislio narucivati direkt od nvidie preko mailboxa , to otpada : "Unfortunately, we cannot deliver to APO / FPO or PO Box addresses." Dakle ili imate nekog u svabiji, ili lula. |
Srica pa san u Austriji, a tamo bi trebalo dostavljat. :)
|
kad si u zg? :D
|
Citiraj:
Di si to vidio? Inace je islo na Mailbox |
Na stranici od nvidie. Probaj kupiti npr rtx 2060 i kreni pisati mailbox u adresu
|
Delete.
EDIT: Ako ima, a ima naših i ako ima volje...uz dogovor neka se šalje u AT onda :) |
Prokletinje skuzili su nas da kupujemo jeftino.
|
:kafa:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako nisam slucajno propustio rast svicarca na 12kn u zandjih par dana to bi trebalo biti oko 8400kn za 3090 :)? |
Da, i ja sam iznenađen. Ili recimo ovo.
|
Citiraj:
|
Za razliku u cijeni mos otic na vikend izlet u Švicu...
|
Mislio sam da ima neka kvaka, ali piše dole da je uključen porez u cijenu. :)
|
Mislim glavna kvaka je isporuka u 11 mjesecu tako da to tada se to sve stigne promjenit ali cijena je jako dobra samo sto oni to u biti nemaju i nadaju se da ce imati (inace nebi rok isporuke bio tako kasno).
|
Citiraj:
|
Kad kreće sutra prodaja?
Jel već od ponoći danas ili? [EDIT] Evo javili u medjuvremenu, 2PM BST ili 3 popodne po naški kreće prodaja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:48. |