![]() |
Citiraj:
Bilo bi bolje s daljinskim od tv-a upravljat s ovim cryptoboxom nego sa svim ovim većinom lošim programabilnim koji dolaze uz neke receivere. |
Citiraj:
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
se istegni pa uzmi Amiko Impulse, i budi sretan ak ga uspiješ dobit uopće, takva su vremena. Ovaj je također pristojan uređaj. |
ima u holexu u Rijeci nitrobox plus za 189 kn. Sad koliki im je lager neznam, ali znam da im redovito dolaze novi uređaji i redovito se ubrzo i rasprodaju :D
|
Citiraj:
I kaj sad, pise da ima dvb-t2 al badava kad nema HEVC? Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk |
Ako nema h265 / HEVC (bilo uopće, bilo da nije aktivan > onaj prijedlog za odabrati Češku), nema druge nego stavljati vanjske prijemnike.
|
Citiraj:
Uglavnom, monitor mi je je sekundarni TV u dnevnom boravku pa sam na brzinu kupio navedeni Amiko Impulse. Uglavnom, tek sam ga raspakirao, podesio i radi, nisam išao istraživati ima li kakav upgrade firmwarea niti išta drugo, ali u jedno sam siguran. Ovaj dvb-t2 prijemnik ima najbolji softver i među boljim daljinskim upravljačima koje sam vidio, a vidio sam razne dvb-t/t2 prijemnike... Ako još tražite dvb-t2 prijemnik, bezuvjetna preporuka. |
Citiraj:
@lika091 hvala još jednom na preporuci :chears: |
Gdje kupiti ispravan av3.5mm na scart koji radi sa evo tv prijamnikom na crt tv-u? Ili ako ima tko jednog viska pa da se dogovorimo
Jako mi je hitno |
Imam mali problemčić s daljincem od Devia receivera se nece upariti s LG i Samsung telkom,dok Infinity koji ima skoro pa identican daljinac se normalno programira power button. Inace oba daljinca rade kako spada. Ima li netko slično iskustvo s Devia receiverom?
|
Citiraj:
Citiraj:
BTW, u kinima igra novi film:Povratak legende. |
Citiraj:
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
Znači "gađao si" IR na stb - u a ne u daljinski ?
Ako je tako to je drugačija logika nego obično, obično se gađa IR na daljinskom ... |
Ma jok na stb. Daljinski prema daljinskom. Malo jesam nespretno napisao.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
A tako, pisao si a nisi popio kavu :D
|
Kao što rekoh,Infinity daljinac radi bez problema,Devijin neće. Pošto su oba daljinca identična izgledom,osim par funkcija dugmića,rekao bih da je do daljinca. Set,ledice,power button itd sve odradi ok osim što ne pali TV. Ni Samsung ni LG. Ostale funkcije rade normalno. Mislio sam da još netko ima takav problem. Neću reklamirati jer ih nema više na lageru pa mogu dobiti lošiji uređaj ili moram dodavati novac,a Devia stvarno dobro odrađuje svoj posao.
Poslano sa mog MI 8 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uredno instalirana, u Device manageru ne prikazuje nikakve probleme, ali kad se starta TBSov SW za gledanje, javi poruku nešto u stilu "Both tuners are busy/unavalivable"... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nadam se da HRT ne misli da ovaj HD logo ostane tu zauvijek. Ono, sad su tri coska slike napucan sa textom/logom. Idealno za burn in :(.
|
jeli moguće da zbog prejakog signala zvuk nije usklađen sa slikom? jačina i kvaliteta su na 100, međutim slika ne prati zvuk(ili obrnuto neznam točno jer nije moj tv). slovenski kanali koji nisu na 100% rade normalno. Kako "smanjiti" jačinu ukoliko je to razlog? Tv je Hisense ,a spojen je na obični logaritamsku antenu s time da je prije toga antena spojena na razdjelnik.
|
Citiraj:
probaj mapirat jos par puta, uspio sony, lg i grundig mapirat bez velikih problema. Nekoliko pokusaja je trebalo. |
Citiraj:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1ce4d3c41a.jpg Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
:lol2:
ovo treba postati viralno . daj to na FB da ljudi počnu dijeliti!! al već vidim moguć problem!! |
Citiraj:
:lol2: Potpuno kužim situaciju. |
Situacija je totalno realna🤣🤣. Vec se djeli dalje izum. To patentirat i stavut ko neku foliju
Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk |
Project BabaTV 2.0 😂
Poslano sa mog MI 8 koristeći Tapatalk |
BabaTV 2.0 Genijalno :lol2:
Da ukradem(o) kolegi potpis > Prisilno privikavanje na nove daljinske :D :roller: :D Imam primjedbu, trebalo je ostaviti Exit sa txt: "Izlaz (ako ...)" |
I ovo je za babu puno kamoli još neki gumb da se vidi.
Inače,nemam copyright na sliku,našao sam je na netu tj. nije moja al je fora. ☺️ Nek se zove Grandma remote simplifier v2.0 😎 Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:34. |