![]() |
Citiraj:
Na žalost, dugo sam čekao. Svako po malo vele da bi prodali nama ali na kraju zaborave. Nije im do interesa. Vele da prebacim Amazon.com ali zato skuplja poštarina nego paket. Također i vrijedi Aukey. Na kraju sam uzeo preko Aliexpressa i to prva kupovina. Za razliku od Amazona gdje sam zadnje dvije godine nakupovao dosta. |
Citiraj:
|
Cek jel samo meni nejasno ovo s geoblockingom ili? Dakle obvezni su prodati ali ne i dostaviti? Ako je trgovina webshop, poslat cu ja dhl po to, rodu, goluba? I koja je svrha tog zakona kad nitko s tim nista nije dobio cakstovise malo je mutavo, ja ti prodam al ti ne saljem? Uostalom mogli su staviti da su duzni dostaviti i da ti se nakraju narudzbe izracuna shiping pa ti sam vidis jer ti se ne isplati ili ne. Ovo kao da je hrvatska pisala zakon...
|
Ja bi rekao da to više ima cilj za intelektualne usluge i elektronička dobra te njihovo lakše plasiranje i pristup na tržištu EU.
|
Ok, kome da se žalim što adobe.com i dalje koristi geoblocking?
(pokušao sam kupiti Photography plan za 10funti mjesečno) http://i65.tinypic.com/2lx884z.jpg |
Citiraj:
Da vidim ko ce platit Photoshop 3600kn / god sad... |
To uopće nije geoblokin. :D
|
Adobe ima sjediste u EU i podlijeze EU zakonima?
|
Nema veze ima li ili ne. Ako prodaje u nekoj drugoj EU zemlji, mora i u HR.
|
Citiraj:
Ali cim prodaje nesto u EU podlijeze EU zakonima. Imace bi sta, tvrtka registrirana negdje gdje je marihuana legalna mogla prodavati travu po EU govoreci "ja ne podlijezem EU zakonima"? |
Citiraj:
|
plejke su svuda značajno pojeftinile
|
Ima li negdje van hrv plejke 4 za 200 eura, ali da uključuje 2 controlera i igricu?
|
Citiraj:
Tako će biti i ove godine, tko će sada kupiti će dobro proći. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kupuje se i prodaje na veliko, vjeruj mi. Ako porastu cijene nakon blagdana, biti će ih masa na prodaju, naravno skupljih. Idealno je vrijeme za PS sada. Cijene su niske, ima igara, cijene su nikakve, ima ekskluziva, bolje vrijeme nije moglo biti za kupnju. |
Šteta što nema baš popusta na PS4 pro
|
Citiraj:
https://www.mall.hr/playstation-ps4/...&s=playstation |
ja uzeo jutros u tmobile-a, produzio ugovor na jedan od brojeva i uzeo
PS 4 pro + red dead redemption 2 + huawei mate 20 lite za 210 kn mjesecno premda bi mob i ne treba, pa će vjerovatno na tržnicu... https://www.hrvatskitelekom.hr/mobit...discount=false Citiraj:
rasprodano od jutros |
Sve to skupa za 210kn mjesečno na 2 godine?
Meni frendica jučer rekla da joj je ispalo nekih 400kn rata. |
Citiraj:
|
Aaaa, ima smisla. Pa meni se čini kao ok ponuda, ispadne manje od 5000kn.
Ja sam samo PS4 platio 3300kn + 400kn RDR2. |
na abrakadabri je PS4 Slim 1Tb + 2 josyticka za 2099kn.
Kod njih je prednost što im je ista cijena ako i plaćaš na 12 rata karticom https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...r-v2/p/V00DZ8I |
DMAH PLAĆATE ZA UREĐAJ0 KN
Mjesečna rata za uređaj (24 mj.)210 KN MJESEČNA RATA ZA TARIFU*199 KN Hm...pa men se to ne cini bas povoljno... |
Citiraj:
To Sam I ja prvo shvatio, da je 210 kn mjesečno sve, ovako, ne zvuči uopće dobro. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
da da, ako je dvije godine ugovor onda ide 200 uređaji plus 200 tarifa ako je 1 godina ugovor, onda 400 uređaji, 200 tarifa |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jer mi treba mob vec lagano. G2 postaje ipak prestar sa uskoro 6 godina, iako se jos uvijek dobro drzi....... Nego, gledam cak i da predem na tcom. S tomata. Kojeg placam 130 kuna i pojede sve ove šajze tarife od tcom-a, i jebiga, ne isplati mi se. Da prodam plejku i zadrzim mob, prodam svoj za 300 kuna...... ne. |
Znači koje god godine sam preračunavao te "akcije" operatera, uvijek, ali uvijek ispadne da je jeftinije uzeti mob i tehniku preko Njuškala (čak u trgovini) + tarifa tipa Tomato, nego uzimati tu "akciju".
Jedino ako ste stari korisni, pa vam na tu akciju koju svima nude standardno daju neki dobar ekstra popust dogovoren posebno s vama. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:42. |