![]() |
hehe, onda se vidimo veceras... :) ;)
|
Citiraj:
|
blink! opet debeli s idejama!
khm,a deca kak bi bilo da slozimo pcex server za cod2?samo nas,i da nasi moderatori,tj odgovorni drze red na njemu,ukinemo dimne i ostale sprdacine ,cheatove i shitove...trebali bi samo dobrovoljca sa flatom,ha? mislim,server slozimo dok reces keks,problem je samo net veza?kaj mislite,je to izvedivo za nas?
ideje,prijedlozi,savjeti dobrodosli...kritike u 4 oka na zderonjama:rolleyes: :gringo: mda,ja bi mam slozil server,al nemam fljat....zasada......:smoke: |
Malo sam bio u uloza spectatora,otkrio uljeza,wallhackera :) Lucky TM
:rolleyes: |
Re: blink! opet debeli s idejama!
Citiraj:
|
Bilo bi mi vrlo drago da se tak nest napravi , sam neznam ko sa flatom raspolaze:D
Sifru dobiju odabrani i koja se nebi javno objavljivala |
To nebi radilo kak spada sa dslom:(
|
Citiraj:
|
jesi ga prijavil tipu na DoZi?? prijavi,jebga, nije OK,ta ovo bi trebala bit zabava...a ne ispucavanje pristeva nedojebanog gejmera koji MORA bit najbolji i pobit najvise Morona,tj nas koji ne cheatamo....ma, fuj! di god se okrenes,mora neka lopina izvirit....:fuming:
kaje ekipica,kaj velite za server ? ima kakvih konstruktivnih prijedloga?:D |
Citiraj:
nego? kaj treba,kakva veza? mogli bi nas i Dubeczbojzi prosvjetlit malcice i suflirat,ha??:rolleyes: :D |
znachi u pravilu treba nam jedno rachunalo, spojeno na adsl flat. hm...
|
Citiraj:
|
Re: blink! opet debeli s idejama!
Citiraj:
|
Večeras bi mogli opet nešto baciti, ja sam isto za neki pametni server, jer je meni doza veoma često ne igriva...
|
Još je na prošlim žderonjama bilo govora da će netko postaviti server, ali ne sjećam se tko. Treba pitat Catkillera ili Cheffa da li se oni sjećaju. DSL je preslab. Veza mora biti puno brža, jer kad dođe 20 igrača na server to bu štekalo.
Kad bi netko u nekoj firmi sa flatom i velikom brzinom ostavio komp upaljen to bi bilo to. A za večeras sam spreman. Nakon dva gemišta mogu razbiti Betmena, Supermena, Spajdermena i sve nih skupa.:D |
Vidim da na BIHnet-u igra netko s nickom E.T., pa da nebi bilo zabune to nisam ja... Ja imam ispred .::PcE::. ...
|
Za neakvih 30 slotova na serveru 4-6Mbit upload je potreban (recimo da se stavi maxrate na 10 000 (10kb/s)). Ali opet bi pingach bio malo povisok...tako da nema bash servera ispod 10Mibit ili jos bolje 100Mbit... evo ja pokusavam sredit nas server...pa cemo vidit sta ce bit... :D
Ako sredim ide poseban password tako da se samo tko procita ovaj topic moze spojit :) IP: 84.19.177.45:28961 |
E ovako mi cemo u ponedjeljak najvjerojatnije dobit svoj server pa cu vam reci ip i pass..bit ce jedan public sa 20 slotova i jedan sa 14 slotova..
Pa cemo se imat dje igrat u miru :D |
Citiraj:
Ali podatke nam pošalji na PM, da nam se ne navuku pojedinci sa dimnim bombama i walhackom. |
Nece bit dimne ukljucene, tak da svi budete sretni. A ako ce netko koristit bilo kakav cheat bit ce banan sa servera.
jos vam javim sve tocno.:beer: |
IP: 84.19.177.45:28961
pswrd: pcex njoj |
Citiraj:
.. dal je ovo baj baj kamferima :) ? |
Pa nisi trebao baš tak javno dati pasword.
|
hehe, to se traži. onda večeras na NOB-u ?
|
skinite password ovdje sa foruma. radje da se cujemo preko pm-a za pass, ili preko icq, ajd!
u koje vrijeme se vidimo? |
Citiraj:
Zevs je rekao da će tek u subotu doć sponzori? Kaj misliš da ćemo već imat do pon. servere?:confused: |
ijaaa,ijaaaa biiii se napucaval...:rolleyes: :burn: :clap: :clap: :clap:
kaj valja ovo stavit za Intela...vele da je ok...jel ko probal? http://www.softwarepatch.com/games/call-of-duty2.html |
Ne brinite se sto sam dao password...sad sam dobio i rcon password...pa mogu kickat, banati, mjenjat password...i sve te divne radnje :D
|
a kad bu to šljakalo da isprobamo....mene neće....:( ,neće pa neće.a tak sam veeelika topovska hrana, ma nemreš me fulat da hočeš...:D
|
Citiraj:
P.S. Veceras si moj na CW :D:p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:13. |