![]() |
Bravo za Arsenal
ma da , dogovoreno, how yes no Već dugo nisam gledal ovakvo dobru tekmu ko ova jučer. |
Citiraj:
|
To onaj Žderić u talu sa ostalima sve namješta otkad je poslovnice zatvorio :D
|
Što kažete za danas?
Ja mislim da MU ubija CSKA, City dobiva doma, Shaktar u gostima. Za PSG-Real mislim da je sve moguće, al siguran sam u 4 i više gola. |
Bome Benfica rješava stvar od doslovno 1. minute.
|
Citiraj:
|
Odlična tekma Reala i PSG-a
|
Isco the carinik!:D
|
Kaze ovaj glupan na tvu kako gledamo siromasnu tekmu. Konj, nema golova ok ali brate igra se pun gas.
|
Citiraj:
Mali Vasquez je odlican, radije bi njega stalno gledao nego Bale-a. |
Citiraj:
Ali i dalje mislim da bi Isco mamicu prodao za "rolicu više" :D |
koja je ova UEFA leglo korupcije i balega, jučer sjena nekadašnjeg Arsenala dobije
Bayern 2:0, danas se rusi sprdaju sa Unitedom, moglo je biti već 3:0, šveđani ubijaju Shaktar..:puke::puke: i još jednom :puke: |
Hahahaha koja komedija je ovaj ronaldo. :D :D :D
|
A kad triba mahat, tj. pozdravit navijače nakon završetka, odma otpuže do najbližeg ogledala u svlačionici popravit "image", i divit se svom liku i djelu (da vorda22 jednostavno smo ljubomorni) :D
|
Ronalno je pičkica žešća. Drago mi zbog Luke. Odmah se počelo nešto dešavat kad je ušo. Ibro je bio nula bodova. Za ono udaranje Marcela bez veze i potrebe bi mu odvalio šamarčinu po onoj bukvi bez razmišljanja. Preprgav je i sirov. Znam da mora bit doza al brate ono graniči s đubretom...
|
Najjaci dio tekme mi je bio kad je neki realovac krenuo na ibru i odbio se od njega i pao a ovaj nosati jedva da se malo pomaknuo :D :D :D
|
Najjacu vijest u vezi Ronalda sam procitao jucer. Ukratko, trebao je imati neku manju ulogu u nekom filmu. Potpisao ugovor i sve. Ali se producenti bojali da bi on kao on unistio film, tj. vise bi ekipa obracala pozornost na njega nego na sami film. I odlucili mu otkazati ugovor, a da se siroti Ronaldo ne bi osjecao lose, isplatili su mu 20ak mil dolara.
Ne volim ga. Ni malo. Ni kao (javnu) osobu, ali ni kao igraca. No to je moj subjektivni dojam, jbg. Ali ima moj naklon do poda radi ove silne zarade koju dize. Nastavi li ovako, cak ce onu poshicu koja je igrala takodjer u realu skinuti sa trona po pitanju zarade :) |
Citiraj:
http://s.hswstatic.com/gif/jealousy-3.jpg |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ili da pitam ove koji vec imaju postere po sobama? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ronaldo ovo Ronaldo ono.. i opet Ronaldo ovo Ronaldo ono.. i opet i opet.. ali naravno nitko nije ljubomoran nego eto onako iz dosade ga se spominje svakog vikenda :goood: |
Gle,jednom za svagda,Bale je kralj nogometa,pa gle kaj je radio u Totenhamu,bio najbolji igrač engleske lige.Dalje ,Wales je na euru,bez Balea bi bio zadnji u skupini.U Realu ga ne ide jer ne igra na prirodnoj poziciji,jer je na njoj Ronaldo.Plus stalne ozljede.I ti stavljaš u istu rečenicu njega i Waskeza,pa jebemu?:nono:
A buljo,njemu je valjda Ronaldo ko malom ukrao sladoled,pa ga ne voli! |
Ajax... :lol2: :hitthewal:
|
|
Bile krvnik favorita. To kaj Nk Kurilovec ne može dobit kući kad je on favorit nema veze, sve se prašta kad napraviš kebab od velikih doma i u gostima :D
|
a real kroz celtu, navas je čudo od golmana
|
A i Real valjda dobiva tesko gostovanje,Keylor trenutno no.1 na planetu,nitko ni blizu.Nadam se da me nece demantirat u nastavku.West ham:goood:
|
strašan je https://streamable.com/q6nw
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |